Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
А у чому хитрість? Він жеж заплатить за те що взяв. При чому якщо там на місці це все буде споживання побутових, то він взяв по 5, а продав по 1,68
У звичайній електроплити ККД майже 100%.
Стари радянськи квартири мають зазвичай 3 кВт (16А), ті що з електроплитами мабуть більше. Сучасні мають стільки скільки передбачено договором з ДТЕК, а в цьому договорі прописано стільки, скільки не зажав будівельник. В мене, наприклад 25А, у кума у Києві у новобудові з електроплитою - 50А. ДТЕК повинен за свій рахунок усім в кого 16А поміняти на 25А правда терміни цього зараз я не знаю, можливо подовжили через повномасштабне вторгнення.
Для довідки - нормальний автомат на 16А з характеристикою С майже ніколи не спрацює від струму 32А. Враховуючи що практично немає споживання безперервного на 32А, то при автоматі на 16А можна без особливих проблем користуватись плитою на 5-6 кВт. Правда іек котрий ставить ДТЕК це не нормальний автомат, але й там думаю мінімум 1,5 номіналу можна брати. Щоб цього не було ДТЕК ставить лічильники де обмежується потужність на основі вимірювання і там більше договору брати не можна.
Подяка ДТЕКу, незважаючи на все це вони працюють - вимкнули світло, причому це точно було схоже не аварію, бо так ніколи не вимикали щоб в мене світла не було, а у сусіда було. О 1-й години ночі написав заявку, о 10-й ранку світло з'явилось з дзвінком від ДТЕКа з питанням чи з'явилось світло і поясненням що на підстанції автомат спрацював.
Бізнес схиляють до закупки дорогої імпортної електрики: навіщо це роблять і що відбувається на ринку
называется понимай как хочешь...
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Увімкнули о 05:52, викл чітко 09:00
Будьте гідними ранкового Сонця
2 група, ген.Вишневського: світло за графіком було з 6.15 до 9.00.
-Вы знаете, что Уткин -амбидекстр? -Кто?! -Уткин!
*22.08.2012*
Думаю именно для этого схема и изобретена. А уж кто сколько купил/не купил и у кого - так это третьему сорту знать необязательно. Потом удивляются, что самые нелепые слухи циркулируют! Если соседние громадины дома всегда были с нашим кварталом на одном РП но лёгким движением руки, выписавшей наряд на переключение оказались перезапитаны от «критической инфраструктуры» это тоже ясно и понятно. Но в моем доме не живут властные господа вот и тыкаемся!
Будто (если бы нужно было экономить!) нельзя было бы вернуть «избранных» назад на РП или систему шин РП.
Последний раз редактировалось Drummond; 31.01.2023 в 08:42.
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Причём тут отнять? Тут что кто-то сказал, что надо чью-то квартиру/машину/деньги отнять?
Электроэнергия это жизненно важная услуга, за которую все платят (по разным тарифам, но платят).
И ладно если дома изначально были на линиях с критической инфраструктурой и это явно не новые огромные ЖК, построенные недавно.
Верю в справедливость, когда мне сопутствует удача
Социальные закладки