Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Екстрені відключення світла на Одещині можуть тривати кілька днів через завдані російською атакою руйнування, повідомили в ДТЕК
▪️Окупанти пошкодили енергоінфраструктуру Одещини
▪️Через завдані ворожою атакою руйнування в області продовжують діяти екстрені відключення світла.
Така ситуація може тривати декілька днів, поки не буде відновлено пошкоджені енергооб'єкти.
Просимо вас набратися терпіння та вірити в енергетиків, які вже працюють над стабілізацією ситуації
- Где мы?
- К черту подробности! Кто мы?
Ждём всякого кремлевкого непотреба в теме, который будет визжать что хуйло неувиновен, а во всем виноват ДТЭК
Соседи в уличном чате пишут, нам дали воду.
Уже хорошо) в темноте, зато чистые)
Я отомщу миру любовью!
Може бути і таке, але в очі це аж ніяк не кидається. Тобто "вікна світяться" - це вираз характерний для темної пори доби. Людина вже забрехалася по вуха.
До речі, у мене в ЖК, навіть, коли немає світла, десь відсотків 15-20 вікон світяться. Вони теж у ДТЕКа окремо електрику купують?
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Что там случилось? Опять прилетело куда-то, не знаю куда, а больно Одессе-Маме? Я всё проспал.
Света нет по всему городу?
Или есть у кого то ?
Что, думал в сказку попал?? Неее.. Это ты в жизнь вляпался..
Социальные закладки