|
та що ти купив все ж таки? 280, чи 304, чи 314 Аг? Чим опір заміряв?
Сурові мужики міряють наприклад YAOREA YR1035+:
Показать скрытый текст
Тиць
Так покаже, як посадить до 2.35- то біжи і шукай нову батарею. Бо вже буде труп.
Бмс лайно, краще вже було поставити smart jbd, хоча і на нею крутять носами.
Батарея реально працює до 12.0-11.5. нижче нема чого садити, бо там нічого нема.
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 14.11.2024 в 14:31.
Взял за 200$ на китае. Написано было 280, по факту оказалось больше 300. Нагрузку мерял подключенным оборудованием, у него знаешь ли есть технические характеристики где указана максимальная потребляемая мощность. Если бы я ждал, пока батарея опустится до 11.5 - у меня бы уже внуки появились. Не люблю ждать. На 12.8 поставил заряжаться
Последний раз редактировалось Time; 14.11.2024 в 18:39.
200дол. за 4 шт. 280Аг+? )).
Дай фото ячійок зверху і загальний вигляд ...
На ціни Nkon і розкажи мені казки ще, як тоді китаєць вислав краще, нижче ціни нкон і більшу ємність).
Закінчуй оці казки тут, міряй норм. прибором що ти купив. Якщо купив б. в. бо хоть зрозумій що там по залишку.
Норм. ячійки можна взяти окрім Нкон, бистріше ще на Алібабі чи з Польщі, ну не аліекспрес)...
Ти назаряжаєшь, я зрозумів.....
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 14.11.2024 в 20:22.
На, любуйся, наслаждайся.
Так ты опредедись, тебе расказать сказку или не надо?
В далеком царстве, придалеком китайском государстве, жил-был один владелец аккумуляторного завода и пригласил он однажды в гости доброго молодца......
Читай выше, я добрый молодец, у меня скидка с завода 1250%
А ты можешь хоть в польше, хоть в кыргистане заказывать - мне ровно пофиг.
А из магазинов, я предпочитаю AMAZON.
Последний раз редактировалось Time; 15.11.2024 в 07:22.
"Всем спасибо, все свободны"(с).
Вопрос закрываю т.к. уже не актуально.
Колеги, і хто мав справу з інверторами Axioma, чи я чогось не розумію, чи вони зроблені кривувато?
Що означає дешеві? Ну, вдвічі дорожче китайських з Алі.
Axioma, це не виробник, а агрегатор. Схоже, що це Voltronic, виробництво - Тайвань.
Ну аксиома коштує майже у двічі дешевше ніж дея на алибабе. Працюють, іноді можуть бути ньюанси. Якщо ти бажаєш придбати то кажи що ти бажаєш та питай на профільних форумах чи він підтримує усі твої бажання. Коли я свій собі обирав на них були не дуже гарні відгуки, але вже пройшло багато років, софт може китайці й допилили але різниця майже у 2 рази з дейе при +- тому самому функціоналі каже що чогось там немає.
Ну, як сказати - питання є до всіх, і до Deye - у тому числі (мабуть - неприємніші). І Axioma у мене нормально працює, і Deye у сина також. Але у друзів Axioma працює вже років по п'ять без жодних проблем. Так що коли я купував інвертор, мене більше цікавила надійність а не позолочені кнопки.А відгуки – справа така, і все ламається, і не всі розуміють, як користуватися.
Питання в тонкощах управління інвертором, ну і є претензії до точності вимірювання параметрів.В принципі, я можу виміряти будь-який параметр з точністю на два порядки вище, ніж будь-який інвертор або BMS.
Ось і питання, чи я не розумію сенсу, того, що показує інвертор, чи він бреше, а як калібрувати – не зрозуміло.
Просто не переймайся цим. Усі вони брешуть. Ну чисто теоретично при наявності схеми можна спробувати розібрати, виставити усі напруги, поміняти резистори на точні. Але це все заради того щоб він показував напругу 232 замість 234 наприклад?
В мене, наприклад, дейе при відсутності мережі споживає 12 Вт з неї. Може то завади, може схемотехніка, я тим не переймаюсь.
посоветуйте что-то из современнных ноутбуков с минимальным потреблением энергии и портом PD
для работы на удаленке
производительность не требуется, так как работа по Microsoft RDP
батарея не важна, питание по PD от станции
Последний раз редактировалось Dramteatr; 19.11.2024 в 11:09.
Гадаю, тут про інше. Я буквально вчора помітив, що низькочастотник від Must при виставленному вольтажу зарядки в 14.5В насправді підіймає напругу на батареї аж до 14,8В. Але це зарядка, вона хоча б закінчується. А от мінімальна напруга float charge voltage, яку можна виставити - 13.5В, але насправді це десь 13,7В, що для LiFePo4 дуже недобре. І що робити з цим - незрозуміло.
Що там він показує у мережі, мене не особливо хвилює. Запитання в батареї. Якщо верхню напругу я поставив методом спроб і помилок – яке хотів, а ось із відключенням – питання. Не хотілося б, щоб батарею відключав BMS - це загрожує великими неприємностями. Розряджати зараз батарею до мінімуму - не дуже хочеться, як сидіти над нею, а там впливають десяті вольта.
Виходить - або сильно перестрахуватися і втратити купу ємності, або дати вимкнути BMS, обидва варіанти мені не подобаються.
Там ще висить питання з генератором, куди врізатися, я зрозумів, як цим керувати – ще ні. Та й із зовнішнього управління є питання.
Последний раз редактировалось Next-Tube; 19.11.2024 в 12:18.
1. Писати виробнику, може десь це можна зробити, чи може є якась нова прошивка.
2. Питати в виробника чи в сервісників - може є якийсь резистор щоб це поправити.
Ну й вимірювання напруги може впливати кабель, при тих струмах напруга на батареї та на клемах (платі) інвертора відрізняється.
подскажите сайт через который можно скачивать ролики с ютуба? x2даунлод и ss не работают.
Социальные закладки