Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Для домашній техніці - ну перехідні процеси це погано та зазвичай техніка ламається коли вмикається чи вимикається, але якщоб все було настільки погано то у кожній інструкції було б написано що старайтесь увімкнути та ніколи не вимикати. Ну наприклад в мене є 2 монітора, 2 монітора здохли абсолютно однаково, але все інше - ні. Це означає що коли розробляли блок живлення для тих моніторів там щось не дорахували. І трапилось це ще до повномасштабного, а не зараз.
Обладнання енергетиків - оце таки проблема. Підстанції не розраховані зазвичай на забезпечення електроенергією усіх хто до них підключений одночасно. Але після увімкнення електроенергії усі починають користуватись одночасно + спека. А ще ресурс вимикачів обмежений. Ну наприклад - https://spzomega.in.ua/ru/goods/vyklyuchatel-nagruzki-10-kv-5033009/, читаємо "Механическая износостойкость циклов «включение - произвольная пауза – отключение»: 2000" Тобто такого вимикача якщо вимикати кожен день по 3 рази вистачить десь на 2 роки. Тому електрики точно не у захваті від справедливого розподілення електроенергії, їм простіше та дешевше вимикати наприклад раз на день пів міста по черзі.
Я так понимаю, что многие кондиционеры не выключают и когда возвращается электричество, то кондиционеры все одновременно включаются и идет перегруз.
:)
Теоретично - можливо, якщо він заживлений через окремий пакетний вимикач (як у мене).
На жаль - у мене вдома кондиціонер не має налаштувань за замовчанням: після відновлення світла - знову вмикається, якщо був увімкнений в момент зникнення світла.
На роботі - так само.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Пишут, что сейчас во всем городе свет моргнул
У многих пропал ( у кого был)
И пропал даже в мерии во время сесиии
Шото произошло(((
Мое Счастье - 23.08.2008
ОСББ І ЖБК ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ПІЛЬГОВИЙ КРЕДИТ НА ЗАКУПІВЛЮ ЕНЕРГООБЛАДНАННЯ
ОСББ та житлово-будівельні кооперативи зможуть отримати пільговий кредит на купівлю та встановлення енергообладнання.
Уряд розширив можливості державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».
Вже з 20 липня за ці кошти можна купити й встановити сонячні панелі, інвертори, системи зберігання електроенергії та інше допоміжне обладнання.
У рамках Програми надають до 5 млн грн терміном до 5 років під 7% річних.
Щоб скористатись пільговим кредитом, керівництво ОСББ або ЖБК має подати заявку до одного з 46 банків, які співпрацюють з державою за програмою «Доступні кредити 5-7-9%», та надати пакет необхідних документів, встановлених банком.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Говорят остановился электротранспорт
Могли бы его в эти дни аномальной жары и полнейшего дефицита света вообще остановить…
Мое Счастье - 23.08.2008
Социальные закладки