Тема: Владимир Зеленский, новый президент

Ответить в теме
Страница 8704 из 9364 ПерваяПервая ... 7704 8204 8604 8654 8694 8702 8703 8704 8705 8706 8714 8754 8804 9204 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 174,061 по 174,080 из 187262
  1. Вверх #1
    Впечатлительная

По умолчанию Владимир Зеленский, новый президент

25.12.2018

С удовольствием пересмотрела интервью Зеленского Гордону . Крутой чувак ! И кто бы что о нем ни говорил , очень умный и предлагает простые и умные вещи в своём президенстве) . В интервью , Коломойский категорически отрицает свою причастность к кандидатуре Владимира )) в общем у меня лично , опять затеплилась надежда на светлое будущее Украины !)) там же, у Гордона, увлекательнейшее интервью с Беней, и ещё две части Зеленского )
    11.08.2021
    Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    Меня иногда спрашивают, за что я так не люблю Зеленского. Спрашивали - отвечаю.
    За "отстаньте от русскоязычных", часть из которых внезапно (?) "повстанцы". За "просто перестать стрелять", за "договориться посередине".
    За то, что в кино длительностью в несколько сезонов нашлось место МВФ, велосипедам и нецензурной брани, но не нашлось - войне, во время которой велись съёмки. За комментарии по поводу гибели своих граждан - "инцидент". ИНЦИДЕНТ, Карл! Несчастный случай, блдь!
    За погоны таким же не служившим, как сам, друзьям.
    За спекуляцию имиджем вечно молодого и неопытного, как будто это может служить оправданием. Влез - соответствуй, развивайся, стремись. Престарелый вундеркинд это грустно. И не работает. Особенно в межправительственных встречах, где решают умные и опытные, пока наша подставка под микрофоны плещется в фонтанах.
    За красивые лживые обещания уйти, если нарушит закон. Если бы он отходил от Банковой на километр за каждое нарушение, то до конца каденции уже эмигрировал бы нафиг из страны!
    За накладные улыбки и слезы, за любую переигранную эмоцию в общении с газетчиками и чинотой. Знаете, комедианты вообще редко становятся хорошими трагиками. Просто по пальцам. Не тот случай. Противно до мурашек!
    За бесконечный иллюзион для граждан. Вроде перерасхода бюджетных средств на два билета экономклассом, при этом все равно гоняя правительственные борты. Видимо потому что из-за ручной клади жены, летящей на отдых, в салоне места не нашлось.
    Особенно не люблю за массовые галлюцинации украинцев, считающих, что человек, управляющий убыточными компаниями, не сделавший, в отличие от всех предыдущих, для родного города нихрена, вдруг станет успешным управленцем и меценатом. И ещё много чего думающего, а ещё больше не думающего. Но это тема отдельного поста.
    За рагульство.
    За "подслеповатый" траст в руках Шефиров.
    За украинофобский юмор.
    За то, что обвиняя Пороха во всех грехах, выполнил всю программу собственных обвинений и ещё насыпал сверху.
    За комплексы.
    За тряпичность в дипломатии.
    За то, что всегда ставил свои имиджевые и финансовые интересы выше государственных. Это я про ролик с возмущением от запрета въезда Добронравова вспомнила.
    За то, что устает больше, чем работает, а отдыхает чаще, чем устает.
    Завтра вспомнится что-то ещё, а то и добавится новых поводов.
    Если подумать, есть в нем и хорошее наверняка, но в бочке дегтя доля меда гомеопатическая, а я в гомеопатию как-то не очень, соррьки!
    Ирина Бельчич.
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 18.02.2022 в 19:58.

2. Вверх #174061
    User banned
    Интересно, Заслуженый был утверждён главнокомандующим президентом с целью слива Украины ?)

https://news.liga.net/amp/politics/news/glavnokomanduyuschiy-vsu-ruslan-homchak-idet-v-otstavku

3. Вверх #174062
    Не покидает форум Аватар для Лелик2008
    Цитата Сообщение от Net worth Посмотреть сообщение
    Интересно, Заслуженый был утверждён главнокомандующим президентом с целью слива Украины ?)

https://news.liga.net/amp/politics/news/glavnokomanduyuschiy-vsu-ruslan-homchak-idet-v-otstavku
    А хіба то була його особиста ініціатива?
    Magna est veritas et praevalebit

4. Вверх #174063
    User banned
    Цитата Сообщение от Лелик2008 Посмотреть сообщение
    А хіба то була його особиста ініціатива?
    Не знаю чья была эта инициатива, но знаю точно - без президента страны утверждение в этой должности не бывает.)

