Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
"Завдяки стабілізації ситуації в енергосистемі в Україні на вихідних можуть запровадити планові відключення електроенергії.
Про це попередив голова національної енергокомпанії "Укренерго" Володимир Кудрицький.
За його словами, на цей момент очікується набір потужностей на АЕС, реактори яких кілька днів тому перевели в аварійний режим роботи"(с)
ДТЕК что-то мутит на местном уровне?!
спустя 40 минут нас снова включили.. электроприборы в шоке
Россия Исчезнет, Когда Взойдет Украинское Солнце!(с)
В начале десятого свет звиздык и такой то мать. Когда-то когда на 3 часа выключали был геволт что долго, а тут три часа улетели...
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Застава-всю ночь был свет,сейчас выключили.
Кто с мечом к нам придёт,тот от меча и погибнет!!!
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Хмм, на сторінці з графіками вже не пишуть, що наразі за нашою адресою діють екстрені відключення. Спробую послідкувати. Зараз світло в нас є, за графіком відключення о 12.00 повинно бути. Ось і перевіримо.![]()
..."Продавав" енергію: підприємцеві в Одесі виписали протокол за організацію "коворкінгу"
Чоловік зазначив, що йому виписали штраф через те, що він начебто продавав час користування світлом своїм відвідувачам під час стабілізаційних та аварійних відключень.
"На мене виписали протокол за те, що я "продаю електрику", сумою у 34 тисячі гривень", — зазначає бізнесмен.
Він зазначав, що майданчик для коворкінгу надавали за гроші та місця бронювали на кілька днів наперед. Також слід зазначити, що у своїх соцмережах підприємець неодноразово наголошував на тому, що кожен охочий може скористатися світлом та Інтернетом для роботи та спілкування, оскільки заклад працює на генераторі під час відсутності електрозабезпечення.
Нові пункти незламності в Одесі: кількість зростає кожен день
https://odesa.novyny.live/novye-punk...den-65627.html

Не знаю, когда выключили, но на момент нету электрики.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.

Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Країна генераторів завжди сильніша за країну дегенераторів.
Yakovina Ivan
12h
·
Только USAID и только на неделе отправил в Украину тысячу(!) генераторов. Судя по фотке, это не маленькие бытовые тарахтелки, а довольно серьезные машины.
Один такой генератор может, наверное, целую школу или больницу освещать.
Франция, Чехия, другие страны тоже отправляют свои генераторы. Через месяц этих генераторов, думаю, станет намного больше. В результате на каком-то этапе у всей страны появится дублирующая энергосистема.
Например, она снимет опасность обесточивания водопровода и канализации.
Понятное дело, что эти меры временные и аварийные, но скоро мы будем уверены, что все важнейшие системы не прекратят работать ни при каких обстоятельствах.
Со временем, я думаю, целые многоэтажки и даже кварталы будут получать дублирующие системы энергоснабжения.
В каждый такой генератор крылатой ракету не запустишь, поэтому свет постепенно начнет возвращаться везде.
Volodymyr Forostyna
2d
А у вас таке ОСББ?
Бо в мене найпрекрасніше. Ми збираємось разом на посидіти за вином, коли тепло. Коли в будинку на початку війни жили переселенці з Києва, то єдине питання в чаті було «шановні сусіди, навчіть своїх гостей вітатись в ліфті. Це стосується всіх вікових груп. В нашому будинку так прийнято». Генератор голова купив давно, навіть ніхто не сумнівався. В бомбосховищі в перший день зробили ві-фі, лавки, місця для дітей. Ітшник в будинку один )
Социальные закладки