Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 7737 из 7817 ПерваяПервая ... 6737 7237 7637 7687 7727 7735 7736 7737 7738 7739 7747 7787 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 154,721 по 154,740 из 156329
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #154721
    Частый гость Аватар для Bocman
    Цитата Сообщение от Ніколи Посмотреть сообщение
    Что касается "колоться", то меня вакцинировали 5 раз. Недавно (после 5 вакцинаций) я переболел Ковидом-19. Несмотря на мой серьезный возраст и не менее серьезный набор различных пороков здоровья, я перенес Ковид-19 удивительно легко!
    Насморк, t = 37,2 - 37,9 в течение 2 дней, неприятные ощущения в горле, слабость... в течение 5 дней...
    Других "ужасов" я не испытал! Пил чай, ел мёд, читал, спал... Всё! Через неделю пошел в бассейн, в сауну... и забыл Ковид...
    Сегодня доктор закрывает больничный. Активная фаза прошла, примерно, как у тебя, лечение такое же, но долечивался в течение 10 дней. У жены еще вкус и обоняние пропадали, но уже восстановились. Я рад, что все обошлось, чего и вам всем желаю.
    Сдохни, путин !!!

Жизнь - театр, люди - актеры.
    Все мы носим маски.

3. Вверх #154722
    Душніла форумна

Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Варто додати, що так легко перенести Ковід пощастить не всім.
    У мене на 2-й раз (вже після щеплення) було майже так.
    А перший раз (восени 2020 - ще до того, як вакцина з'явилися навіть в США та Німеччині) - 3 дні температури до 39.5, і 2 дні потужної діареї. Плюс потім 2 тижні без запахів та смаків.
    Місцеві "фахівці по вакцінаціях", якщо б я помер, віднесли це на рахунок медичної махвії, що заробила неміряне бабло на мені, зробивши п'ять щеплень діду під 80, в якого у минулому було дві операції на відкритому серці та двічи траплялись інсульти... А я не помітив, як пройшов Ковід... і плаваю в басейні майже кожного дня по кілометру...
    Я не буду стверджувати, що, як писав Бабель, я можу: "переночувати з російською жінкою, і російська жінка залишиться задоволеною"... Мені таки вже не 25 років і навіть не 65... Але "якщо мене в темній кімнаті притулити до теплої стінки, зі мною ще дуже і дуже можна"... (С) М.Жванецький.
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

4. Вверх #154723

Антиковидник форума

Варто додати, що так легко перенести Ковід пощастить не всім.
    У мене на 2-й раз (вже після щеплення) було майже так.
    А перший раз (восени 2020 - ще до того, як вакцина з'явилися навіть в США та Німеччині) - 3 дні температури до 39.5, і 2 дні потужної діареї. Плюс потім 2 тижні без запахів та смаків.
    когда уже дойдет что имммунитет не от вакцины, а от того что болел. но видимо никогда (Ніколи).

5. Вверх #154724
    Не покидает форум Аватар для MAMASTASA
    Цитата Сообщение от ytrnj Посмотреть сообщение
    когда уже дойдет что имммунитет не от вакцины, а от того что болел. но видимо никогда (Ніколи).
    Почему болеют несколько раз?куда девается иммунитет?
    рашка,развались!

6. Вверх #154725
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Ніколи Посмотреть сообщение
    Місцеві "фахівці по вакцінаціях", якщо б я помер, віднесли це на рахунок медичної махвії, що заробила неміряне бабло на мені, зробивши п'ять щеплень діду під 80, в якого у минулому було дві операції на відкритому серці та двічи траплялись інсульти... А я не помітив, як пройшов Ковід... і плаваю в басейні майже кожного дня по кілометру...
    Я не буду стверджувати, що, як писав Бабель, я можу: "переночувати з російською жінкою, і російська жінка залишиться задоволеною"... Мені таки вже не 25 років і навіть не 65... Але "якщо мене в темній кімнаті притулити до теплої стінки, зі мною ще дуже і дуже можна"... (С) М.Жванецький.
    Це не Жванецький,це Райкін.

7. Вверх #154726
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от MAMASTASA Посмотреть сообщение
    Почему болеют несколько раз?куда девается иммунитет?
    Імунітет штука не постійна. Накопичуватись не може. Знижуватись може в залежності від багато чого. Тут і яке життя ти ведеш,яка їжа на столі, відпочинок який,яким дихаєш повітрям, прогулянки,нервові напруги... усе,що робить нас людьми,усе має значення.

