|
У зв'язку зі сходом з рейок трамвайного вагону на Люстдорфській дорозі тимчасово призупинено рух трамвайних маршрутів №3,27.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Трамваї на Котовського (1, 7) тимчасово не ходять.
Кстати, уже 4-е августа! Что там с трамваями на Спуске, уже запустили?
За сегодня утром не спрашиваю, но вчера, позавчера.
Ну 9 же месяцев быть должно! Чтоб недоделок не родился![]()
verde que te quiero verde
В связи с техническими причинами движение трамвайного маршрута №12 временно приостановлено.
Трамвайный маршрут №15 в настоящее время курсирует по изменённой схеме:
«Площадь Тираспольская - площадь Алексеевская»
Читала вчера в новостях, что по спуску Маринеско уже пустили маршрутки. Правда пошли? Какие? (Я на поселке очень редкий гость, но иногда нужно туда попасть).
Решительный шаг вперед - это результат хорошего пинка под зад.
Правда.
Вперше я проїхався ще приблизно 2 тижні тому (писав тут раніше) в понеділок, але у вівторок - знову через Приморську.
До вчора їздив через приморську, вчора - по спуску Блажка.
У мене склалося враження, що чіткої команди не було, тому кожен водій робить як хоче.
Маршрути - всі, що прямують через Грецьку - 145, 146, 121, 242.
(Маршрут 168 мені відомий, але не знайомий - бачив його, але жодного разу не користався. Маршрути 250 та колишній 240 раніше прямували від Привозу по Старопортофранківській, Ольгіївському узвозу та Балківській, як зараз - не знаю).
Лише 190 мав би залишитись на Приморській, як і було раніше.
Так когда же 7-ой трамвай?
А что же там такое?
Зараз затримка повернення 7-го трамваю полягає не в ремонті узвоза Блажка (там роботи вже завершені), а в ремонті розворотного кола на 28 Бригади (Паустовського).
(Дивно, що вони не додумалися робити це паралельно - схоже, що в штаті КП "ОМЕТ" є лише один землекоп, і він не може копати одночасно і на узвозі Блажка, і на 28 Бригади).
Тому всі короткі вагони 7-го маршруту тимчасово переведені на 1-й.
Коли завершать роботи на 28 Бригади (х.з. коли, обіцяють до кінця серпня) - відновлять рух 7 маршруту і запустять на нього 13 нових багатосекційних вагонів.
Принаймні станом на зараз - плани та обіцянки влади виглядають саме так.
Последний раз редактировалось Rus; 11.08.2025 в 10:53.
Социальные закладки