Спочатку весела історія, хоч і дуже зараз сумно
Прийшла до мене вчора Оксана Вайнбранд керівник відділу «легкоі промисловості» який займається допомогою літнім людям.
І каже : ось ти,Ножевнікова, і стала «гречкосіім»
Я питаю а що маєш на увазі?
Відповідає, що дзвонила літня жіночка, який фонд допомогає давно продуктами харчування і каже передайте Катерині, що ми також вийдемо на пікет!
Кажу Оксані переказати жіночці моі вітання, та сказати, що виходити не треба (бо збиратися натовпами не можна, а ще й тому ,що спека зараз така, що це дуже небезпечно для літної людини), але за чітку громадянську позицію та бажання допомогти - обіймаю міцно.
——————
В мене є одна незакінчена справа.
Але поки держава в обличчі депутатів та представників влади вважає, що ремонти будівель, будівництво стадіонів, фонтанів, висаджування квітів чи закупівля стільців необхідна більше, ніж збереження життя українського воїна, я не розумію як виходити до пересічних українців з закликами віддавати остане, коли їхні податки витрачаються ось «на все це..»
А суспільство не розуміє як все це сприймати.
Я не знаю чим закінчиться моє протистояння зараз в владою тож справи треба всі привести до ладу.
Але чесно кажучи в мене внутрішній особистий стопор що до зборів посеред людей вже з’явився.
Тож я сьогодні звертаюсь до «великих світу сього»
90 відсотків донатів за останні 1,5 року в моєму фонді, то донати звичайних людей.
Я розумію, що й великому бізнесу зараз дуже тяжко, але точно трішечки легше віддавати кошти ніж бабусі, яка віддає 500 грн в місця маючи 2,5 тис пенсії (а в нас і так є! А ще багато донорів, які віддають 1-2 тис грн маючи 10 тис на місяць. Тобто чверть доходу!)
Я ніколи не приходила до вас в офіси, чи не писала прямі листи зверненя чи навіть тих, з ким товаришуємо, ніколи не просила про допомогу. Бо завжди вважала, що в кожного повино бути бажання та можливість і коли все це співпаде ви самі «постукаєте в двері» і не будете відчувати тиску та відчуття провини яке дійсно є при особистому спілкуванні того, хто просить про допомогу з тими, в кого ця можливість «умовно» є.
Тому зараз також звертаюсь через мережу і дуже Сподівюсь, що ви «побачите» мій допис.
В мене є рахунок на 25 дронів з терловізором. Самих необхідних зараз для війска. Рахунок на приблизно 100 тис долларів. Як завжди передоплата майже стовідосоткова, а часу тиждень.
Сподіваюсь в нашому місті знайдуться 20 «великих» чоловіків, які зможуть віддати по 5 тис дол чи 25 «маленьких» але по 3)))
Кожен дрон то життя.
Якщо потрібно зробити офіційного листа - зробимо. Реквізити всі в коментах.
Якщо потрібно, хлопці навіть гапака спляшуть в відеозверненні, чи я спляшу (це правда може мене вже добити остаточно, бо суглоб щийкі бедра в країні коштує як дрон..))
Дрон може бути іменним, можемо написати на ньому назву компанії чи ім’я коханої - ми готові на все що завгодно тільки благаю допоможіть закрити питання.
Кожен, хто зможе оплатити цілий дрон також отримає в подарунок розмальований тубус чи ящик від БК з підписом бригади до якої полетить ваш дрон.
4246001003297797 приват
PayPal в $
[email protected]
https://send.monobank.ua/jar/8uHE9STpeD
Одеса
Ще дуже далеко до перемоги..
Диреткор землетрусів та Лютий в очикуванні
Социальные закладки