8. Вверх #154727
    Ковидофил

Цитата Сообщение от viktor1957 Посмотреть сообщение
    Райкин читав те, що йому писали різні автори, в тому числі - Жванецький.
    І цю фразу, здається, я чув від Жванецького в циклі його телепередач з портфелем на сцені.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

9. Вверх #154728

Антиковидник форума

Всем любителям колоться: будьте предельно бдительны - не все аптеки на генераторах, поликлиники так же. Дкмаю не стоит объяснять что происходит с вакциной без должного хранения, с организмом в в которую она вводится тем более.

10. Вверх #154729
    Ковидофил

Всем любителям колоться: будьте предельно бдительны - не все аптеки на генераторах, поликлиники так же. Дкмаю не стоит объяснять что происходит с вакциной без должного хранения, с организмом в в которую она вводится тем более.
    Довбодятел, вакцина в аптеках не продається.
    (Вона взагалі не продається).

11. Вверх #154730

Антиковидник форума

Довбодятел, вакцина в аптеках не продається.
    (Вона взагалі не продається).
    Это меняет суть?

12. Вверх #154731
    Душніла форумна

Цитата Сообщение от viktor1957 Посмотреть сообщение
    Точнісенько так профани знаються і у вакцинації...
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

13. Вверх #154732
    Ковидофил

Это меняет суть?
    Міняє.
    Кардинально.
    З точністю до навпаки.
    Бо кількість центрів вакцинації зараз зменшена до мінімуму, і ті, які зараз роблять щеплення проти Ковіду - мають всі необхідні засоби (холодильники низької температури, генератори), бо найчастіше розташовані в лікарнях (в тому числі - комерційних), і одним щепленням проти Ковіду не обмежуються.
    Наприклад - "Одрекс", крім щеплень від Ковіду, ще до 2020 року робив щеплення проти грипу (я сам там робив щеплення за страховкою).
    Для них медицина (увага - не вакцинація) - це бізнес, вони давно вжили всіх необхідних заходів, щоб не втрачати гроші через відключення електроенергії.

Але хіба для тебе це важливо? Тобі потрібно просто ізригнути якусь думку, яку ти вважаєш доречною, або дотепною, або смішною.
    А те, що генераторів немає в деяких магазинах, де люди купують молоко, або вночі генератори ніхто не заводить навіть там, де вони є, і не витримуються умови зберігання ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ - тебе не хвилює?

14. Вверх #154733

Антиковидник форума

Міняє.
    Кардинально.
    З точністю до навпаки.
    Бо кількість центрів вакцинації зараз зменшена до мінімуму, і ті, які зараз роблять щеплення проти Ковіду - мають всі необхідні засоби (холодильники низької температури, генератори), бо найчастіше розташовані в лікарнях (в тому числі - комерційних), і одним щепленням проти Ковіду не обмежуються.
    Наприклад - "Одрекс", крім щеплень від Ковіду, ще до 2020 року робив щеплення проти грипу (я сам там робив щеплення за страховкою).
    Для них медицина (увага - не вакцинація) - це бізнес, вони давно вжили всіх необхідних заходів, щоб не втрачати гроші через відключення електроенергії.

Але хіба для тебе це важливо? Тобі потрібно просто ізригнути якусь думку, яку ти вважаєш доречною, або дотепною, або смішною.
    А те, що генераторів немає в деяких магазинах, де люди купують молоко, або вночі генератори ніхто не заводить навіть там, де вони є, і не витримуються умови зберігання ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ - тебе не хвилює?
    а молоко уже принудительно заставляют пить?

15. Вверх #154734
    Ковидофил

а молоко уже принудительно заставляют пить?
    А щеплення всіх примушують робити?

Поясню більш детально.
    Робити щеплення чи ні - кожна людина обирає сама.
    Тих, хто був змушений робити вакцину обов'язково - виключно через специфіку своєї професії (медики, соціальні працівники, поліція) - або давно зробили, або звільнилися, або вже померли.
    Всім іншим примусово робити щеплення і не потрібно, і не було потрібно. На піку однієї з хвиль хочеш піти у кіно чи ресторан - зроби щеплення та покажи сертифікат, немає сертифікату - значить тебе не пустять у кіно та ресторан, щоб ти когось не заразив там. Але це не було обов'язковим, бо кіно та ресторани - це розваги та задоволення.

