Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Над графиком ДТЕК дал уточнение:
"За вашою адресою в даний момент відсутня електроенергія
Причина відключення: Застосування стабілізаційних графіків
Час початку – 18:31 30.12.2022
Орієнтовний час відновлення електроенергії – до 22:31 30.12.2022"(с)
Посмотрим, проверим,...
А де Ти це дивишся, в особистому кабінеті? Бо в мене в особистому кабінеті світло завжди Є)))
З.и. взагалі сам графік в мене майже норм. виконується, в білій частини світло є майже завжди (+/-20хвл.), в сірій то є то нема, в чорний серед ночі часто буває, інколи навіть і вдень, в пікови часи в чорний зоні ніколи не було ще.
- Где мы?
- К черту подробности! Кто мы?
Я зрозумів що на сайті ДТЕК. Але де саме? Ось в мене наприклад є особистий кабінет з моєю адресою на сайті ДТЕК, там я можу надати показники, подивитись планові та аварійни відключення, але в мене там завжди зараз пише що запланованих відключень найближчі 10 діб не планується)))
- Где мы?
Бо то інші. Коли заходиш на сайт дтека воно пише що щось застосовується і посилання де перевіряти. https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns
31 грудня та 1 січня на Одещині планується обмежити роботу найбільш енергоємних підприємств. Про це повідомив голова місцевої ОВА Максим Марченко.
“Наразі енергетики задіяли всі можливі засоби і ліквідації наслідків вчорашнього ракетного удару.
Крім цього, військова адміністрація проводить роботу з найбільш енергоємними промисловими підприємствами щодо обмеження їх роботи у святкові дні.
Вивільнені енергетичні потужності будуть направлені для забезпечення побутових споживачів електроенергією для того,
щоб у мешканців нашої області була можливість провести святкові дні – 31 грудня та 1 січня – без відключення електроенергії, наскільки буде дозволяти безпекова ситуація”, – заявив Максим Марченко.
Источник: https://odessa.online/uk/na-odeshhin...-pidpriyemstv/
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
Ну так у меня первая группа, но у меня не выключают вообще, точнее если авария. И зачем клепать графики ?
У нас первая группа,но не было сегодня 8 часов света.А у родственницы на фонтане вообще не выключали.Равенство)
Все дякую, зрозумів. В мене просто це не працює, завжди пише завжди, і коли є світло, і коли немає:
"За Вашою адресою наразі не зафіксовано відключень.
Якщо наразі у Вас немає світла, імовірно, виникла аварійна ситуація та інформація з'явиться на сайті трошки пізніше.
Якщо світла немає більше 10 годин – прохання оформити заявку нижче."
============================
Ну добре, це не головне, в мене графік діє, та норм.
- Где мы?
Сегодня весь день отключали 3 через 3.
БЛОГЕР - JAFAR
В двух локациях 30 числа ровно на 3 часа отключали.
я вмію налаштовувати BGP, ASN, IPv6, Linux та FreeBSD
Таирово,Королева,всегда были во 2 группе, теперь с первой, вчера выключили в 3 часа дня , включили около 9 вечера.
Почти 6 часов.
Да уж, в канун Нового года даже взрослые хотят верить в Деда Мороза, а некоторые продолжают верить в какие-то группы и графики отключенияДля таких придумали термин "внеплановые аварийные отключения", и всё можно списать на них, так же, как и "оперативные переводы" из группы в группу
![]()
Вангую сегодня весь день со светкой!)))
Когда ты молчишь - тебя очень приятно слушать!!!
Это если вовка со своей компашкой чего- нибудь не учудит внепланового...
Социальные закладки