5. Вверх #174064
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    �� ОПЗЖ и "Слуга народа": украинские герои им не нужны

Второй раз отказывается принимать решение о переименовании улиц в честь наших защитников руководство Подольского горсовета.

Первая попытка была 31 августа. Тогда на сессии решали вопрос о переименовании улиц. В перечне объектов не нашлось ни одного , названного в честь защитников Украины. Депутаты от "Европейской Солидарности" предложили назвать улицу в честь командира 28-й бригады Виталия Гуляева, однако большинство депутатов не поддержало это предложение.

Вторая попытка была в сентябре. Депутаты от ЕС снова подали проект такого решения и получили ответ: это возможно только по решению топонимической комиссии, после решения исполкома и проведения общественных обсуждений.

Большинство в горсовете - это коалиция депутатов от "Слуги народа" и запрещенной ОПЗЖ, которые не горят желанием увековечивать имена украинских героев и всячески волокитят этот вопрос.

СМЕРТЬ РОССИЙСКИМ ОККУПАНТАМ!

Думская

��
    Если объективно, я бы до окончания войны не стал бы переименовывать улицу.
    Там есть вопросы и должно быть проведено полноценное расследование.
    Это не гибель одного Гуляева. Там чп более масштабное.

6. Вверх #174065
    Не покидает форум Аватар для fb_ua
    Арахамія порадився з військовими на Чернігівщині щодо компромісів із РФ
    ЧЕТВЕР, 7 КВІТНЯ 2022, 21:39
    Очільник української переговорної групи Давид Арахамія зустрівся з командирами підрозділів Збройних сил України на Чернігівщині, аби порадитися щодо можливих компромісів із РФ.
    Джерело: telegram-канал Арахамії
    Пряма мова Арахамії: "Наше завдання на переговорах – це юридично закріпити успіхи Збройних сил України. Їхня сила й відвага формують для нас переговорну позицію.
    Тому сьогодні на Чернігівщині поспілкувалися з бойовими командирами Оперативного командування "Північ". Ми хотіли почути їхню позицію стосовно того, що для нас може бути компромісом, а що є неприйнятним".
    Деталі: Арахамія сказав, що зустріч проводили в закритому форматі.
    Також він додав, що найближчим часом проведуть подібні зустрічі в інших регіонах.
    Т.е. 7 апреля, в разгар боевых действий, араХАМия ездит (по заданию Зеленского!) в войска и подрывая боевой дух, обсуждает, что можно слить кацапам.
    Это как? Хочется услышать комментарии по этому поводу от любителей Зебила.
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

7. Вверх #174066
    Не покидает форум
    ⚡️⚡️Україна не проводитиме жодних переговорів із росією, доки президентом рф є путін, — Зеленський.

Ну наконец -то, а то он все время хотел хутину в глаза посмотреть. Доперло , что там кроме войны ничего нет.

8. Вверх #174067
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Alfa-omega Посмотреть сообщение
    ⚡️⚡️Україна не проводитиме жодних переговорів із росією, доки президентом рф є путін, — Зеленський.

Ну наконец -то, а то он все время хотел хутину в глаза посмотреть. Доперло , что там кроме войны ничего нет.
    Не забагато десятки тисяч загиблих, зруйнована економіка, окуповані території щоб до нього нарешті доперло

9. Вверх #174068
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от lumar Посмотреть сообщение
    Не забагато десятки тисяч загиблих, зруйнована економіка, окуповані території щоб до нього нарешті доперло
    А також, що до НАТО потрібно...ще позавчора.

10. Вверх #174069
    User banned

11. Вверх #174070
    User banned
    Зеленський створив робочу групу, яка готуватиме трибунал над московією за її агресивну війну та воєнні злочини й геноцид.

https://www.president.gov.ua/documents/6612022-44081

Отже, до групи увійдуть:

- Андрій Єрмак (він очолить групу). Тут коментарі зайві. До речі, а в країні ще є хоча б щось, чого б не очолював Єрмак?

- Андрій Смірнов - довірений юрист Портнова, абсолютно прорашистський персонаж.

