|
ЩО ДУМАЮТЬ ВІЙСЬКОВІ ПРО РЕАКЦІЮ НА ЗАКОНОПРОЄКТ У СОЦМЕРЕЖАХ
Опублікований законопроєкт викликав жваве обговорення у соціальних мережах. Частина користувачів критикували ініціативу урядовців через «надмірні обмеження», що пропонують застосовувати до ухилянтів. Українські захисники відреагували на ці дискусії іронічно.
«Реакція на цей законопроєкт у соцмережах — це реакція суспільства, яке тривалий час було під впливом державної пропаганди. Я абсолютно розумію людей, бо слухати пісню «Фортеця Бахмут — всі молитви наші тут», донатити 10 гривень і таким чином заспокоювати свою совість — це одна справа. А коли нарешті держава заявила, що якщо ти маєш права, то ти маєш і обовʼязки — це вже інша. Наші люди з цим не погодилися і це дуже печально», — вважає військовослужбовець 56-ї бригади Сергій Гнезідлов.
Комроти 58-ї бригади «Самаель» також вважає, що негативна реакція на законопроєкт частини суспільства спровокована діями влади.
«Я думаю, що риба гниє з голови. Бо, наприклад, на якесь шоу «Тихий вечір», яке ні я, ні побратими не будемо дивитися, виділяють 27 мільйонів гривень, а ми просимо у волонтерів зібрати нам на пікап, бо немає на чому їздити. Тобто, на мою думку, основна проблема в тому, що немає зараз єдності й роботи на одну ціль у військових, цивільних і влади», — вважає боєць. (c)
https://www.slidstvo.info/warnews/od...zakonoproiekt/
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
Нет никаких ключей от счастья. Дверь всегда открыта.(с)
Все чужих почему то детей посылают на войну. А своих держат за границей,
Не треба панікувати, що ваш син загине на війні. Ми всі помремо і краще померти гідно, ніж тобі на голову впаде цегла або тебе зіб'є машина", — внештатная советница Залужного Алла Мартинюк.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Недавно погиб известный артист нашего кино, который был при деньгах. Он добровольно сам ушел в ЗСУ.
И таких у нас хватает. Много уже "Там" из артистичной среды, но...
Если не о детях элиты в большинстве своем, то...
Не все люди при деньгах откупаются или выезжают, как жизнь показывает.
Последний раз редактировалось litissia; 29.12.2023 в 16:50.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
Я тоже в шоке ,типа такого говорил урод путин Важно то, что все мы смертны, все мы находимся под Господом и мы когда-нибудь из этого мира все уйдем. Это неизбежно», – сказал путин матерям погибших солдат ...
так в кого мы превращается с такими высказываниями ...
---------- Сообщение добавлено 29.12.2023 в 18:08 ----------
Хватит оскорблять ,сам ты лошадь ,скажи это советнице ,чтобы поменьше рот раскрывала,Лайно льётся из ее рта !!!
Последний раз редактировалось Таня 98; 29.12.2023 в 17:11.
я тобі ще раз кажу. Нахуй пішла, тварино ..
Подоляка, або Арахамію поставте керувати військом, або Кошового..
Вам, довбойобам, все одне
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
а вот я вижу, что некоторые, даже не замечая этого, защищают подонков во власти их зе-режим, в первую очередь их идеи, их семьи, их комфорт, их состояние ... их Украину, не мою
вот значит не увеличить снабжение, не улучшить оброну, не обеспечить в полной мере самым необходимым, ну и т.д. ты же хочешь решить вопрос путём затыкания дыр, бросая одних на замену другим... думаешь это надолго поможет? а что дальше?
может пора дать им по шапке, публично, в лице Главнокомандующего и всего Генштаба - именно эти люди отвечают за жизни своих подчиненных, а так же за граждан в целом, или там похуй? вот как они оправдывают этот пиздец уже два года? все эти яйца, китайские турникеты, дроны по два месяца лежащие на складах, миллиарды спизженные, весь тот блядский незламизм - и это только минобороны и только за время ПМВ
я ведь не особенный, просто интересно почему этого не замечают другие
открыл Америку... тут и ездить никуда не нужно, они есть везде и кстати в армии тоже - будто не из того же теста сделаны...
вот интересно, например среди тех кто сейчас на фронте, если бы они знали будущее, уверен половина так точно не пошла бы добровольцами, а некторые даже смотались за границу, вот такая человеческая природа ну и дело случая конечно
мне вот все равно как одет человек, в какую форму, как внешне выглядит, какой ореинтации, а так же по большей мере что говорит,
для меня важны только поступки... ох сколько же после войны будет "воевавше-родинузащищавших-подавдеевкопобываши" пиздунов
Мав можливість ознайомитись з темою ..
Одні й теж свинячі рила сидять цілодобово, і створюють враження що Армія це суцільне зло.
завдяки Армії, ви ще маєте можливість щось тут обговорювати.
завдяки Армії, в вашіх домівках мешкаєте ви, а не їбучі кацапи.
завдяки Армії, протистоїмо їбучій Орді..
Вже понастроїли мільярд доріг, і висадили хуільярд дерев з 2019 року.
Залужний їм не подобається, довбойобам зеленім.
Баканова призначте. Він вже успішно СБУ керував..
Залужний не висував вимог стосовно додатково набрати півмільйона.
Це суто відповідальність Зеленського, яку він прагне на когось покласти.
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
Социальные закладки