Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
В Одесі та прилеглих районах оновили графіки вимкнення електроенергії
7 лютого, 2023 вiвторок
09:21
Ситуація в Одесі та прилеглих районах залишається складною. Проте для абонентів оновили графіки відключення світла та скоротили час, коли немає електроенергії
Про це йдеться на сайті ДТЕК "Одеські електромережі".
Станом на ранок 7 лютого в Одесі та області тривають екстрені відключення. Проте жителі Одеси та Одеського району гарантовано дві години будуть зі світлом, наступні вісім - без світла.
"Вивільненої потужності вистачить, щоб вже сьогодні забезпечувати світлом побутових споживачів в Одесі та Одеському районі кожні 2 години через 8 годин без світла. Наразі це той максимум, яким може забезпечити все наявне та справне енергетичне обладнання регіону", - йдеться в повідомленні.
Смешно читать- а в это время мне нужен свет , а в это не нужен, тут же следующий коммент - не, не , подождите , мне наоборот нужен в это , а в это не нужен. Как дтэк интересно должен всем угодить ?
Ещё больше веселят причитания про неработающий график, когда уже со всех утюгов кричат о том, что графики не работают
Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.
А кто-то пробовал ходить работать в пункты незламности на Левитана? Реально это сделать или там условия только на словах?
Because I'm happy...
— Верить в наше время нельзя никому. Порой даже самому себе. Мне можно! ©
Сегодня прям аттракцион невиданной щедрости. 2,5 часа свет был. И включили через 8.
Счастливая жизнь начинается со спокойствия ума
Социальные закладки