Тема: Владимир Зеленский, новый президент

Ответить в теме
Страница 8678 из 9344 ПерваяПервая ... 7678 8178 8578 8628 8668 8676 8677 8678 8679 8680 8688 8728 8778 9178 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 173,541 по 173,560 из 186864
  1. Вверх #1
    Впечатлительная

По умолчанию Владимир Зеленский, новый президент

25.12.2018

С удовольствием пересмотрела интервью Зеленского Гордону . Крутой чувак ! И кто бы что о нем ни говорил , очень умный и предлагает простые и умные вещи в своём президенстве) . В интервью , Коломойский категорически отрицает свою причастность к кандидатуре Владимира )) в общем у меня лично , опять затеплилась надежда на светлое будущее Украины !)) там же, у Гордона, увлекательнейшее интервью с Беней, и ещё две части Зеленского )
    11.08.2021
    Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    Меня иногда спрашивают, за что я так не люблю Зеленского. Спрашивали - отвечаю.
    За "отстаньте от русскоязычных", часть из которых внезапно (?) "повстанцы". За "просто перестать стрелять", за "договориться посередине".
    За то, что в кино длительностью в несколько сезонов нашлось место МВФ, велосипедам и нецензурной брани, но не нашлось - войне, во время которой велись съёмки. За комментарии по поводу гибели своих граждан - "инцидент". ИНЦИДЕНТ, Карл! Несчастный случай, блдь!
    За погоны таким же не служившим, как сам, друзьям.
    За спекуляцию имиджем вечно молодого и неопытного, как будто это может служить оправданием. Влез - соответствуй, развивайся, стремись. Престарелый вундеркинд это грустно. И не работает. Особенно в межправительственных встречах, где решают умные и опытные, пока наша подставка под микрофоны плещется в фонтанах.
    За красивые лживые обещания уйти, если нарушит закон. Если бы он отходил от Банковой на километр за каждое нарушение, то до конца каденции уже эмигрировал бы нафиг из страны!
    За накладные улыбки и слезы, за любую переигранную эмоцию в общении с газетчиками и чинотой. Знаете, комедианты вообще редко становятся хорошими трагиками. Просто по пальцам. Не тот случай. Противно до мурашек!
    За бесконечный иллюзион для граждан. Вроде перерасхода бюджетных средств на два билета экономклассом, при этом все равно гоняя правительственные борты. Видимо потому что из-за ручной клади жены, летящей на отдых, в салоне места не нашлось.
    Особенно не люблю за массовые галлюцинации украинцев, считающих, что человек, управляющий убыточными компаниями, не сделавший, в отличие от всех предыдущих, для родного города нихрена, вдруг станет успешным управленцем и меценатом. И ещё много чего думающего, а ещё больше не думающего. Но это тема отдельного поста.
    За рагульство.
    За "подслеповатый" траст в руках Шефиров.
    За украинофобский юмор.
    За то, что обвиняя Пороха во всех грехах, выполнил всю программу собственных обвинений и ещё насыпал сверху.
    За комплексы.
    За тряпичность в дипломатии.
    За то, что всегда ставил свои имиджевые и финансовые интересы выше государственных. Это я про ролик с возмущением от запрета въезда Добронравова вспомнила.
    За то, что устает больше, чем работает, а отдыхает чаще, чем устает.
    Завтра вспомнится что-то ещё, а то и добавится новых поводов.
    Если подумать, есть в нем и хорошее наверняка, но в бочке дегтя доля меда гомеопатическая, а я в гомеопатию как-то не очень, соррьки!
    Ирина Бельчич.
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 18.02.2022 в 20:58.

2. Вверх #173541
    Кровавый Пастор

посмотрим сколько сотен тысяч жизней украинцев будет правление зеленского.
    российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации

3. Вверх #173542
    Пекельні борошна

Хроника одного президента

29.‎08.‎2022

В якості вдячності Україні за титанічні зусилля по затримці його депортації в США*, де проти нього порушено кримінальну справу, Фірташ вирішив відсудити у України Одеський припортовий завод. Все це у Зеленського називається "боротьбою з олігархами". Правда воно як дві краплі води схоже на корупційну схему здачі української власності.

