Тема: Железный оффтоп

Ответить в теме
Страница 1710 из 1737 ПерваяПервая ... 710 1210 1610 1660 1700 1708 1709 1710 1711 1712 1720 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 34,181 по 34,200 из 34725
  1. Вверх #34181
    Посетитель Аватар для Time
    Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    Давайте, що показав тестер? Який струм віддає батарея?
    Разгадка близка:
    потребляемый ток 0,59А - 0.74А - танцует.
    АКБ >300А (продавец подтвердил, что такое возможно)

Так уже реальнее.
    264ч*0.74А=195А
    300А-195А=105А SoC 35%

Только странно, почему 5 устройств кушают так мало.....
    Последний раз редактировалось Time; 14.11.2024 в 08:09.

2. Вверх #34182
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Time Посмотреть сообщение
    АКБ >300А (продавец подтвердил, что такое возможно)
    та що ти купив все ж таки? 280, чи 304, чи 314 Аг? Чим опір заміряв?
    Сурові мужики міряють наприклад YAOREA YR1035+:
      Показать скрытый текст
    Тиць

Вложение 13613057
    Время все покажет.
    Так покаже, як посадить до 2.35- то біжи і шукай нову батарею. Бо вже буде труп.
    Бмс лайно, краще вже було поставити smart jbd, хоча і на нею крутять носами.
    Батарея реально працює до 12.0-11.5. нижче нема чого садити, бо там нічого нема.
    Последний раз редактировалось Dead Warrior; 14.11.2024 в 14:31.

3. Вверх #34183
    Цитата Сообщение от Dead Warrior Посмотреть сообщение
    та що ти купив все ж таки? 280, чи 304, чи 314 Аг?

Взял за 200$ на китае. Написано было 280, по факту оказалось больше 300. Нагрузку мерял подключенным оборудованием, у него знаешь ли есть технические характеристики где указана максимальная потребляемая мощность. Если бы я ждал, пока батарея опустится до 11.5 - у меня бы уже внуки появились. Не люблю ждать. На 12.8 поставил заряжаться
    Последний раз редактировалось Time; 14.11.2024 в 18:39.

4. Вверх #34184
    Постоялец форума
    Взял за 200$ на китае. Написано было 280, по факту оказалось больше 300...
    200дол. за 4 шт. 280Аг+? )).
    Дай фото ячійок зверху і загальний вигляд ...
    На ціни Nkon і розкажи мені казки ще, як тоді китаєць вислав краще, нижче ціни нкон і більшу ємність).
    Закінчуй оці казки тут, міряй норм. прибором що ти купив. Якщо купив б. в. бо хоть зрозумій що там по залишку.
    Норм. ячійки можна взяти окрім Нкон, бистріше ще на Алібабі чи з Польщі, ну не аліекспрес)...
    Ти назаряжаєшь, я зрозумів.....
    Последний раз редактировалось Dead Warrior; 14.11.2024 в 20:22.

5. Вверх #34185
    200дол. за 4 шт. 280Аг+? )).
    Дай фото ячійок зверху і загальний вигляд ...
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: photo_2024-11-14_15-42-58.jpg
Просмотров: 18
Размер:	58.0 Кб
ID:	13613073
    На, любуйся, наслаждайся.

На ціни Nkon і розкажи мені казки ще, як тоді китаєць вислав краще, нижче ціни нкон і більшу ємність). Закінчуй оці казки тут, міряй норм. прибором що ти купив. Якщо купив б. в. бо хоть зрозумій що там по залишку.
    Так ты опредедись, тебе расказать сказку или не надо?
    В далеком царстве, придалеком китайском государстве, жил-был один владелец аккумуляторного завода и пригласил он однажды в гости доброго молодца......

Норм. ячійки можна взяти окрім Нкон, бистріше ще на Алібабі чи з Польщі, ну не аліекспрес)...
    Ти назаряжаєшь, я зрозумів.....
    Читай выше, я добрый молодец, у меня скидка с завода 1250%
    А ты можешь хоть в польше, хоть в кыргистане заказывать - мне ровно пофиг.

