|
Igor28, твое молчание я могу расценивать, как согласие насчет моего вопроса о лицемерии?
Помните про то, что якобы Лимонов приедет нас бить? Похоже, что я угадал, когда сказал, что похоже на почерк Братства.
На противагу цим «конторам», на справжній марш приїхали з Росії представники таких організацій, як ДПНИ та НБП.
Я его переспросил, национал-социалисты? Он ответил, что нет - национал-демократы. Я в российских организациях не силён, но социализм слово он точно отклонил.
14-го октября меня не был, рожи, как вы выразились не видел. Но вот интересно, как вы ихз узнали, если они то в масках все были?))
И Президент бандит и пиво дорожает
Интерестная версия "массового психо-фапа" под Екатериной от одесских унсовцев:
Вже не вперше одеські шанувальники ідей Великого ПУ, простіше кажучи, кремляді та україноненависники спробували провести щось на зразок "русскава марша". Цікаво, що самі організатори не могли чітко сформулювати "за що" чи "проти чого" цей шабаш. Традиційно, жували соплі про якесь "єдінства русскава народа", (який стосунок має русскій народ до Одеси?!) "русскій горад Адєссу" та, про те , як в Україні, буцім-то, "преследуют ісконно-русскіхъ людей". Проте, не будемо заглиблюватись у таємничі сутінки хворої психіки юних путінців, бо ми ж бо не психіатри.
Так от, 4-го листопада, в обумовлений час близько 3,5 десятків "русскіх людей" прийшли "поторгувати лицем" до пам"ятника Отаману Головатому, в Старобазарний сквер, щоб потім "урочистим маршем" (принаймні, їм хочеться, щоб так назвати це швендяння купки умалішонних) пройтися до традиційного для них фетишу - пам"ятника німецькій шльондрі-зоофілці, що певний час "ісполняла обязанності царя... пардон, цариці". Тобто, все традиційно - за накатаною схемою, без зайвого креативу.
З собою путінофіли-антиукраїнці принесли трикольорові "аквафреші" та РОАвсько-РОНАвські "імперки". Цікаво, що цю публіку, за нашими даними, звозили як з сусідніх Миколаєва та Херсона - так і з Севастополя. Одесити ж бо не ходять по подібним гей-парадам. Ну, хіба-що 3 дурачки з ДОЗОРу, 5-6 комсомольців та чоловік 7 з профашистського "Славянскава Єдінства". Цікавий альянс, чи не так?
Але, тут-же у Старобазарному сквері несподівано виникла група інших росіян. Вони, на відміну від вищописаних, були налаштовані проти політики, яку проводить "царь батюшка" Путін, зокрема і в Україні. Опоненти та закликали усіх росіян, що проживають на Україні "перестати танцювати під кремлівську дудку, відстоюючи свої права". Вони скандували гасла "Путін - підорас", "Росія без Путина", "Долой кремлевскую сволочь", тощо. Між росіянами, з різними політичними поглядами виникла потасовка, проте, серйозних зіткнень зафіксовано не було. Путінолюби благополучно дійшли до своєї ідолиці-шльондри Катьки, та скоїли там традиційний для себе "акт групового психо-емоційного онанізму", котрий завершився традиційним (знову ж таки для них) психо-емоційним оргазмом
Після цього Ымперцы розійшлись по гинделикам - бухати "за перемогу".
http://unso.blox.ua/2009/11/Odeski-rosiyani-pobilisya-cherez-Putina.html
А что - это действительно правда - то, о чем утверждают унсовцы?
То, что один из "дозоровцев" - совсем не одессит, и даже, не гражданин Украины - а гражданин России, скрывающийся в Одессе от призыва в российскую армию?!
Ребята, вам что, своих кадров, одесских не хватает? Приходится завозить из России?!![]()
Социальные закладки