Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
5 группа дают на 3 часа и все...3 ночью, 3 днем
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
У 5-й просто сьогодні день такий за графіком. У вівторок і у п'ятницю лише 6 годин білої зони.
Не думали почему в некоторых областях всё так?
Да и с подобного рода претензиями больше к путину с требованиями на красную площадь с плакатом и к его пропагандистам, которые радостно обещают с центральных канало тв-рф всю нашу энергетическую систему ракетами уничтожить и остановить "всё и вся" в стране.
Последний раз редактировалось litissia; 12.07.2024 в 14:09.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
после они подумали и решили❗️ За адресою м. Одеса, вул...... зафіксовано відключення.
Причина: Стабілізаційне відключення (Згідно графіку погодинних відключень).
Час початку: 12.07.2024 11:00.
Орієнтовний час відновлення електроенергії: 12.07.2024 15:00.
но говорят, ещё не вечер.❗️ За адресою м. Одеса, вул. ...... зафіксовано відключення.
Причина: Стабілізаційне відключення (Згідно графіку погодинних відключень).
Час початку: 12.07.2024 11:00.
Орієнтовний час відновлення електроенергії: 12.07.2024 16:00.
з дурнем сперечатися, собі дорожче.
3ю группу отключили с 15.00 до 21.00....
Весёлый нрав и доброе сердце - залог не быть одиноким!
Ну це якщо вона є. В мене ніяких розеток для кондиціонера немає, він умовно у розетку увімкнутий постійно. І так майже завжди де ремонт передбачав кондиціонер. бо навіщо зайві розетки?
О 12-й вимкнули та досі немає.
Температура сьогодні десь на пів градуса-градус таки нижче ніж вчора. Починаємо по трохи наближатись до зими, вона з кожним днем все ближче й ближче.
4-я отключили в 16.00. Бот пишет до 22.00. Нагнули максимально.
4 группа
03-00 вкл
07-00 выкл
12-00 вкл
16-00 выкл
Ну это вообще... 1,5 часа и хватит с вас....
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
Дамы , не знаю, как вы , но я собираюсь себе купить какой-то прикольный веер), чтобы быть , как в стародавние времена
Ну а что делать, если жарко)
В инете куча предложений, но вот беда, через 20 минут свет отключат и стационарный комп погаснет.
Ладно, выберу завтра, надо долго искать и присматриваться, чтобы веер был красивым и легким)
Хочу что-то типа такого.![]()
есть вентиляторы на аккумуляторах
https://bt.rozetka.com.ua/427830824/p427830824/
Настільний акумуляторний вентилятор HF 3O9 від USB ЮСБ портативний безшумний з ліхтариком та індикатором заряду
Опис
Ручний вентилятор на акумуляторі - ідеальний спутник у літній спекотній порі. Завдяки своїм компактним розмірам та легкій вазі, цей пристрій забезпечує максимальний комфорт у будь-яких умовах експлуатації.
Його невеликі габарити та мала вага роблять його ідеальним вибором для будь-яких ситуацій. Можна легко встановити на будь-яку плоску поверхню або тримати в руці. Працює вентилятор на потужному акумуляторі, який забезпечує безперебійну роботу від 1 до 3 годин. З низьким рівнем шуму вентилятор працює так тихо, що ви можете насолоджуватися свіжим повітрям, не відволікаючись від вашої улюбленої книги або роботи. Також у вентилятор вбудовано лампу, яка може освітлювати клавіатуру комп'ютера в умовах поганого освітлення.
На панелі пристрою розміщені сигнальні лампочки, що дозволяють вам завжди контролювати рівень заряду акумулятора та режим роботи пристрою. Оптимальна швидкість обертання досягається завдяки кільком режимам, що забезпечує максимальний комфорт користувача.
Последний раз редактировалось Dramteatr; 13.07.2024 в 08:54.
Социальные закладки