|
Необязательно, смотря для чего вам кисломолочка нужна и на какой срок.
Как показала практика)) если готовить из ультрапастеризованного молока то получается кисломолочка однородная и "склизкая" похожа на кисель и портится быстро, а если с обычного или домашнего то будет рыхлая/ структурная "кусочками", привычная для нас, стоит дольше.![]()
Репутацию читаю редко. Писать в личку)
Вот всё - таки не нравится мне новый Сильпо на Французском... И чистенько там, и аккуратно, а что- то мне не так...
Но рыба а хорошая, даже осетр был.
Варус написали что официально открытие магазина в Маяке 30 августа. Возможно откроют 29 числа, как и тц откроют. Но не факт
Може не Маяк, а Маяки?
Бо з маяками воно не має нічого спільного.
Етимологія назви Маяки (з наголосом на я) не є однозначною. Можливо на це вплинула татарська назва переправи через річку Дністер— Міяк, як повідомляє турецький мандрівник XVII ст. Евлія Челебі; існувала місцева ісламська святиня Міяк-Баба-султан в перекладі з татарської — «Масляний(а) бабá», пов'язана з чудотворним перетворенням дністровських вод на масло, міяк.[1]
Не виключено паралельний зв'язок назви з наявністю знаків річкової навігації (маяку чи мережі маяків). Ойконім походить від східнослов'янської лексеми «маяк», утвореної суфіксом — к від дієслова маяти — «махати». Старе значення цієї лексеми — «знак, сигнал». Чи навіть місць для оброблення вовни (так званих мийок) і т. д.[2][3]
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
"Відкриття магазину в ТРЦ Маяк".
Бо я гадки не маю, що таке маяк - крім Воронцовського та н.п.Маяки.
Якби це була якась "Афродіта" чи "Серафіма" - я би, мабуть, здогадався.
Маяк, Світлофор, Перехід, Туман, Хмара - це звичайні слова. Здогадатися, що це назва ТРЦ, якщо ти його не бачив - складно.
Щоб уникнути плутанини - за правилами української мови треба писати так (оберіть будь-який варіант):
- Відкриття магазину в ТРЦ Маяк,
- Відкриття магазину в "Маяке".
Не думаю, що це складно для вас.
Дякую за розуміння.
Последний раз редактировалось Rus; Вчера в 16:17.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Я раніше скільки разів писав про ТЦ Маяк? Якщо уважно читаєте тему то в контексті що таке Маяк і що там буде
---------- Сообщение добавлено 14.08.2025 в 22:24 ----------
К открытию готовится новая Копейка на Мечникова, 55Б (справа от входа в Преображенский парк много лет был недостроенный ресторан или типо того то вот это он)
Не могу понять, что за прикол с поштоматами в Эпицентр. Возле товара есть кнопка доставка в поштомат но при оформлении заказа даёт выбрать только точки выдачи (которых естественно гораздо меньше в гортде).
Зато если выбираю этот же товар в другом цвете, то пожалуйста есть доставка в поштомат.
Верю в справедливость, когда мне сопутствует удача
Социальные закладки