| ||
Почему такие маленькие пробеги у этих мерседесиков 2010-2012 года?
Хочу дочери взять как первую машину
Необходимость присутствия определяется отсутствием

Смотря, что именно подразумевать под бюджетностью. Можно говорить о стареньких Hyundai Getz, Toyota Yaris, можно говорить о более свежих Fiat 500, Citroen C4 Cactus (ну очень ассоциируется с женской машиной), можно говорить о BMW 1-ой серии, а можно говорить вообще о новых Toyota Corolla или Avensis. Список приведён в качестве примера, не более. Выделенный бюджет объясняет рамки "бюджетности".
"Чуть помедленнее, кони, чуть помедленнее!"
Так цейво, я собі Opel купував, а не MB, але ж у розшифровці VIN-коду є, що цей автомобіль вироблено для продажу у Германії. Тобто він був з рулем зліва з заводу. Не думаю, що у MB це визначити важкіше.
І так, все питання в тому, скільки грошей є бажання витратити і які побажання, щось простіше, але новіше, чи навпаки. Не бачу жодної різниці, початківець дівчина чи хлопець. Мені як початківцю було важливо розуміти габарити машини та те, наскільки добрий огляд вперед та вбік при поворотах. Тобто щось хетчбекообразне (в моєму випадку як раз MPV, однокласник MB B-серії) та з не занадто масивними стійкам зпереду, щоб не пропустити за ними пішохода при повороті наліво.
Последний раз редактировалось First; 29.08.2022 в 14:27.
Злой - это как добрый, только без лжи и лицемерия.
Социальные закладки