Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Включили на Черемушках свет в 19:00. В сети 191В. Получается, что даже то что есть дают с трудом. В 22:00 должны будут выключить. Ночью будет свет с 4-х до 7-и, но я его просплю. И следующую светку увижу аж в час дня.
Последний раз редактировалось Kronus; 06.06.2024 в 18:23.
у многих станций есть Турборежим зарядки
Это когда она заряжается сразу двумя блоками зарядки (в среднем в два раза быстрее)
смотрите описание на вашу станцию.
Черёмушки большие, у нас нет света с 15.00, есть надежда что включат в 21.00, если таки следовать графикам 3 через 6.
Я отомщу миру любовью!
Надеемся завтра серая будет со светом.
Света нет, ну хоть посмеялась на ровном месте)))))
Вечір
Прогнозоване споживання Києва на завтра - 1050-1100 МВт. Критична інфраструктура в ньому зараз займає близько 25%. Ще потрібно відняти обмеження. Тобто для нас із вами (населення і бізнес) залишиться десь 50% від звичного споживання.
Для Києва сьогодні Укренерго виділило більше обсягів, тому сьогодні трошечки легше. На завтра тенденція збережеться.
З 24 червня починає працювати постанова про справедливий розподіл лімітів. Сподіваюся, стане якщо не легше, то хоча би більш зрозуміло, за яким принципом розраховують обмеження. Також розраховую на рішення про розподіл між регіонами.
Хочеться додати якийсь оптимістичний заклик. Проте поки можу сказати лиш одне: тримаймося.
• "Укренерго" виділило сьогодні більше обсягів електроенергії для Києва "тому сьогодні трішки легше". Завтра тенденція збережеться, - гендиректор
Коваленко також зазначив, що з 24 червня розпочне роботу постанова про справедливий розподіл лімітів.
У меня не было 6,5 часов, а когда включился, в тот самый момент что-то затрещало в щитке, замигал немного свет, но удержался. Я в шоке, может напряжение в момент подачи было слишком высокое, или что, не ясно(
Социальные закладки