|
Так, шановне панство, питання до тих хто вже "на короткій нозі" з літієм високої ємності, бо я до цього часу тільки бавився з 18650.
Річ у тому що приїхала моя 100А*г 12-и Вольтова батарейка з Алі.
Я її брав батькам на заміну майже мертвого геля який працював з маленьким безперебіником для котла.
Щось мені підказує що будуть проблеми з його експлуатацією, якщо просто тупо замінити гель на LiFePO4 батарею, тому що той ДБЖ здається не вміє вірно працювати з літієм.
Відремонтрувати можна все що завгодно, ящо достатньо довго крутити в руках.
Да, и в этом лоте по характеристикам будет понятно, есть ли в батарее контроллер и как её заряжать.
Займаючись улюбленою справою, не працюєш жодного дня свого життя)
Последний раз редактировалось pahaniche; 07.01.2023 в 12:42.
Ну если адрес доставки где то во Франции, то да, показывает $315 и бесплатную доставку, а так, перехожу в свой аккаунт и вижу:
Ничего себе разница...
Это вариант с доставкой через европейский склад типа миста? Не думаю, что так, но интересный вариант кстати)
И что это за скидка такая не слабая?? Первый раз такое вижу на али, чтобы такая большая скидища была.
Последний раз редактировалось Nesnakomez; 07.01.2023 в 14:29.
Вони акуми без проблем возять? В них на сайті я не бачу доставки з китаю, чи ім байдуже звідки воно?
Ти головне коли комусь будеш розказувати про батарею пиши повністю - liion чи lifepo4. Вони мають різні напруги, LFP заряджають до 3,65, а liion до 4,2. LFP дозволяє заряджати до 4,2 але там +1-2%, але з суттевим ризиком перегріву чи пожежі.
Твоя - по опису контролер є, правда невідомо що за контролер та як працює. В тебе головне під час заряду не перевищувати напругі більше ніж 14,6. І тоді все повинно працювати нормально. Тобто треба виміряти напругу і якщо не перевищує, то все добре, можна тупо міняти
....Философ, член изборского клуба виталий аверьянов:
Большое будущее ждет создание вычислительной техники на руской троичной (а не на двоичной) логике «Да - Нет - Может быть» или «Есть - Нет - Возможно» - на основе строительства ЭВМ «Сетунь», начатой в МГУ в 1959 году
Социальные закладки