Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Когда выключают свет, я выключаю все автоматы, кроме одного, который отвечает за розетки в комнате. Когда появляется свет, лампочка, которая стоит на зарядке, пикает.
Значит, можно по очереди включать все остальное.
Красиво жить не запретишь. Но помешать можно.
Что это за тудымосюдымо?
Когда ты молчишь - тебя очень приятно слушать!!!
Я сьогодні йшов по вулиці, дивився нм генератори та подумав - якщо генератор коштує 30000 з ресурсом 3000 год то вартість електроенергії вже 10 грн/квтГод при споживанні кіловата постійно. При меншому споживанні ще дорожче, при більшому - менше, але там й генератор буде дорожче. Може я трохи з цифрами помиляюсь, але в вартість електроенергії треба рахувати вартість генератора.
Свєта прийшла о 21, до того не було 6 годин
Рахунок за січень 125грн, навіть менше за грудень
Вже не вмерла й ніколи не вмре Україна!🇺🇦
У нас вечером качели: в 20 часов свет отрубили, в 21 дали, в 22 снова отрубили. В целом грех жаловаться, днем было достаточно светлых часов. Что это было вечером - непонятно
Because I'm happy...
Головне, що ви для себе вирішили це питання,і не дорого. Я зараз теж як казав раніше, генератор на автомат включаю тільки щоб він вимикався коли дають електрику в мережу, постійно на автомиті не держу, та самостійно включаю коли потрібно мені, бо з такими відключеннями не буду поспівати бенз в нього вливати!)))
А те що казали що генератори без автоматики фігня, то не правда. Все залежить від самого генератора, взагалі для більшості генераторів це додаткова опція, комусь ця опція потрібна комусь ні.
Теж вірно кажеш,а для kasandrochka так взагалі не тре що дороблять до счетчика, якусь сигналу до гаража підключити, чи переноску з гаража в дім кинути і якись "будильник" на цю переноску підключити. І все добре.
- Где мы?
- К черту подробности! Кто мы?
На следующей неделе новые графики отключений)) надо понимать, старые работать не будут?
Тем временем, Урсула фон дер Ляйен заявила, что ЕС будет поставлять Украине электроэнергию.
"Сначала Украина поставляла электроэнергию Европейскому Союзу, сейчас ситуация изменилась, и Украина нуждается в электроэнергии. Поэтому мы будем поставлять два гигаватта, которые вам необходимы”, — заявила президент Европейской комиссии.
Социальные закладки