Тепер про продукти харчування.
    Ти йдеш вранці з роботи (нічної зміни), хочеш їсти. Бачиш магазин - світла немає, але біля входу працює генератор. Заходиш, купуєш молоко/сметану/масло/сир/ковбасу - будь що, шо МАЄ зберігатися в холоді. Купиш? А ти впевнений, що в цьому магазині (якщо це не супермаркет великої мережі, де все налаштовано автоматично) вночі хтось сидів на чергуванні, дочекався, коли вимкнуть світло, вийшов на вулицю, витащив генератор, завів його, а коли світло увімкнули - вимкнув його?
    Тобто, ненульова ймовірність того, що ти (або мама малюка) можеш купити неякісне молоко - тебе не хвилює.
    А вигадана тобою можливість зберігання вакцин в неналежних умовах - тебе хвилює.

Дивно.
    Последний раз редактировалось Rus; 24.01.2023 в 16:34.

16. Вверх #154735
    Військовий експерД
    В Україні зафіксували перший випадок зараження новою сублінією варіанта SARS-CoV-2 «Omicron» XBB.1.5, або «Кракен». Випадок був зафіксований у Сумській області у людини, яка не пройшла курс вакцинації проти коронавірусу.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, XBB.1.5 не має специфічних мутацій, які б могли робити його більш небезпечним, ніж інші субваріанти. Тим не менш, порівняно з попередніми субваріантами, XBB.1.5 найбільш ефективно ухиляється від імунної відповіді людини та здатний викликати серйозні захворювання у людей похилого віку та людей з ослабленим імунітетом.

МОЗ України

17. Вверх #154736
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    В Україні зафіксували перший випадок зараження новою сублінією варіанта SARS-CoV-2 «Omicron» XBB.1.5, або «Кракен». Випадок був зафіксований у Сумській області у людини, яка не пройшла курс вакцинації проти коронавірусу.
    Антивакси, чим поясните?

18. Вверх #154737
    Не покидает форум Аватар для Ольга76
    Антивакси, чим поясните?
    Жирным выделено - " яка НЕ ПРОЙШЛА"))) Кто сейчас в войну , на чем и как будет выявлять крекены,хвв и шпекены? Как за соломинку хватаешься

19. Вверх #154738
    Не покидает форум Аватар для MAMASTASA
    5 классов на карантине по ковид,учитывая,что в школу ходят две параллели всего,5 и 11 классы...
    рашка,развались!

20. Вверх #154739

Антиковидник форума

А щеплення всіх примушують робити?

Поясню більш детально.
    Робити щеплення чи ні - кожна людина обирає сама.
    Тих, хто був змушений робити вакцину обов'язково - виключно через специфіку своєї професії (медики, соціальні працівники, поліція) - або давно зробили, або звільнилися, або вже померли.
    Всім іншим примусово робити щеплення і не потрібно, і не було потрібно. На піку однієї з хвиль хочеш піти у кіно чи ресторан - зроби щеплення та покажи сертифікат, немає сертифікату - значить тебе не пустять у кіно та ресторан, щоб ти когось не заразив там. Але це не було обов'язковим, бо кіно та ресторани - це розваги та задоволення.

Тепер про продукти харчування.
    Ти йдеш вранці з роботи (нічної зміни), хочеш їсти. Бачиш магазин - світла немає, але біля входу працює генератор. Заходиш, купуєш молоко/сметану/масло/сир/ковбасу - будь що, шо МАЄ зберігатися в холоді. Купиш? А ти впевнений, що в цьому магазині (якщо це не супермаркет великої мережі, де все налаштовано автоматично) вночі хтось сидів на чергуванні, дочекався, коли вимкнуть світло, вийшов на вулицю, витащив генератор, завів його, а коли світло увімкнули - вимкнув його?
    Тобто, ненульова ймовірність того, що ти (або мама малюка) можеш купити неякісне молоко - тебе не хвилює.
    А вигадана тобою можливість зберігання вакцин в неналежних умовах - тебе хвилює.

Дивно.
    Стоп. Уже вроде до всех дошло, переносчиками являются все, и привитые и нет. На каком основании не пускали? На что это повлияло?
    ПС. Еда по выбору, а не принуждению, как было с распиаренной жижей .

21. Вверх #154740

Антиковидник форума

В Британии резкий скачок внезапных смертей за 6 дней.
    17 381 людей умерло без каких либо патологий.
    Синдром внезапной смерти начинает раскачиваться с огромной скоростью по всему Миру.

https://www.dailymail.co.uk/health/a...stigation.html

Ответить в теме
Страница 7737 из 7817 ПерваяПервая ... 6737 7237 7637 7687 7727 7735 7736 7737 7738 7739 7747 7787 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права