Тема: Металлопластиковые окна

Ответить в теме
Страница 1370 из 1386 ПерваяПервая ... 370 870 1270 1320 1360 1368 1369 1370 1371 1372 1380 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 27,381 по 27,400 из 27715
  1. Вверх #27381
    Посетитель Аватар для ТМ Мир Комфорта
    Цитата Сообщение от fofanu4 Посмотреть сообщение
    Зависит только о ткачества пластика, качества сборки, включая толщину армирующего профиля и его правильную фиксацию саморезами и качества монтажа. Мои окна с трёхкамерного профиля установленные ещё в далёких двухтысячных годах до сих пор в регулировке не нуждаются. Ну как то так. А профиль глубиной 60 мм холоднее 70 мм. По любому.
    Згадала бабка, як дівкою була)))

Зараз таких не існують.
    Армування не допомогає.
    У моєї мами теж ж 3-4 мерного профілю. Все ок.
    А от у мене зараз в квартирі трикамерний, якому майже 10 років. Так профіль почав вигинатися. Не одразу. років через сім-вісім.
    Як би я знала, що затримаємося в цій квартирі та такий строк.

2. Вверх #27382
    Посетитель
    Цитата Сообщение от ТМ Мир Комфорта Посмотреть сообщение
    Згадала бабка, як дівкою була)))

Зараз таких не існують.
    Армування не допомогає.
    У моєї мами теж ж 3-4 мерного профілю. Все ок.
    А от у мене зараз в квартирі трикамерний, якому майже 10 років. Так профіль почав вигинатися. Не одразу. років через сім-вісім.
    Профильную систему надо применять не фальсификат. И армировать конструкционной оцинкованной сталью, толщиной не менее 1,5 мм. И саморезы крепления армирования крутить с шагом, предусмотренным инструкцией. И монтировать: анкерные платины толщиной 1,5 мм предназначенные для данной профильной системы, дюбеля к ним не 6*40, анкера нормальные или дюбеля специальные - не по 8 гривен за штуку. И всё у вас будет нормально. Подкладки несущие - не кусочки дерева от старой рамы. Про дистанционные не забывать. Это кратенько так, докладик.

3. Вверх #27383
    Не покидает форум Аватар для passerby16
    Цитата Сообщение от ТМ Мир Комфорта Посмотреть сообщение
    .
    "Да бросьте! Ну, я не знаю. Ну, уж если в Моссовете..."(с)

4. Вверх #27384
    Посетитель Аватар для ТМ Мир Комфорта
    Цитата Сообщение от passerby16 Посмотреть сообщение
    "Да бросьте! Ну, я не знаю. Ну, уж если в Моссовете..."(с)
    А що вважаєте, що віконщики не економлять на вікнах?
    Це орендована квартира. Ну, не було бажання там "вийожуватися".

А стулку зробили 850мм. І вона майже ніколи не зачиняється. Навіть взимку на щільове практично завжди, або на откид. А зараз ще додалось 4 кг, які полюбляють сидіти на ній, звісивши лапи.

Щоб там не розповідали про армир, монтаж і все інше, трикамерний профіль (любий) відноситься до бюджетних систем.

Виробник вікон один і той самий.
    Профільна система - однакова.
    Але мама вікна відчиняє не так часто. Стулки у неї не ширше 700мм, склопакет однокамерний, а сам профіль виготовлявся тоді у Німеччині.

От і вся різниця.

Не даремно трикамерні профілі знімають з виробництва.

5. Вверх #27385
    Посетитель Аватар для Nikterm
    Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    Ну так розкажіть що там відбувається, що взимку скло пропускає сонячні проміні в будинок, а влітку ті самі проміні не пропускає. Тільки розкажіть не рекламними картинками, чи казками про інститути, а фізичні процеси що там відбуваються.
    Так, можу надати по док.опис/значеня та сертифiкати якi надали нам (поки на 90%) чекаемо ще...

1. По склопакету ENERGY+. Завдяки унікальному типу покриття, воно використовує тепло, отримане від сонячної енергії, для обігріву приміщень. Потрійний склопакет IZOS ENERGY+ найкраще відповідає основним параметрам, які ми очікуємо від ізоляційного скла - він пропускає світло і тепло ззовні (сонячний фактор досягає 64%), зберігаючи при цьому дуже низьке значення коефіцієнта теплопередачі Ug до 0,5 Вт/м²K. Підходить як для нових будівель, так і для реконструкції та приносить найбільшу економію енергії.

