|
Нет наборов случайных чисел и случайных букв, в любом калейдоскопе каждый увидит свой особенный смысл)
![]()
Займаючись улюбленою справою, не працюєш жодного дня свого життя)
Там в каждой строке какое-то слово.
А в столбцах нет.
а от я думаю навпаки, є Істина, Ідеал, а кожен сам собі складає свій калейдоскоп. Інакше як відокремити об"єктивність від суб"єктивності? Тоді кожен може сказати, що я об"єктивно правий.
Ні, я не згодна.
Смотря в каком масштабе рассматривать - свої думки про свої побажання.
Хорошо, когда всё на своём месте и в меру.
Масштаб? в якому сенсі?
ви знаєте, що ми бачимо кольори суб"єктивно, так? ваше блакитне небо відрізняється від мого.
Чувства без мысли, а мысли же не всегда выражаются словами. Гармоничная, приятная глазу, картина вызывает удовольствие - и без мысли, и без йоги. Это отдых.
---------- Сообщение добавлено 24.02.2024 в 23:24 ----------
Але їнколи це неважливо, в тому сенсї. Є щось бїльш важливїше, наприклад, якщо очїкуєшь камнї з неба .. чи займаєщься їншим спостереженням.
---------- Сообщение добавлено 24.02.2024 в 23:36 ----------
Є ж речї непринциповї для досягнення згоди. А є таке, чим поступитися неможна.
Люди для так званого виживання дійшли згоди в кольорах, склали палітри. Маємо світлофори, прапори, і т.д. Ці палітри об"єктивні, тому що люди з ними погодились, інакше ніяк.
Але ж ми не тільки виживаємо, ми живемо. Виходить об"єктивність з"яіляється тільки, коли є загроза.
Де шукати об"єктивність?
Можливо у вїдповiдальностi.
Тi цiлi, та способи їх досягнення, що заявленнi, мають бути справжнiми. Не повинно бути прихованних цiлей.
я думаю, що мудрість об"єктивна. Те, що буде зрозумілим і 5річній дитині, і пенсіонеру. Слова, які пережили час, народна мудрість, простота.
Справжнім, об"єктивним є те, що говорить душа. Для цього і потрібно пізнавати себе, я так думаю, щоб розуміти, що це говорить саме душа, а не самообман або самопереконання.
ятд
---------- Сообщение добавлено 26.02.2024 в 09:18 ----------
Зараз всі цитують Декарта, "я думаю, тому я існую". Але ми не тільки думаємо, ми відчуваємо.
Последний раз редактировалось sun_marine; 26.02.2024 в 09:05.
Все эти чувства внутри черепа.
И эти тоже. Вторая часть этих.Я кажу не про 5 відчуттів, а про серце.
Первая часть (глаза, уши...) снаружи черепа, а вторая - внутри. Соответствующие зоны мозга, которые отвечают за глаза, уши...
А сердце вообще в грудной клетке. Таки да, не в черепе.
Социальные закладки