А из магазинов, я предпочитаю AMAZON.
    Последний раз редактировалось Time; 15.11.2024 в 07:22.

6. Вверх #34186
    Постоялец форума
    Вложение 13613073
    На, любуйся, наслаждайся. Читай выше, я добрый молодец, у меня скидка с завода 1250%
    Я не бачу QR коду, дай скрін розшифрованого як вище я давав. Що за ячійка хочу розуміти, а не читати твої вологі фантазії, побудовані на домислах.

7. Вверх #34187
    Не покидает форум Аватар для Dramteatr
    Вложение 13613073

Так ты опредедись, тебе расказать сказку или не надо?.
    Включи вместо микротика мощную нагрузку и за несколько часов, как батарея разрядится до нуля, ты узнаешь реальную емкость

8. Вверх #34188
    "Всем спасибо, все свободны"(с).
    Вопрос закрываю т.к. уже не актуально.

9. Вверх #34189
    Живёт на форуме
    Колеги, і хто мав справу з інверторами Axioma, чи я чогось не розумію, чи вони зроблені кривувато?

10. Вверх #34190
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от Next-Tube Посмотреть сообщение
    Колеги, і хто мав справу з інверторами Axioma, чи я чогось не розумію, чи вони зроблені кривувато?
    Вони дешеві

11. Вверх #34191
    Живёт на форуме
    Що означає дешеві? Ну, вдвічі дорожче китайських з Алі.
    Axioma, це не виробник, а агрегатор. Схоже, що це Voltronic, виробництво - Тайвань.

12. Вверх #34192
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Що означає дешеві? Ну, вдвічі дорожче китайських з Алі.
    Axioma, це не виробник, а агрегатор. Схоже, що це Voltronic, виробництво - Тайвань.
    Ну аксиома коштує майже у двічі дешевше ніж дея на алибабе. Працюють, іноді можуть бути ньюанси. Якщо ти бажаєш придбати то кажи що ти бажаєш та питай на профільних форумах чи він підтримує усі твої бажання. Коли я свій собі обирав на них були не дуже гарні відгуки, але вже пройшло багато років, софт може китайці й допилили але різниця майже у 2 рази з дейе при +- тому самому функціоналі каже що чогось там немає.

13. Вверх #34193
    Живёт на форуме
    Ну, як сказати - питання є до всіх, і до Deye - у тому числі (мабуть - неприємніші). І Axioma у мене нормально працює, і Deye у сина також. Але у друзів Axioma працює вже років по п'ять без жодних проблем. Так що коли я купував інвертор, мене більше цікавила надійність а не позолочені кнопки.А відгуки – справа така, і все ламається, і не всі розуміють, як користуватися.

Питання в тонкощах управління інвертором, ну і є претензії до точності вимірювання параметрів.В принципі, я можу виміряти будь-який параметр з точністю на два порядки вище, ніж будь-який інвертор або BMS.
    Ось і питання, чи я не розумію сенсу, того, що показує інвертор, чи він бреше, а як калібрувати – не зрозуміло.

14. Вверх #34194
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Ось і питання, чи я не розумію сенсу, того, що показує інвертор, чи він бреше, а як калібрувати – не зрозуміло.
    Просто не переймайся цим. Усі вони брешуть. Ну чисто теоретично при наявності схеми можна спробувати розібрати, виставити усі напруги, поміняти резистори на точні. Але це все заради того щоб він показував напругу 232 замість 234 наприклад?
    В мене, наприклад, дейе при відсутності мережі споживає 12 Вт з неї. Може то завади, може схемотехніка, я тим не переймаюсь.

