|
Эпицентр цел и невредим, и полноценно работает. Я как раз там накупила всякое - разное . Метро тоже абсолютно не пострадало. Рынок оптовый тоже работает(я была в той части которая напротив Метро)
Вся беда приключилась рядом с Эпицентром(
Если ехать по Чикаленка(бывшая Вильямса), доехать до Небесной Сотни и повернуть не налево к Метро, а на право. И вот там вот это всё( сразу за перекрёстком
Последний раз редактировалось kvitohka; 21.03.2025 в 22:14.
Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...
Да, таировский Эпицентр (я ещё по-началу думал, что это Ситицентр пострадал, я их вечно путаю) практически весь целый, нифига он не сгорел. Сгорело через дорогу улицы Вильямса.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Днями помітив яму на 2 смуги на вул. Європейській (кол. Катерининській) одразу за перехрестям з вул. Базарною (в бік Європейської площі).
Об'їзд по зустрічній смузі можливий.
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
06/04/2025 з 07:00 до 15:00 навколо парку Перемоги заплановано проведення марафону.
Схеми руху громадського транспорту змінені.
Для приватного транспорту - об'їжджайте по Фонтанській дорозі, або по Фр.Бульвару, принаймні від пл. 10 Квітня до пр.Л.Українки.
Подскажите, как подъехать к госпиталю на Пироговской. Не знаю схему проезда, но знаю, что установлен знак, запрещающий поворот на Пироговскую с проспекта Шевченко. Еду с Котовского.
Желающие объяснить мне какая я - расслабьтесь! Я в курсе своих достоинств!
На перехресті двох проспектів (Шевченка/Л.Українки) одразу за перехрестям (в бік політеху) догонялки двох джипів.
Рух ускладнений - напевно, чекають поліцію.
Вчора помітив несподіваний щит посеред дороги (у 2-й смузі) на вул. Європейській (Катерининській) між Караванського (Жуковського) та Єврейською.
Ями поки не було, але схоже, що там просів шар землі під асфальтом - була видна якась дивна дірка.
Напевно - найближчим часом слід очікувати там якісь ремонтні роботи.
1. На перехресті вулиць Караванського (Жуковського) та Європейської (Катерининської) просто посеред перехрестя (поперек Караванського) стоїть щит якоїсь комунальної служби.
Дивно.
2. Сьогодні у зв'язку з святкуванням дня шашликів перекрито доступ на Кулікове поле. Проїзд по вул. Канатній перекрито (крім громадського транспорту). Рух по Пироговській ускладнено.
Последний раз редактировалось Rus; 02.05.2025 в 16:12.
На вулиці Європейській (кол. Катерининській) між Караванського (Жуковського) та Єврейською в бік Привозу перериті обидві смуги - об'їзд по зустрічній смузі.
сняли камеру измерения скорости, на с. Палия, как ехать в город. от Заболотного к Крыжановке.
Судьба - это не вопрос случая, а вопрос выбора. Ее не надо ждать, ее нужно создавать!
У Пересипському районі розпочали ремонт важливого транспортного перехрестя. Фото
Перша черга - з'їзд з об'їзної на проспект в бік центру, одна смуга вже перекрита - рух ускладнений.У Пересипському районі стартують роботи з оновлення перехрестя проспекту Князя Володимира Великого та вулиці Академіка Заболотного.
Планується ремонт дорожнього покриття та заміна трамвайних рейок.
Ці оновлення покликані покращити транспортну розв’язку та забезпечити безпечний і зручний рух нових низькопідлогових трамваїв маршруту «Північ-Південь».
Роботи будуть виконуватись поетапно без повного перекриття руху транспорту. Завершити ремонт, благоустрій та озеленення планується до 12 серпня.
Улучшают те пути улучшают да так, что в пятницу что на поселок что с него нельзя было попасть из-за нового длинного трамвая, сошедшего с улучшенных путей.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
На Котовського поки немає покращених рейок.
Проєкт 2016 р. покращення "Південь-Північ" передбачав 2 кредити: один - на закупку нових вагонів, другий - на ремонт рейок. Цей ремонт ще не починався, зараз точково покращують лише перехрестя: зробили площу Трибуни Героїв, тепер почали площу Заболотного.
Социальные закладки