- Олександр Качура, нардеп фракції слуг Зеленського. Ви згадаєте його, як соратника Андрія Деркача та основного промоутера фальшивих плівок істоти, яку навіть наше СБУ звинуватило в держзраді. Саме він публічно з парламентської трибуни вимагав засудити... Байдена! А я вам нагадаю, що Качура - давній соратник і однодумець медведчука, раніше очолював районну організацію "Українського вибору". А коли в кінці 2013-го медведчука евакуювали до москви, саме Качура очолив всеукраїнську антидержавну організацію зрадника.

Інші члени комісії менш зашкварені, але їхнє завдання тихенько сопіти в хустинку й голосувати за вказівкою Єрмака. Додам список. Перевіряти досьє всіх та коментувати кожного зараз не маю часу, але дещо з цікавого там є.

- Олег Гавриш (головний консультант відділу організаційної роботи Кабінету керівника ОП), безпосередній підлеглий Єрмака, фактично, його секретар.

- Оксана Золотарьова (директор Департаменту міжнародного права МЗС). З того, що про неї знаю, претензій і сумнівів не виникало.

- Олександр Карасевич (генеральний директор Директорату з питань зовнішньої політики та стратегічного партнерства ОП), прямий підлеглий Єрмака. Поки якоїсь інформації про нього не зустрічав.

- Олена Ковальська (керівник Кабінету керівника ОП), безпосередня підлегла, фактично, секретарка Єрмака, як у Зеленського його "головна Маша країни". Незрозуміла взагалі її роль у такій робочій групі.

- Антон Кориневич (посол з особливих доручень МЗС), поки зауважень не маю.

- Андрій Костін (Генеральний прокурор), за сумісництвом - кум і особистий друг Єрмака. Але за посадою має бути. На цій посаді не мав опинитися.

- Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ. Безхребетний, але за посадою має бути.

- Денис Малюська (міністр юстиції). Ну, тут ви й так усе бачили. Але за посадою доречний.

- Маслов Денис Вячеславович — голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, нардеп, фракція слуг Зеленського. Громадські організації звинувачували в причетності до формування поліцейської держави.

- Мезенцева Марія, нардеп, фракція слуг Зеленського.

- Андрій Сибіга (заступник керівника ОП), Дмитро Кулеба (міністр закордонних справ). Тут складніше. Знаю Сибігу тільки з позитивного боку. Але водночас, він підлеглий Єрмака й повністю від нього залежить.

- Устінова Олександра, нардепка лідерка купленої Єрмаком групи в фракції "Голос", за допомогою Банкової влаштувала переворот у фракції й, вийшовши із складу партії "Голос", очолила партійну фракцію. Тут без коментарів. А вона що, із США вернулася?

- Хоменко Олександра, нардепка, слуга Зеленського. Тут уже навіть подвійна слуга, бо до обрання була ще й керівником одного з підрозділів Кварталу-95.

А ви що, сподівалися там побачити блискучих юристів, добре відомих у світі політиків, зрештою, просто українських патріотів? Звісно, що їх не навіть близько не допустять, бо ці такого трибуналу настворюють, що й справді доведеться декого з друзів та керівників наших кротів засудити. А так - усе комфортно. І орган створять, і шумових ефектів нароблять,

ШОУ продолжается...

12. Вверх #174071
    Живёт на форуме Аватар для Mangust
    "Шляхетна людина висуває вимоги до себе, а низька висуває вимоги до інших"

13. Вверх #174072
    Не покидает форум
    2019й - договориться посредине, "пачиму вы не остановили войну, Петр Алексеевич", НАТО нам нинада, не будем провоцировать.

2022 - армія, мова, віра, НАТО, ЄС.

Ну блд лучше поздно, чем никогда.
    А ещё было бы по- взрослому признать свою неправоту и по-человечески извиниться. Но это я шото загнула. Хоть про середины попустило и то хорошо.
    Таня Адамс

14. Вверх #174073
    Не покидает форум Аватар для Лелик2008
    Пам'ятаєте, як арістович звинувачував пороха у повномасштабному вторгненні, мовляв він та його уряд спровокував це, коли вступ до НАТО було закріплено в конституції? Шо там? Вчора йому ніде ніщо не припекло? Провокацій з боку діючого уряду не виникло, випадково?
    Magna est veritas et praevalebit

15. Вверх #174074
    User banned
    https://m.facebook.com/story.php?sto...dCEnS8&paipv=0

не можу зкопіювати

щось мені здається, що у Бутусова тепер гнучка позиція щодо зеленського. пожурив його так "йому знадобилось"...
    Україна не зеленський. і Україна переможе всупереч зеленському, пане Бутусов.