15. Вверх #34195
    Не покидает форум Аватар для Dramteatr
    посоветуйте что-то из современнных ноутбуков с минимальным потреблением энергии и портом PD

для работы на удаленке

производительность не требуется, так как работа по Microsoft RDP
    батарея не важна, питание по PD от станции
    Последний раз редактировалось Dramteatr; 19.11.2024 в 11:09.

16. Вверх #34196
    Живёт на форуме Аватар для aleyer
    Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    Просто не переймайся цим. Усі вони брешуть. Ну чисто теоретично при наявності схеми можна спробувати розібрати, виставити усі напруги, поміняти резистори на точні. Але це все заради того щоб він показував напругу 232 замість 234 наприклад?
    В мене, наприклад, дейе при відсутності мережі споживає 12 Вт з неї. Може то завади, може схемотехніка, я тим не переймаюсь.
    Гадаю, тут про інше. Я буквально вчора помітив, що низькочастотник від Must при виставленному вольтажу зарядки в 14.5В насправді підіймає напругу на батареї аж до 14,8В. Але це зарядка, вона хоча б закінчується. А от мінімальна напруга float charge voltage, яку можна виставити - 13.5В, але насправді це десь 13,7В, що для LiFePo4 дуже недобре. І що робити з цим - незрозуміло.

17. Вверх #34197
    Живёт на форуме
    Що там він показує у мережі, мене не особливо хвилює. Запитання в батареї. Якщо верхню напругу я поставив методом спроб і помилок – яке хотів, а ось із відключенням – питання. Не хотілося б, щоб батарею відключав BMS - це загрожує великими неприємностями. Розряджати зараз батарею до мінімуму - не дуже хочеться, як сидіти над нею, а там впливають десяті вольта.
    Виходить - або сильно перестрахуватися і втратити купу ємності, або дати вимкнути BMS, обидва варіанти мені не подобаються.
    Там ще висить питання з генератором, куди врізатися, я зрозумів, як цим керувати – ще ні. Та й із зовнішнього управління є питання.
    Последний раз редактировалось Next-Tube; 19.11.2024 в 12:18.

18. Вверх #34198
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Що там він показує у мережі, мене не особливо хвилює. Запитання в батареї. Якщо верхню напругу я поставив методом спроб і помилок – яке хотів, а ось із відключенням – питання. Не хотілося б, щоб батарею відключав BMS - це загрожує великими неприємностями. Розряджати зараз батарею до мінімуму - не дуже хочеться, як сидіти над нею, а там впливають десяті вольта.
    Виходить - або сильно перестрахуватися і втратити купу ємності, або дати вимкнути BMS, обидва варіанти мені не подобаються.
    Там ще висить питання з генератором, куди врізатися, я зрозумів, як цим керувати – ще ні. Та й із зовнішнього управління є питання.
    1. Писати виробнику, може десь це можна зробити, чи може є якась нова прошивка.
    2. Питати в виробника чи в сервісників - може є якийсь резистор щоб це поправити.

Ну й вимірювання напруги може впливати кабель, при тих струмах напруга на батареї та на клемах (платі) інвертора відрізняється.

19. Вверх #34199
    Частый гость Аватар для gorodoff
    подскажите сайт через который можно скачивать ролики с ютуба? x2даунлод и ss не работают.

20. Вверх #34200
    Не покидает форум Аватар для Loud_Swir
    Цитата Сообщение от Dramteatr Посмотреть сообщение
    посоветуйте что-то из современнных ноутбуков с минимальным потреблением энергии и портом PD

для работы на удаленке

производительность не требуется, так как работа по Microsoft RDP
    батарея не важна, питание по PD от станции
    acer aspire 3 какой-нибудь или asus vivo book на core i3 (в крайнем случае на пне n5030), у них точно есть PD
    — Верить в наше время нельзя никому. Порой даже самому себе. Мне можно! ©

Ответить в теме
Страница 1710 из 1737 ПерваяПервая ... 710 1210 1610 1660 1700 1708 1709 1710 1711 1712 1720 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права