2. По склопакету SHADOW. Ізоляційний потрійний склопакет зі зниженим коефіцієнтом світло- і теплопропускання має товщину 44 мм. Потрійний склопакет IZOS SHADOW складається з трьох стекол і двох дистанційних рамок. Виділяється своєю здатністю блокувати сонячне світло. Він розроблений спеціально для місць, де ситуація не дозволяє розмістити обладнання для затінення(ролет,жалюзi) Завдяки надзвичайно низькому значенню коефіцієнта теплопередачі Ug 0,5 підходить також для великоформатних вікон. Підходить для всіх будівель, особливо пасивних, з нульовим споживанням енергії, з низьким споживанням енергії та енергоефективних будівель. Рекомендується для скління приміщень зі східною, південною та західною орієнтацією.

3. По склопакету TRIPLE. Базовий потрійний склопакет з відмінними теплоізоляційними властивостями має товщину 44 мм. Складається з трьох стекол і двох дистанційних рамок. Підходить для скління пластикових вікон, дерев'яних вікон та алюмінієвих конструкцій. Завдяки коефіцієнту теплопередачі Ug від 0,6 до 0,5, склопакет IZOS TRIPLE сприяє економії енергії в будівлі. Водночас він пропускає достатньо світла. Параметри потрійного склопакета відповідають вимогам до нових будівель, тобто нульових, пасивних, низькоенергетичних та енергоефективних будівель. Крім того, вони також необхідні для реконструкції зі значним зниженням енергоспоживання. Рекомендується для скління приміщень, орієнтованих на північ.

4. По одинарному склу INDOOR. Асортимент скла IZOS INDOOR складається з одинарного флоат-скла, модифікованого загартуванням, нашаруванням або термозміцненням. Ця лінійка призначена для всіх скляних поверхонь всередині і зовні будинку. Скло IZOS INDOOR підходить для скляних дверей, розсувних стін, скляних перегородок і перил. Асортимент також включає високоміцне скло для поверхонь для пересування, таких як скляні сходи або скляна підлога. Скло IZOS INDOOR відповідає найвибагливішим вимогам до безпеки та якості виготовлення.
    - Скло з флоат-обробкою
    - Безпечне ламіноване скло
    - Безпечне ламіноване скло з шумоізоляцією
    - Термозміцнене безпечне скло
    - Термічно загартоване скло
    - Ламіноване скло з термічно загартованого або термічно армованого скла

5. По склу колор-DESIGN. Cкло, яке додає неповторного стилю фасадам, перегородкам або ванним кімнатам. Скло IZOS DESIGN виготовляється методом емалювання або цифрового друку.
    Цифровий друк на склі
    За допомогою методу цифрового друку можна виготовляти дизайнерське скло з будь-якими мотивами та кольорами. Від простих візерунків до друку на всю ширину відповідно до вашої улюбленої фотографії. І все це зі збереженням світлопроникності.
    Емалювання скла(эмалированные стекла)
    Виробництво декоративного фарбованого скла з використанням керамічних фарб, які запікаються на склі. Оброблене таким чином скло знаходить своє застосування як всередині, так і зовні приміщень, наприклад, на елементах конструкцій або в побуті як частина меблів.
    Де використовувати
    - Кухонні шафи
    - Душові кабіни
    - Захисні двері
    - Поверхні для прогулянок
    - Облицювання стін
    - Перегородки
    - Перила
    - Зимнiй сад
    ===================
    - Цифровий друк на склі в якості до 4K
    - Друк на звичайному та безпечному склі
    - Безпечні для здоров'я, високоякісні чорнила
    - Стійкість і довговічність друку
    - Стійкість до подряпин, кислот, ультрафіолету та погодних умов

Безпека скла IZOS може бути підвищена шляхом нанесення плівок або загартування. Ламіноване безпечне скло (з захисною плівкою)
    У разі використання декількох плівок скло є ударостійким і може використовуватися для великих вікон без підвіконня або скляної поверхні.
    - Термічно загартоване безпечне скло (загартоване)
    - До 5 разів більша міцність на розрив при вигині, ніж у базового скла.
    - Більша стійкість до термічних навантажень, ніж у базового скла.
    - При розбитті розбивається на дрібні, негострі шматочки якi прилiпають до плiвки.

Завдяки обробці країв скло позбавлене мікротріщин, які утворюються під час різання плоского скла, що робить його менш вразливим до пошкоджень під час обробки та подальшої вставки в раму. Також, завдяки обробці країв плоске скло набагато стійкіше до перепадів температур і зменшує ризик розтріскування внаслідок термічного удару.

