Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 22:28.
При батарейках на кіловати зарядний пристрій підбирається відповідно до можливостей мережі. Якщо батарейка на 10 кВтгод її можна зарядити за 2 години, тільки у цьому випадку у більшості квартир можна буде увімкнути ще пару лампочек та все. Бойлер, чайник та інше разом з зарядкою виб'ють автомат.
Та й при батарейках на кіловати зазвичай ніхто в зарядний пристрій не грається, береться інвертор котрий все робить самостійно. Ну іноді при наявності 3-х фазного інвертора та не бажанні брати 3-х фазний генератор граються в зарядку батареї напряму, але то виключення.
Последний раз редактировалось Time; 20.11.2024 в 17:55.
Электростанции нет, но есть батарея с инвертором 6 кВт и солнечные панели. Когда очень мало солнца, двух часов зарядки от сети достаточно продержаться сутки, когда солнце нормальное ( как в день атаки), то городская сеть вообще не нужна.
Что такое 400 А не понимаю, у меня батарея на 5 кВт, в котельной лежит ещё не подключенная на 14 кВт (52В).
я в квартире живу, у меня нет куда пихать солнечные панели.
мне ровным счетом вообще не интересно что у тебя.
мне надо просто подзарядится, а эти твари не приезжают и не включают трансформаторную.
не тупи. ты тут решил письками померятся, похвастаться, что у тебя батарейки есть?))) - смешной ты.
у всех ситуации разные. только идиоты все уравнивают.
Последний раз редактировалось Time; 20.11.2024 в 18:17.
3-ю группу выключили в 18.02, точно по графику. Надежда, что включат, как многих, чуть раньше, но сайт обещает до 22.00.
О! Начали меряться батарейками. 400a батарея при каком напряжении? 12/24/48?

Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 21.11.2024 в 11:08.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Нікуди вона не дівається, при відсутності споживання вона просто не виробляється.
А у чому проблема? Більшість квартир має підключення 5 кВт, ось тобі й зарядка батарейки в 10 кВт за 2 години. 0.5С в принципі допускає більшість виробників.
В мене зараз в батарейку ллється 2.2 кВт, але це чисто програмне обмеження, я навіть не пам'ятаю чому я обмежив максимальний струм заряду від мережі в 45А. Але нічого мені не заважає заряджати 5-ю кіловатами. Якщо не встигну від мережі то сонце буде, не буде сонця то буде генератор.
Ті хто не міряються одразу кажуть в кВтгод.
Социальные закладки