|
Вместо ipv4 можно использовать ipv6 и выдавать в пожизненное пользование блок /48 ...
Тем более, есть чудесное RFC 6296 ...
я вмію налаштовувати BGP, ASN, IPv6, Linux та FreeBSD
Вот такое сегодня прилетело.
Это я так понимаю, бесплатно терминал дают? Скорее всего будем тянуть до конца марта, так как есть шанс что переедем.У Вашому будинку послугу Інтернет буде переключено безкоштовно на нову технологію GPON, яка працює без світла. Оформити заявку на GPON або розірвати договір: 0800600060. Деталі gigabit.vega.ua Ненадання до 31.03.2025 р заявки буде вважатись відмовою від отримання послуги.
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
Да, если вам подходит то бесплатно ставят
Подвариант: отключают сами после нескольких предложений бесплатно перейти на оптику. Теперь раз в месяц приходит сообщение типа спасибо, что вовремя оплатили инет, на вашем счету: "сумма остатка" и все.
Последний раз редактировалось Dramteatr; 01.02.2025 в 09:36.
У народа ремонт, протягнутий кабель, все працює. Навіщо йому витрачати гроші на те, що нічого не змінить? Усі кому треба інтернет без електроенергії вже давно підключились, хто не треба це не перевага.
Ну от в мене підключення в щіті в коридорі там де лічильники електроенергії, звідти протягнутий кабель аж на балкон, в стінах. Навіщо мені та оптика? Єдиний варіант котрий мене може влаштувати це конвертер з PoE там де лічильники з умовами що якщо його хтось вкраде то не мої проблеми.
а зачем прову оплачивать аренду места в ОСМД, занимать толстой витой парой место в кабель-каналах, оплачивать питание свитча в РЭС и держать одно волокно в магистральном кабеле ради 1 абонента? Расходы больше чем доход.
это как ради одной бабушки с ламповым телевизором в Овидиополе оставить аналоговое ТВ в Одесской Области (это 50 кВт передатчик на телебашне например).
проблемы бабушек провайдеров не волнуют
Последний раз редактировалось Dramteatr; 01.02.2025 в 17:18.
не сопрут если закрыть ящик шурупами с нестандартным шлицем
терминал штука дешевая и непродаваемая на привозе
Саморізи антивандові (секретні) мають різні хитромудри нестандартні конфігурації шліців на головці. Для монтажу або демонтажу таких саморізів потрібна спеціальна насадка для викрутки-биту або спеціальне відвертня. Антивандові саморізи успішно застосовуються для захисту виробів і конструкцій від хуліганів і вандалів. саморізи «з секретом» знайшли широке застосування в меблях для громадських закладів і установ, у конструкціях ліфтів, у конструкціях зовнішньої реклами, у громадському електро- та залізничному транспорті, автомобільній промисловості тощо.
Основні типи шліць на головці антивандальних саморізів наведені на схемі:
![]()
Последний раз редактировалось Dramteatr; 01.02.2025 в 17:44.
2 Терабайта трафика есть лимит?
БЛОГЕР - JAFAR
Социальные закладки