Власники будинків поблизу жвавих доріг оцінять скління з шумозахисною плівкою, яка знижує зовнішній шум до рівня близько 52 дБ. Безпека скла, зі свого боку, захищає мешканців будинку від травм у разі падіння на склопакет, який, завдяки загартуванню, розбивається на негострі осколки. Якщо скло доповнене захисною плівкою, це значно усуває ризик проникнення непроханих гостей в наш будинок і захищає наше майно від вандалізму.
    Изображения

6. Вверх #27386
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от Nikterm Посмотреть сообщение
    Так, можу надати по док.опис/значеня та сертифiкати якi надали нам (поки на 90%) чекаемо ще...

1. По склопакету ENERGY+. Завдяки унікальному типу покриття, воно використовує тепло, отримане від сонячної енергії, для обігріву приміщень. Потрійний склопакет IZOS ENERGY+ найкраще відповідає основним параметрам, які ми очікуємо від ізоляційного скла - він пропускає світло і тепло ззовні (сонячний фактор досягає 64%), зберігаючи при цьому дуже низьке значення коефіцієнта теплопередачі Ug до 0,5 Вт/м²K. Підходить як для нових будівель, так і для реконструкції та приносить найбільшу економію енергії.
    І як це допоможе нам влітку? Взимку воно не пропускає тепло з будинку, пропускає тепло ззовні. Це означає що влітку без кондиціонера буде дуже жарко.
    Моє питання було до першого повідомлення, де ви розказували що скло взимку воно допомагає обігрівати, а влітку допомагає захищатись від сонця. По законам фізики це неможливо. А те що ви показуєте зараз вміє скло будь-якого нормального виробника. Ну може коефіцієнти будуть +- пара процентів.

7. Вверх #27387
    User banned
    Здравствуйте, посоветуйте мастеров или фирму где не дорого можно поставить отливы уличные на окна. И чтоб установщики были с руками.

8. Вверх #27388
    Новичок Аватар для 3w1j
    Добрый день!
    Интересует адекватна ли цена на МП входную дверь 204 на 93 см,
    Salamander – шестикамерный профиль,
    Три контура уплотнения, армирование 2 мм, цвет - белый. Стеклопакеты 52 мм двухкамерные (три стекла , внутреннее с энерго напылением , наружное стекло мультифункциональное + газ аргон ) Термо дистанция черная , Стеклопакет вн
    Фурнитура : Замок Siegenia Titan + противовзлом, петля дверная Simonswerk , Нажимной гарнитур Hoppe Liege, цилиндр ключ*барашек
    Монтаж.
    Стоимость заказа просчитана пока примерно – ок. 31500рн, 827$
    ...
    Цена не высока ли?, кто в теме, можете подсказать?
    Последний раз редактировалось 3w1j; 17.07.2023 в 10:50.
    + мир вам !

9. Вверх #27389
    Посетитель
    Цитата Сообщение от 3w1j Посмотреть сообщение
    Добрый день!
    Интересует адекватна ли цена на МП входную дверь 204 на 93 см,
    Salamander – шестикамерный профиль,
    Три контура уплотнения, армирование 2 мм, цвет - белый. Стеклопакеты 52 мм двухкамерные (три стекла , внутреннее с энерго напылением , наружное стекло мультифункциональное + газ аргон ) Термо дистанция черная , Стеклопакет вн
    Фурнитура : Замок Siegenia Titan + противовзлом, петля дверная Simonswerk , Нажимной гарнитур Hoppe Liege, цилиндр ключ*барашек
    Монтаж.
    Стоимость заказа просчитана пока примерно – ок. 31500рн, 827$
    ...
    Цена не высока ли?, кто в теме, можете подсказать?
    Я бы сказал, что дёшево очень, там монтаж сложный и дорогой.

10. Вверх #27390
    Посетитель
    Цитата Сообщение от неваляшка Посмотреть сообщение
    Здравствуйте, посоветуйте мастеров или фирму где не дорого можно поставить отливы уличные на окна. И чтоб установщики были с руками.
    Отливы необходимо монтировать сразу при монтаже окна, в крайнем случае через несколько дней, если необходимы наружные работы под отливом. А недорого и хорошо теперь не выйдет.

11. Вверх #27391
    Частый гость Аватар для oleg_post
    Я бы сказал, что дёшево очень, там монтаж сложный и дорогой.
    Чисто интересно, где "там" монтаж сложный?
    И что в ней вообще сложного?
    Ну и по теме уже не к вам. А нафига такая "корова" на входную дверь? Порог надеюсь не алюминиевый?

