Показать скрытый текст Щойно виїхали з України. Те, що я побачив, довело мені, що ми не можемо відмовитися від українського народу. Всі хочуть, щоб ця війна закінчилася, але будь-яка угода має захистити безпеку України і не може бути віддачею Путіну. Розкажу вам про мою подорож і чому важливо, щоб ми стоїмо з Україною.
Щойно виїхали з України. Те, що я побачив, довело мені, що ми не можемо відмовитися від українського народу. Всі хочуть, щоб ця війна закінчилася, але будь-яка угода має захистити безпеку України і не може бути віддачею Путіну. Розкажу вам про мою подорож і чому важливо, щоб ми стоїмо з Україною.
Ця війна почалася з того, що Путін думав, буде триденною операцією по взяттю Києва і контролю над усю Україну. Тепер через три роки такого не було. Підтримка американців та союзників була важливою причиною, але я бачив, як зараз її відрізати ризикує усім, за що віддали життя стільки українців. І хоча наша підтримка не була безкоштовною, ми не надіслали навіть половини того, що каже президент Трамп.
Лікарні ніколи не повинні бути мішенями на війні, але Путін - це військовий злочинець, який цілиться в лікарні звичай Я побував у Києві. Поранені солдати розповіли, як хочуть повернутися до бою. Медсестри там крізь сльози поділилися зі мною своїми історіями вторгнення. Історії насилля, яке зазнали жінки та діти України під час вторгнення. Ці медсестри розповіли мені, як вони стали свідками, як російські солдати ґвалтували дітей на очах їхніх батьків, а потім вбивали цих дітей на очах їхніх батьків. Жахливі воєнні злочини, які ніколи не можна пробачити. Дональд Трамп каже, що довіряє Путіну і намагається зробити його другом і хорошим хлопцем. З нетерпінням чекаю, коли Путін гниє у в'язниці.
Пауза військової допомоги лише ускладнила Україні боротьбу з Росією. У них закінчується певна зброя, яка провела більшу частину шляху до України. Зупинити передачу цієї зброї допомагає тільки росіянам. Росіяни стануть більш впевненими у собі та намагатимуть домовлятися у перемовинах про припинення вогню. Це не ракетна наука. Треба вести перемовини з позиції сили.
Дональд Трамп намагається послабити руку України, і нам винні пояснення. Якщо Путін отримає позицію, він не погодиться на припинення вогню і зрештою погрозить союзнику НАТО, і це ставить під загрозу американські війська та американський народ.
Зустрівся з українськими пілотами, з ким зустрівся в Арізоні, коли він вчився літати на F-16. Вони виконують надскладні бойові завдання проти росіян, яких захищає значна електронна війна та протиповітряна ракетна система. Вони багато чому навчилися і стають кращими і мають більший успіх. Коли Трамп відрізав цих пілотів від американської розвідки, які їм потрібно планувати свої місії, він засліпив їх перед загрозою і поставив їх та їхні літа Але ще гірше, це допомагає росіянам просуватися далі на територію України і вбивати більше українців. Президент Трамп каже, що росіяни "сильно б'ють їх" у тоні голосу, який передбачає схвалення. Це нудно бачити від американського президента. "Сильно вдарити їх" означає більше загиблих українських дітей.
Україна не починала цю війну, і вони не просили постійних ракетних і дронових атак, які тероризували населення. Урядові чиновники, які не можуть визнати фактичну інформацію, повинні переоцінити свій вибір кар'єри.
Бачив нововведення та бойовий дух українців зблизька. Це втілилося у їхніх військових, буденних людей та цих студентів, які є авіаційними інженерами, використовуючи свій вільний час, щоб допомогти українцям вносити інновації у У них тепер є оборонно-промислова база, якій ми повинні позаздрити і на якій ми можемо вчитися. У них інноваційний цикл вимірюється днями, а наш - роками. Ми повинні вчитися на цьому, а не гальмувати.
Нарешті відвідав Стіну пам'яті, щоб віддати шану загиблим воїнам України. Я повертаю те, що побачив та навчився від українських лідерів, військовослужбовців та українського народу, щоб показати, який прямий вплив наша підтримка має на місцях. Безпека та безпека України пов'язані з безпекою та безпекою США. Дозвольте пояснити чому.
Якщо ми відмовимося від нашого союзника України, інші країни, включаючи інші наші союзники, розглядатимуть нас як ненадійні, і в майбутньому ми не повинні очікувати їхньої допомоги. Як би це не було значною, більшою справою є реакція, яку ми побачимо з Китаю. Китайці все дивляться і хочуть взяти Тайвань. Якщо вони розглядають наші партнерські відносини та нашу лояльність нашим союзникам як слабкі, вони швидше спробують захопити Тайвань силою. Якщо це станеться, цьому Президенту або будь-якому майбутньому Президенту доведеться прийняти одне з найбільш наслідових рішень в історії нашої країни. Моя мета - уникнути такого рішення. Ми уникаємо цього, зміцнюючи наші союзи, а не послаблюючи їх.
Нарешті, якщо ми будемо з Україною, вони будуть там за нас. Ця країна має бойовий дух та глибину досвіду та дурня, які сьогодні не мають порівняння у будь-якому світі. Це люди, яких ти хочеш у своєму куточку. Моєю метою в Сенаті є і надалі буде вберегти нас від війн. Я думаю, це правда для більшості ветеранів бойових дій, як я. Ми хочемо не вступати в боротьбу. Але коли щось йде боком і ми опиняємося на полі бою на чужій землі або не дай Боже, вдома, то перший дзвінок, який я б хотів зробити - нашим українським друзям. Я знаю, що вони будуть там заради нас, якщо ми будемо там заради них.
Світ стане дуже холодним і самотнім місцем, якщо ми продовжимо цю безглузду зовнішню політику "похуй, йди сам". Це тупо, воно погано старітиме і ставить під загрозу тебе, твоїх дітей та онуків. Америка - найсильніша, найбагатша країна світу. Ми потрапили туди не тим, що були хулиганами, як Путін, ми потрапили туди тим, що повели з фронту і привели наших союзників Ось чому продовжу ділитися з усіма, хто слухає, чому ми повинні продовжувати підтримувати Україну.
Социальные закладки