Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
❗️Ця зима буде страшнішою, ніж та, яку ми вже пройшли, — енергетики.
За їх словами, коли споживання електрики зросте, знову можуть розпочатися масові відключення світла навіть за відсутності нових обстрілів. Експерти сумніваються, що на початок опалювального сезону вдасться відновити хоча б половину потужностей.
Эмм. А они спросили, у людей есть дома и деньги на генераторы?
напевно йдеться про статтю УП, яку сьогодні рознесли майстри заголовків
понадьоргали гучних заяв, як завжди, і понеслося ТГ каналами
читайте всю статтю Наступна зима буде не менш складною, ніж попередня. До чого готуватися?
може бути по різному, але так, звичайно, ми маємо готуватись до найгірших сценаріїв. Чи то новина?
Чи можливі відключення взимку
Навіть за відсутності нових обстрілів такий сценарій імовірний. "Зараз ведуться розрахунки та моделюються різні сценарії. Який з них реалізується, прогнозувати важко. Споживання навіть улітку зростає, а на піку взимку воно буде ще більшим.
Якщо Запорізької АЕС у системі не буде, то в нас будуть досить відчутні проблеми з генерацією. Розмір цього дефіциту, як мені особисто вбачається, перекрити імпортом ми не зможемо. Просто стільки імпорту ми не затягнемо. Тому взимку цілком можуть бути обмеження", – вважає Харченко.
ну ЗАЭС явно не вернется к нам зимой,так что готовимся кто как может
Зима будет еще тяжелей, чем была, готовтесь заранее к блекаутам
☝️Міністр енергетики спростував прогнози "експертів" щодо відключень світла
"Сьогодні дуже легко назватися експертом в будь-якій галузі, вийти і щось коментувати. Ті самі експерти давали прогнози, що в квітні, травні, червні будуть відключення - ті самі люди!", - сказав Герман Галущенко.
Зазначивши, що це дійсно складно, коли система зазнала таких ударів, але це не означає, що будуть відключення.
подниму твое сообщение зимой, как начнут отключать, ну или ты мое
охота еще орущего, что все кремлеботы поднять, когда утверждал, что летом бомбить не будут, я спрашивала, что не рыбные месяца, бомбят и еще как конкретно
а верить вещателям с экрана - у них работа такая лапшу вешать)))
ну все так і є - ніхто напевно не може знати яка зима буде - ні ті експерти, ні міністр.
Я ж сподіваюсь, ніхто сліпо не вірить у якийсь "точний прогноз"?
Нам шо? Нам своє робить - сподіватися на краще, готуватися до гіршого.
Вот какого лешего ООЕК опять запустила рассылку квитанций, когда еще 10-го числа было все оплачено?
Ловля лохов с платежами наперед?
я вмію налаштовувати BGP, ASN, IPv6, Linux та FreeBSD
цікаво як готується до важкої зими улюблений дтек? чи вдосконалюють графіки? чи змінили щось у списку невимикаємих будинків? чи знов будуть безкінечні скарги і прокльони?
напевно працюють без продиху
Социальные закладки