12. Вверх #27392
    Новичок Аватар для 3w1j
    Алюминевый по личным причинам, это уже 3 входная в нашем доме из м.пл. просто 7 лет и 3 года назад они обошлись нам дешевле. Мне порог другой нельзя, замерщик его и не посоветовал, но. Двери неплохие. Вероятно, за три года выросла их стоимость по Одессе, как и всего остального?
    И что именно нафига, подскажите, я бы лишнее удалила из прайса
    + мир вам !

13. Вверх #27393
    Посетитель
    Цитата Сообщение от oleg_post Посмотреть сообщение
    Ну и по теме уже не к вам. А нафига такая "корова" на входную дверь? Порог надеюсь не алюминиевый?
    Ну если Вы монтирует дверь на пластины только толщиной 0,5 мм, кокпите их к откосу саморезами и не формуетеикоробку в трёх плоскостях - тогда конечно, не сложно.

14. Вверх #27394
    Ну если Вы монтирует дверь на пластины только толщиной 0,5 мм, кокпите их к откосу саморезами и не формуетеикоробку в трёх плоскостях - тогда конечно, не сложно.
    А что? Есть такие умники, кто ставит входную дверь на анкерных пластинах? Ну тогда да. А так сверлим отверстия в раме, загоняем анкерные болты и глушим пробками. Все. Ничего особо сложного не вижу. Вообще только так и нужно ставить входные двери, так как они по весу сопоставимы с металлическими, при том нормальными, а не из фольги. Следовательно и монтаж должен быть аналогичный.

15. Вверх #27395
    Алюминевый по личным причинам, это уже 3 входная в нашем доме из м.пл. просто 7 лет и 3 года назад они обошлись нам дешевле. Мне порог другой нельзя, замерщик его и не посоветовал, но. Двери неплохие. Вероятно, за три года выросла их стоимость по Одессе, как и всего остального?
    И что именно нафига, подскажите, я бы лишнее удалила из прайса
    У вас это по факту единственная входная дверь и при том в дом-квартиру? Если да и охраняемой территории нет, то не пойдет. Сгодится как вторая после металлической.
    Если это офис-магазин, то опять же бессмысленно сильно заморачиваться, так как ее теплоизоляционные свойства будут улетать вместе с количеством открываний. И в данном случае - пластик вообще плохой вариант. Нужен алюминий.
    Это пожалуй два основных момента. Т.е. по сути - алюминий, если открываний много и можно тогда не заморачиваться с термоизоляций, замками и стеклопакетами. А если в дом, то я бы думал в сторону безопасности, а уж затем в сторону термоизоляции. Так как дверь - это доступ в ваше личное пространство. Пластик тепло и в общем красиво, но защитные свойства слабые.

16. Вверх #27396
    Новичок Аватар для 3w1j
    Такой порог личный выбор, другой в моих условиях нельзя, нужен без высоты. Я писала, что это третья среди равных входная дверь в жилой дом.
    Вопрос по стоимости самой двери. Если кто в теме, подскажите.
    Если ув.проф.сообщество считает, что норм, я скажу спасибо и закажу эту дверь. Если цена неадекватна, пойду к другим на просчет.
    Спасибо.
    + мир вам !

17. Вверх #27397
    Посетитель
    Такой порог личный выбор, другой в моих условиях нельзя, нужен без высоты. Я писала, что это третья среди равных входная дверь в жилой дом.
    Если ув.проф.сообщество считает, что норм, я скажу спасибо и закажу эту дверь. Если цена неадекватна, пойду к другим на просчет.
    Спасибо.
    Как можно ответить, не видя изделия? По Вашему описанию цена для данной профильной системы и комплектации адекватна. Вот что привезут - другой вопрос.

18. Вверх #27398
    Постоялец форума Аватар для San64
    Спасибо.
    Это нормальная цена, для такой комплектации

19. Вверх #27399
    Постоялец форума Аватар для San64
    Цитата Сообщение от oleg_post Посмотреть сообщение
    А чем вам не нравится алюминиевый порог? Мне правда больше нравится порог у Rehau...

20. Вверх #27400
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    От люди скаржаться що потіють вікна в будинку взимку, а от чого вони потіють ззовні? При чому тільки деякі. Теоретично можна сказати що вмикається кондиціонер і вікна холодніше ніж ззовні. Але чому тоді в одній кімнаті одне вікно потіє, а інше ні? Та й це я бачив навіть тоді коли там ні опалення ні кондиціонера не було. Я б не сказав що мені це якось заважає, але просто цікаво.

Ответить в теме
Страница 1370 из 1386 ПерваяПервая ... 370 870 1270 1320 1360 1368 1369 1370 1371 1372 1380 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права