Нехай цей єбучий горсовєт бере нові красиві таблички і піздує навішувати їх на вулиці Авдіївки.
Я чомусь не сумніваюсь, що вони вже витратили кошти на виготовлення табличок.
| ||
Нехай цей єбучий горсовєт бере нові красиві таблички і піздує навішувати їх на вулиці Авдіївки.
Я чомусь не сумніваюсь, що вони вже витратили кошти на виготовлення табличок.
Kill off all my demons, and my angels might die, too.
44% українців вважають,що справи в країні розвиваються в правильному напрямку,-опитування КМІС
Сльози щастя заливають мені очі, коли читаю опитування КМІС
Якби мені так платили,я б і не такі цифри нафантазував
І тут закрадається питання,а може не пиздять і в нас 44 % кончених дегенератів?
Moscovia delenda est!
Зробимо їх разом.
У "Слузі народу" анонсували зміни до системи соцвиплат через нестачу коштів
В той же час 109 депутатів Верховної Ради отримали у грудні 2023 року компенсацію вартості оренди житла з державного бюджету на загальну суму 4,424 млн гривень.
Бездомні сироти.
Дуже хочеться сказати, так вам, блять, виборцям лайна і треба, але нажаль від дій зелених підарасів потерпають і ті хто за них не голосував.
Kill off all my demons, and my angels might die, too.
https://www.ukrinform.ua/rubric-econ...-rozvitku.html
https://youtu.be/dnkvzw2hd8M?si=To4wLnlLm0DNEwEf
Я здогадуюсь який буде план Б
"Шляхетна людина висуває вимоги до себе, а низька висуває вимоги до інших"
Київ погодив ще кілька безпекових угод, - Зелемський
То не угоди, то меморандуми!
Угоди мали би бути ратіфіковані парламентами:
- йурист мамкін-рімкін, крва.
Бла-бла-бла. Привезе цілий міх туалетного незламного паперу ні про що, хавай бидло...
Moscovia delenda est!
У бобіків на роботі все стабільно чудово. Ні війни ні Авдіївки ні розстріляних полонених ,ні зданих в полон воїнів., ні наступу ворога.
Ось перелік турбот:
- што гатовілі на вихадних?
- скора васьмойє Марта.
- кидають один одному прикольні відосікі.
- бавовна.
Усім смішно.
Я ж живу з уєбанами що обрали уєбана.
Moscovia delenda est!
Щиро вітаю з Днем Державного Герба України!
У 986 році, почесний узурпатор Імперії, Барда Фока, забажав посади у столиці.Імператор відмовив.Тоді у 987 році Фока знову взув червоні кампаги. Він відправив посланця до Скліра з пропозицією об'єднатися.На бік Фоки перейшов весь імперський флот і більша частина військ.Для короля ругів настав його зоряний час.
13 квітня 989 року у битві під Абідосом війська короля Володимира разом із залишками імперських віськ, що залишилися вірними імператорові, та його найманий флот розгромили флот і війська Барди Фоки.Фока загинув у битві.
Так король Володимир врятував Римську Імперію Василя ІІ Болгаробійця.Мимохідь Володимир придушив повстання "вільного города Херсонес", який підтримував будь-яких узурпаторів, які обіцяли херсонесітам звільненя від сплати податків.
За такі заслуги Володимир отримав: посаду царя неіснуючого Боспору (наш триденс саме звідти) та дружину Олену, яка вже була зарученою за майбутнім імператором Отоном ІІІ, що спричинило лють в "імперії німецького народу", бо з справжнім імператором поріднився нахабний вискочка, а не "богоізбраний король".Правда, Володимирові перед вінчанням у Константинополі, довелось охреститися (що спричинило повстання у Києві, яке його дядько швидко придушив).Як бонус, імператор відправив з родичкою її свиту — пару бандонів комітатенів.
Русини вивчили римське військове мистецтво й отримали зразки обладунків, трохи священників (які швидко поєднали свої посади з посадами рахманів) і трохи грошей, на базі яких Володимир почав карбувати варварські копії римських монет у кращих традиціях старих кельтських царів...
https://coollib.net/b/440801-glenn-a-rathn-spravzhnya-istoriya-ukrayini/read
Moscovia delenda est!
Себе порахувати не забув?В Україні за рік стало на 16% більше мільйонерів — Гетманцев
Просто цифри.
Зараз українці платять за 100кВт (2,64 ₴) - ,% своєї середньої зарплати.
Французи - 0,59%
Поляки - 0,87%
Німці - 0,73%
Іспанці - 1,24%
Італійці - 1,26%
Жодна країна не платить більше, ніж в Україні зараз, і все це на тлі розмов про підняття тарифів на е/е.
![]()
Moscovia delenda est!
Латифундисти з ВР. ТОП-10 землевласників серед парламентарів
https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/d...-50394478.html
Редакція дослідила усі наявні декларації депутатів ВР за перший рік повномасштабної війни (їх подали 389 з 401 політика) та визначила десять людей з мандатами, які володіли найбільшою за площею кількістю земель серед усіх своїх колег по Раді.
У цьому ТОП-10 знайшлось місце одразу 7 представникам президентської Слуги народу.
![]()
"Шляхетна людина висуває вимоги до себе, а низька висуває вимоги до інших"
🌐 Рейтинг: Дружніми країнами опитані українці вважають США і Велику Британію (по 81%), Німеччину (80%), Польщу і Литву (по 79%), Канаду (78%), Францію (70%) та Японію (55%).
НТМ: Польща і США почали просідати.... Не дивуємося...
С рейтингом 79-81 % про проседание как-то не совсем корректно говорить, особенно сравнивая с 55%.
Или - а как было раньше?
Порой мы видим многое, но не замечаем главного.
"Переговори щодо вступу України до ЄС призупинено, ймовірно, до літа, — Урсула фон дер Ляйєн"
Ну от, прогнозовано. Зелене лайно саботує реформи. Поки воно з єрмаком на троні, не бачити нам ні перемоги, ні ЄС, ні НАТО. Погнати його з влади для нас - питання життя і смерті.
Moscovia delenda est!
Социальные закладки