Сообщение от
Mangust
Не моє, з інтернет простору
Як знизити ефективність ЗСУ?
От якби мені дали таке завдання (уявімо, що я руснявий щур при владі).
Треба знищити те, що зробило нас сильними:
1. Єдність тилу і фронту.
Роз'єднати всіх на героїв та ссикунів.
Сформувати у кожній бульбашці ненависть та нерозуміння. Припинити між ними диалог, унеможливити. Як? Робить так, щоб у коментарях були тільки образи хейт та зневага один до одного. Вони один одного побанять та й таке.
2. Висока мотивація діючого війська.
Як розтрощити?
Знизити виплати, принизити людей, щоб вони пожалкували про свій вибір. 600 грн в місяць за поранення. Не відпускати на ротації. Зробити так, щоб людина почувала себе використаною. Відсутність чітких умов. І спрямувати її агресію на своїх, типу , що винувата не система, а ті, хто воювать не хоче.
4. Мотивація йти на фронт.
Як перешкодити? Подивіться на цінності українського народу і зробити все навпаки.
Свободу? Вибір любимо? Значить треба відноситися, як до скотини, принижувати гідність людини та повністю забрати право щось вирішувати.
Проти совку Україна все своє життя бореться? Значить треба робити все, як у совку.
За демократію, за повагу, за рівність?
Значить не буде демократії, а буде поділ на дворянство та кріпаків, що обов'язково стане очевидним дуже скоро.
За рівність прав та гендерних ролей?
Дамо жінкам права, а чоловікам - обов'язки. Чудово.
5. Волонтери дуже ефективні в Україні?
То треба пиздити бюджетні гроші, як останній раз, теба пиляти їх так, що у людей слів не знаходилось, руки опускалися. Підтримка зменшиться сама, бо люди бідніють, та плюс розчарування і волонтерів поменшає. Картки їм ще заблокувати і податками обкласти.
Супер![COLOR="Silver"]
Социальные закладки