Окремим зверненням.
Я бачу, що деякі політичні сили та деякі сили, які може і не на долоні, але впливають на формування як то кажуть, «повістки денної» нашого міста дуже захвилювалися, та вже пішли чудові припущення, що до мого політичного майбутнього. Та дописи про те, хто за мною стоїть.
Ще раз (в тисячупіццотий раз ) нагадую.
Я не збираюсь в політику. Я не підтримую зараз жодної політичної течії і не дам зараз жодному з них навіть спробувати виїхати на нашому гражданьскому обуренні туди, куди вони маіже всі так прагнуть потрапити - до бюджетного корита.
За мною ніхто не стоїть. Жоден політик, жоден олігарх, жоден бізнесмен. Жоден мільйонер коханець чи чиновник, до яких вже багато років мені всі намагаються «додати». Роки ідуть, призвіща змінюються але досі все це немає жодного доказу бо все це плітки нижчого сорту. До речі іншого і не очікувала.
На моі рішення ніколи ніхто не впливав, не впливає і не буде впливати. Саме тому я почуваюсь себе так свободно та маю змогу казати те, що я думаю та відчуваю.
За мною якщо хтось і стоїть, так це звичайні люди, які вже маіже десяток років віддають свій час та своі гроші, щоб змінювати разом з нами хоч трішечки всесвіт та життя тих, кому потрібна допомга.
Я вийшла на цей бісов пікет тільки тому, що вже край.. з нас просто знущаються. Для мене це дуже тяжко морально в фізично бо я вкрай нелегко витримую камери, увагу багатьох людей та всі ці коментарі та інтервью.
Алк я просто вже фізично не можу витримувати весь цей біль, жах та крики про допомогу від тих, хто кожного дня віддає своє життя зарази того, щоб в нас була країна. Я дуже сподівалась, що нас почують коли написала перший допис та який розлетівся десятками тисяч репостів.
Десятками! Тисяч! репостів. Чому так? Бо ви вже дістали маіже всю країну своїми діями..
Але я не дам змоги використовувати моє ім’я та репутацію заради ваших цілій.
Я вийшла просто як громадянин. Громадянин , українка, одеситка. Мати, жінка військового. Волонтер.
напевно вам в ваши заповнені лише грошима голови, навіть не може прийти думка, що хтось може діяти не заради вашого «пустого місця» при владі, а заради людей та країні.
Ми існуємо! В нас не так вже і мало. Тих, хто робить щось Заради людей, які задихалися від кисню під час ковіда, заради хворих дітей, на яких не вистачало завжди ваших грошей, заради військових, які зараз маіже на межі, заради чистих узбіч, заради зелених міст без тисяч багатоповерхівок, заради покинутих літніх людей, паліативних хворих, покинутих собак та котів і так далі...
Заради країни, в якої хочу жити я і мільони таких як я. Краіни, яку ми можемо втратити. Через вас.
Сьогодні та кожного дня Ми будемо виходити за тих, хто не повернувся.
Та заради тих, хто ще може повернутися.
Бо вони наша остання надія
Социальные закладки