Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
До уваги споживачів ОНОВЛЕНИЙ графік погодинних включень/відключень електроенергії
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує: застосування графіків – вимушена міра після масових ракетно-дронових атак, які суттєво пошкодили енергетичну інфраструктуру країни.
Графіки застосовуються виключно за вказівкою диспетчера НЕК «Укренерго».
Для перевірки своєї черги та застосування того чи іншого виду обмежень в електропостачанні ПрАТ «Закарпаттяобленерго» пропонує використовувати:
4я группа с 7 до 9 без свету
кропотливый труд, соблюдение закона и никакого коммунизма
21.00 ждём отключения. Утром в 5 разбудили шумом кацапы, уже не против и спать лечь, а не выключают, гады))))
Таки отключили. Всем тихой ночи и спокойного утра.
Последний раз редактировалось Стерво4ка; 12.06.2024 в 20:11.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
4-я группа, Черемушки. Выключили в 19:00 по расписанию, а включили в 21:00. На час раньше. Ну, так жить можно. Жаловаться на то что не придерживаются графиков не буду.
3-я группа, так и не отключили. Ко времени черной зоны всё сделано, заряжено, приготовлено и тут приятный трехчасовой бонус. Не мелочь и приятно.
Завтра, 13 июня, графики отключений будут действовать всего 2 часа с 20.00 до 22.00.
Sons Of Anarchy
На будівництво укриттів 3 рівня для трансформаторних підстанцій в 2023 році було виділено 9,5 млрд грн.
Вже профінансовано 8,4 млрд грн, а ступінь готовності 20-30%, — перший заступник голови комітету Верховної ради з питань енергетики Кучеренко
Велике крадівництво ((((
Социальные закладки