Ой, ну конечно). Вот прям количество тут и решает, умник)).
У Франции около 300 боеголовок мощностью в 10 хиросим каждая. Там уже не важно сколько у противника, им хватит. Это стратегия сдерживания и она работает, как не крути. Очень жаль, что Украина в свое время этот момент не дожала.
Последний раз редактировалось Дельфийка; 25.12.2024 в 16:49.
Мне нравится в интернете. Тут люди красивее чем в жизни, умнее чем в жизни, смелее чем в жизни, от них не воняет, и можно им не отвечать.
Да, всё верно, ничего не поменялось.
В чрезвычайной ситуации мне в принципе не получения защиты)
Сегодня у нас час назад опять была тревога...хорошего Рождества типа)))
Поэтому всем, кто сейчас решается выехать и у меня спрашивают, как и что, я сразу рекомендую Швейцарию.
Там есть бункеры)))
По данным Федерального ведомства Швейцарии по вопросам защиты населения и гражданской обороны (BABS), в конце 2022 года в Швейцарии насчитывалось приблизительно 370 тыс бомбоубежищ, включая 9 тыс. общественных бункеров, которые приходятся на 8,9 млн жителей Швейцарии.
Россия должна быть разрушена (с)
Ну,повыла и, перестала. Вы что, серьезно, думаете,что путин будет ЕС обстреливать?
Счастье не вокруг... Оно в нас...!
игры бл.....ть. Не легче его грохнуть, чем всем так бояться .........
Проснулась, умылась, нарядилась, улыбнулась и пошла УКРАШАТЬ МИР !
Всіх з Різдвом!
Нехай здійсниться найзаповітніше бажання кожного Українця!
Останні -нацять років використовую лише штучну ялинку. Колись поділилася із партнером по роботі із західної України що мені дуже шкода ялинок, що кожного року вирубають на цей новорічний тиждень. Поділилася і забула, а згодом прийшла на адресу офісу на моє ім'я прекрасна штучна ялинка. Я такі бачила лише на виставці. Їх виробляли (не знаю чи ще виробляються) у західній Україні. Вони ну просто чудові! Там кожна голочка має декілька відтінків, ялинка максимально схожа на справжню!
Коротче, було дуже приємно і несподівано, використовували її із задоволенням)) При переїзді,звичайно, з собою не забрали, залишили у батьків на балконі, щільно запаковану у плівку. Тут купили іншу - взагалі і поруч не стоїть. Ціни значно вищі, але якість... Коротче, вибрали кращу з тих, що була - не воняє пластиком і на тому дякую.
Мама нашу ялинку через декілька років після нашого переїзду викинула... Ну, заважала вона їй - запакована і заскотчована у куті на балконі. Старі телевізори, ножна швейна машинка "чайка" за наявності сучасної французької - не заважають, а ось маленький згорток у далекому куті заважав. З'ясувала це лише цього року, коли мама пожалілася, що занадто дорогі ялинки обійдеться в цьому році навіть без гілок. Хочеться якось прикрасити її життя, відволікти від війни, але все, що передаю, що може полегшити побут , або просто для душі - як смарт гірлянди - все лежить нерозпаковане (
З дитинства вірила у цей чарівний час - час здійснення мрій. Тож загадаю і на цей рік, щоб в новому році Україна вже позбулася ворога як зовнішнього, так і внутрішнього, щоб до влади прийшли, нарешті, проукраїнські політики, русня була проклята та ізольована всім світом, а моя мама, нарешті,отримала змогу та бажання жити та прикрашати своє життя!
Последний раз редактировалось Margaritka37; 25.12.2024 в 19:55.
хорошо в швейцарии, говорят украинцы.... З Різдвом Христовим!
Мне не нравится в Швейцарии).
Мне нравится в интернете. Тут люди красивее чем в жизни, умнее чем в жизни, смелее чем в жизни, от них не воняет, и можно им не отвечать.
Последний раз редактировалось Uniswap; 25.12.2024 в 20:31.
Социальные закладки