|
Ты, похоже, иронизируешь, а я в начале 90-х столкнулся случайно Петром Алексеевичем, и был крайне удивлен его порядочностью!
Я уже тут рассказывал...
У меня в Центре Киева была пекарня. Пёк я питы. И, конечно, приходили ко мне разные люди без конца... Однажды пришел парень, который привозил соседям Торты... В беседе он мне сказал, что сейчас цех по производству "Киевских тортов" фактически за гранью... банкротства... И отдается практически даром!
Вся заковыка в том, что ему нужны знаменитые орешки(!), без которых Киевский торт уже не торт... Нужно найти и организовать поставку орешков! И тогда цех - твой! Баш-на- баш! Просто? Просто!
У меня в это время дела шли замечательно, и я мог себе позволить поиски орешков... Перво-наперво я рванул к своему другу и главному помощнику - банкиру...
Он воодушевился, но скоро загрустил... Дело оказалось непростым!
Через некоторое время ко мне пришел тот парень и поинтересовался, как у меня дела? Я сказал, что пока орешков нет... Но я ищу...
- Понимаешь, кроме тебя, орешками занялся еще один мужик... И он сказал, что он готов подождать твоего решения... сколько ты скажешь...
Но он УЖЕ готов решить проблему орешков...
Так, в те времена не поступал никто!
Это был Порошенко... Заметь! Это начало 90-х! Он уже тогда был джентльменом!
ну так что Порох не верно сказал?
в Україні існує закон про мобілізацію і там також зазначено в статті 4 та в статті 11, що саме президент визначає форми способи і інші складові мобілізації
перше - з чого ми маємо виходити реалізація цієї програми має укріпити обороноздатність держави
друге - реалізація цієї програми має базуватися на справедливості і на Конституції і законах України
третє - навіть в умовах воєнного стану крім обороноздатності ми маємо виходити з принципової позиції по захисту конційних прав і свобод громадян бо ми рухаємося в Європейський союз
четверте - ми маємо чітко розуміти наслідки для економіки, тому що відповідно до діючих норм міжнародної економічної співпраці наші партнери фізично гроші можуть виділяти на будь-які цілі на покриття дефіциту бюджету, на соціальні виплати, на пенсії на будь-що, крім фінансування збройних сил
єдине джерело для фінансування збройних сил є українська вітчизняна економіка, знищить економіку і не буде джерел для фінансування збройних сил
Отже, Кабмін має відкликати дискредитований законопроект, ми маємо чітко наголосити, що прохання утриматись від будь-яких різких рухів і кроків в банківській системі, у нотаріуса, переоформлення власності, чергів консульських відділеннях України за кордоном, нічого цього робити не треба.
Це безглузді знаєте ідеї які мені здається просто списані з грудневого законопроекту російського в державній думі, бо саме звідти взяти ідеї - блокування кредитних карток, блокування кредитів, блокування видачі паспортів ...
Якщо ви хочете застосовувати це, це право президента вносити зазначено законодавчу ініціативу, але в кожному індивідуальному випадку має вирішувати суд і є незалежна судова гілка влади, і будь-яка адміністративна відповідальність не може бути застосована через трійку НКВС-а зразка 1937 року... ми стверджували з 14-го і з 22го року що ми перемагаємо тому що в нас є свобода і демократія, ми б'ємося за свою землю
Последний раз редактировалось Riziy; 29.12.2023 в 04:16.
полное интервью тут
Чому Порошенко не випустили на Захід.
https://www.youtube.com/shorts/9yT3q_7Dqbs
НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ Петра та Марини Порошенків
https://www.youtube.com/watch?v=k8TfF8Mg-GY
как то я этого довбойоба в 19-ом пропустил... хорошо, что есть интернет который всё помнит
вот из-за таких полезных идиотов страдает вся страна
Мы нашли его! Автор самого популярного мема выборов президента 2019 пел: «Голосуй за Порошенко, а то Путин нападет». В интервью Саса – так его и называйте (да, мы правильно написали– признался, что голосовать за Порошенко не хотел, а за Зеленского – тем более. Поговорили о том, как создал шедевр, чем занимается в повседневной жизни и как узнал о том, что стал героем мемов.
Последний раз редактировалось Riziy; 04.01.2024 в 03:19.
-От вам безвіз,самоврядування,ТОМОС,
субсидіі,сильна армія,ріст економікі...
-Ах ти ж барига,сива матня, мародер!
-От вам по-три труни вашіх дітей в день,безробіття,руїни міст,ТЦК виламує двері...
- Наше сонечко,ти луччій,красень,обожнюєм тебе!!!
Як, блть,це працює, з цим скотом?![]()
Moscovia delenda est!
![]()
А правда, тупо зляпано? Ніякого креативу.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100093679762135
Социальные закладки