Подивився відосик одного тигра, який рік просидів у житомирському котлі, аж ось нарешті отримав ніїбічеську кількість західного озброєння і, нарешті, потрапив на фронт. Хочу відзначити кілька моментів, які кинулися в око, бо вони вказують на, м'яко кажучи, недоліки підготовки тигра.
1. Тигр ніхуя не уявляє, як і куди працює арта. Оскільки за рік в тиловому котлі тигр жодного разу не чув арти, він не вміє на слух визначати виходи-приходи, напрямок і дистанцію.
2. Тигр при пересуванні гримить і дзвенить, як драні жигулі. Він явно не має уявлення, наскільки тихе і приховане пересування важливе в маневрах піхоти на нулі.
3. Тигр кричить в посадках ще до початку бою, віддаючи непотрібні команди і демаскуючи позицію. Бо тигр явно не навчився сигналам жестами, які є основою первісної піхотної підготовки.
4. Тигр допитує полоненого в польових умовах, питає абсолютно нікчемні для обставин речі.
5 Тигр явно знущається з пораненого полоненого.
6. План штурму тигр вигадує прямо по ходу. Деякі пункти плану він позичив з дитячих фільмів про шварцнєгєра. "Кидаєте дві гранати, гранати вибухають, ви закочуєтесь".
7. Авторитет тигра такий, що з ним ніхто з підлеглих не хоче йти.
8. Тигр явно не вміє повзати зі зброєю.
9. Тигр знімає на гоупро навіть повну темряву, але жодного відео власної участі у штурмі до ролика не потрапило. Схоже, що тигр прийшов зняти відосик лише коли все закінчилося. Бійці, які штурмували позиції, його тут раніше не бачили, бо вітаються з тигром.
10. Тигр явно не в курсі, що рпг-7 іде в комплекті з оптикою навіть у нас, а в росіян і поготів. При цьому він не звертає уваги на трофейну рацію - тигр явно не розуміє, що рація цінніша за будь-які гранатомети.
Я не буду називати ім'я цього напрочуд медійного тигра з двох причин. По-перше, він давно став мемом серед військових і всі, хто хоче, давно зрозуміли, про кого мова. По-друге, цього тигра нам з усіх сил готують в національні герої та обличчя перемоги, а отже усі і так скоро зрозуміють.
Цей тигр, який рік готувався до війни, але демонструє ідіотську некомпетентність на полі бою (і не лише в цьому відосику), є сьогодні пріоритетним об'єктом забезпечення та озброєння. Доки ми воювали, він невтомно збирав волонтерку - до речі, знаю принаймні кількох волонтерів, які припинили з ним працювати саме через те, що тигр більше року не міг доїхати до фронту. Він отримав досить "леопардів" і "бредлі", щоб щедрою рукою всіювати ними мінні поля, а на бахмутському напрямку їх ніхто і ніколи в очі не бачив.
Вам ліплять нового ідола з гівна і палок. Вас тримають за безмозке стадо. Не переймайтеся.
Ганьба! Слава! Добрий вечір!(с) Довгоносики
Социальные закладки