Сообщение от
bogsv
По моему недавно активно обсуждалось и осмеивалось, что в другой не дружественной нам стране, где люди , не люди, а придаток к автомату. И что там со школьной надо учить Родину любить. А вы не о том же сейчас, тільки на щирій українській мові? Вас тоже со школьной скамьи учили, що ви придаток до автомату? Бездуховний автомат, який дише лише коли скажуть і як теж скажуть? Чи нам тільки дозволено тільки вмирати на полі бою, чи може ваша щира турбота тільки в цьому? Бо кращої долі і не треба ні нам, ні нашим дітям? Чи ви справді місцева людина, або Ви не людина, ви не жінка, не має дітей, інших обов'язків? Чому Ви вважаєте, що важливо для Вас, повинно обов'язково важливим і всім іншим? Чому це нормально хотіти вмерти, а не жити? І чому для цього тепер треба кинути своє життя та кудись їхати з країни, бо мирні люди чомусь вже дуже всім заважають.
Якщо хочете померти, я Вам не заважаю, а я хочу миру, і все над чим люди в нас насміхалися, що там, вже прийшло і до нас. Я не сміялася. Я бухгалтер, я знаю, що багато чого , що спочатку по законодавству з'являється там, потім якимсь телепортом вже дублюється і тут. І це я тільки про податкові реформи. А ще є і багато іншого, що населення не помічає.
Социальные закладки