16. Вверх #174075
    User banned
    Советник руководителя Офиса президента Алексей Арестович заявил, что одной из причин полномасштабного вторжения войск РФ в Украину стало закрепление прежними властями в Конституции курса на членство в НАТО.

https://inforesist.org/op-poroshenko...konstitucziyu/

Тепер включатиме дурака весь залишок життя.
    І нічого - поклоників менше не стане, "любіт нарід наш всякоє говно".

Prozapas

17. Вверх #174076
    Військовий експерД
    Считаю ли я Зеленского агентом Кремля? Нет, не считаю. Был бы таковым, не нужен был такой заковыристый путь сдачи Украины. Этот путь был бы гораздо короче.

Считаю ли я таковым Ермака? Нет, не считаю - я считаю его человеком, который максимально затормозил путь Украины в НАТО в силу того, что был сторонником "договориться с Россией".

Считаю ли я Арестовича хорошим экспертом? Нет, не считаю. Это манипулятор с очень проникновенным голосом. Но очень талантливый манипулятор.

Мы победим? Да, победим.
    Sharp's

18. Вверх #174077
    Душніла форумна

Цитата Сообщение от sun_marine Посмотреть сообщение
    https://m.facebook.com/story.php?sto...dCEnS8&paipv=0
    не можу зкопіювати
    щось мені здається, що у Бутусова тепер гнучка позиція щодо зеленського. пожурив його так "йому знадобилось"...
    Україна не зеленський. і Україна переможе всупереч зеленському, пане Бутусов.
    За останню добу три думки мене зхвилювали:
    1. Треба о офіційно візнати війну України проти РФії - Українським національним рухом!
    2. Виключити зі списка мужніх дій Зеленського факт його невтечі 24 лютого 2022.
    3. Записати, як ганьбу Зеленському, три з половиною років бездіяльності по відношенню влади до ЗСУ.
    Ще хочу додати:
    Кожен журналіст має право висловлювати точку зору, діаметрально не співпадаючу з вашою! Іноді досвідчені
    журналісти використовують цей метод для виклику реакції на свою таку провокативну аналітику...
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

19. Вверх #174078
    User banned

20. Вверх #174079
    Душніла форумна

Я почув більш прийнятну назву - Українська Національна Війна!
    Тобто війна за відновлення України, як соборної українсьної Держави.
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

21. Вверх #174080
    Не покидает форум
    Judge Rico Dredd:
    Вони намагаються налякати ядреною бомбою людей, у яких Зеленський - президент. Пфф)))
    Доброго без'ядерного ранку, українці!

Дика зла качка:
    Хспаді, які кончені. Ми вже 3,5 роки живемо з цим "віслюком апокаліпсису". Та ще й директор цього бідоносця - агент фсб.

Optimistically minded skeptic:
    А пам'ятаєте, як ми глузували з різних країн, що у них трапляються біди після того як до них приїздить Зеленський? Так до них він приїздив ненадовго, того вони легко відкараскались, а в нас він живе. Тому ми хлібаємо про повній.

REDакціЯ approved:
    Воно мало абсолютну владу але використало її бездарно. Вбило сотні тисяч українців тільки за те, що лохторат на хвилину дав себе обдурити і визнав, що їм немає ніякої різниці як називається вулиця.
    Виявилося, що є різниця. Виявилося, що треба слухати, що каже опозиція…
    Воно завтра почне відмовлятися від своїх слів, але на каломойського теж є свої важелі… і ніяка стара мавпа не буде вирішувати як жити вільному народові.

Ганна Семеренко:
    Що було-б, якби Зеленський не обрізав крила українській розвідці і не вигнав з неї професіоналів?
    Що було-б, якби Зеленський посилював обороноздатність армії, а не дерибанив кошти на "Великому крадівництві"?
    Що було-б, якби Зеленський не знищив ракетні програми і державні оборонні підприємства?
    Що було-б, якби Зеленський дослухався до попереджень Західної розвідки і підготував державу до оборони?
    Що було-б, якби Зеленський не наказав розмінувати Чонгар?
    Що було-б, якби суспільство було зараннє попереджене про можливе вторгнення і підготовлене до евакуації?
    Відповідь очевидна.

КиївМіськБудда:
    В ідеальному світі Андрій Єрмак працював би директором музею Поля Чудес. А Зеленський був би ведучим цього шоу.

Ответить в теме
Страница 8704 из 9364 ПерваяПервая ... 7704 8204 8604 8654 8694 8702 8703 8704 8705 8706 8714 8754 8804 9204 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права