Лайно ще те,
вже є огляд .
НЕДОЛІКИ:
- Воняє пластик.
- рефаби (більше 1000 шт. у продавців).
- охолодження недостатнє.
- 600Вт з натяжкою.Оптимально навант. бажане не більше 300-400Вт
- постійний перегрів плати інвертора + в захист іде. Чекаємо поки охолоне .
- слабеньке балансування залізофосфату.( треба актив. балансир).
- Горить допоміж. БЖ та силова частина.
- Ємність близько 293Wh по тестам, що добре..
- Синус ідеальний..
Приємно одне - все ремонтується, на потоці в людини 15-20 станцій в міс в ремонт.
Показать скрытый текст Витяги з відгуків:
"..Эта станция живёт своей жизнью, то сутки нормально работает, то за час 5-10 раз в час отключается на секунду ..."
"...У мене нещодавно почалась така ж проблема. Брав станцію в січні 2023, ще й року не пройшло. Дійсно, такі відключення на частку секунди не критичні дла ноута, але крім нього в мене ще й ПК, який в таких випадках перезавантажується ((. Крім цієї проблеми почав ще й вимикатись при 57% заряду (працювання як батарея). Вмикається тільки при підключенні живлення до мережі 220 В.... "
"..поработала неделю и перестала заряжаться , мигает индикатор UPS , и ничего больше не происходит , нужно отправлять в ремонт..."
"..Переодически в режиме упса начинает жужжать и зачем-то включает вентилятор, хотя полностью заряжен...."
"..Вихід DC на 5521 видає 13.2В замість 12. .... як починає працювати система охолодження, видає дуже стрьомні звуки. Коли нагрівається, то смердить пластиком так, що треба вікна відчиняти...."
"..апах. при заряджанні запах ішов такий що мої крисюки в шок падали. запах чи то горілої ізоляції, чи то підгорілої пропитки паперу в трансформаторі...."
"..Вызывает сомнения заявленная емкость устройства и правильность отображения потребляемой мощности...."
"..Через 3 недели после использования перестал заряжаться.
"..Особенность!!! - следите чтобы зеленые лампочки выключателей всегда были выключены, если не пользуетесь прибором. Даже если в выходные розетки ничего не включено, а зеленая лампочка выключателя на корпусе горит - идет ток саморазряда."
При подключении станции к сети мигает индикатор UPS и станция не заряжается, через минуту-две станция просто выключается...."
Краще Anker дивитись...Або вітчизн. виробників(їх більше 4, один є в Одессі). Так дорожче, але якісніше, і під спартанські умови...
Социальные закладки