16.‎07.‎2022

Крізь зуби генеральна прокуратура анонсувала чергове засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Про призначення керівника - ні слова.

Єрмак дзвонив в генеральну прокуратуру. Слів не добирав. Конкурс керівника САП знову перенесли.

Україна свідомо затримує екстрадицію Фірташа з Австрії до США , не видаючи відповідних реєстраційних документів, після рішення Земельного суду Відня у кримінальних справах, що відмовив Фірташу у повторному розгляді справи про допустимість екстрадиції до США
    https://timeze2019.blogspot.com/p/blog-page_21.html
    Moscovia delenda est!

4. Вверх #173543
    User banned

5. Вверх #173544
    Не покидает форум Аватар для sashav
    "За рішенням президента Зеленського проти мене порушена справа ДБР - мене звинувачують у незаконному захисті аеропорта Жуляни від російських окупантів" - генерал-майор Сергій Кривонос
    Сьогодні по військових штабах ЗСУ на фронті було розіслано телеграму про порушення кримінальної справи проти генерал-майора Сергія Кривоноса Державним бюро розслідувань. Слідчі досліджують можливі протиправні дії Кривоноса та запитують військових, чи є свідки цих протиправних дій під час оборони Києва. Розсилка цієї телеграми, текст якої я публікую, викликала великий резонанс в армії. Тому я звернувся за коментарем до Сергія Кривоноса:
    "Так, дійсно, проти мене 2 серпня порушена кримінальна справа ДБР. Слідчі ДБР отримали вказівку визнати незаконним наказ підписаний особисто головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним про призначення мене командиром оборони аеропорту Жуляни, і про зарахування мене на військову службу. Тому порушена замовна справа що я ніби-то видавав незаконні накази при організації оборони аеропорту Жуляни у лютому-березні. У вищому керівництві ЗСУ меня сказали відверто, що Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський видав незаконний наказ відмінити моє зарахування на військову службу, щоб не дозволити Валерію Залужному призначати мене на керівні посади, бо Зеленьский вважає мене політичним опонентом.
    Справа у тому, що перед війною я був звільнений із армії через критику бездіяльності В.Зеленського у сфері оборони та провалу офісом президента та міністерством оборони підготовки України до російської агресії. 25 лютого, одразу після нападу, я зробив висновок, що противник після Гостомеля може викинути десант безпосередньо у Київ, у аеропорт Жуляни, і виіхав туди онайомитись з обстановкою. Я побачив, що у Жулянах на той момент були відсутні будь-які керівники, які б відповідали за оборону стратегічного об'єкта, і засоби оборони були відсутні. Я зателефонував звідти головнокомандувачу ЗСУ В.Залужному, повідомив обстановку, і отримав усний наказ взяти під командування оборону аеропорту. За наказом Залужного мені направили партію кулеметів 12,7 мм та 7,62 мм, а також зенітні установки 23 мм. Але це було вже на початку березня. Я об'єднав усі підрозділи, у більшості з необстріляних людей - прикордонників, срочників з президентського полку, нацгвардійців добровольців, ветеранів морської піхоти , побратимів з ДУК, та курсантів Військового інституту університету Шевченка, і вжив заходів по обстановці, які вважав за необхідне зробити терміново. Злітна смуга була залита машинним мастилом та перегороджена технікою, усі об'єкти та периметр були підготовлені до протидесатної оборони, налагодив підготовку особового складу та проводив учбові стрільби, щоб зустріти російський наступ. Там був на початку повний хаос, але ми швидко створили органзацію. Усі мої дії були підтверджені керівництвом ЗСУ, а 13 березня В.Залужний підтвердив мої повноваження особистим наказом. 13 березня мене знов зарахували на військову службу.
    Але 29 березня я прибув до Валерія Федоровича та дізнався, що наказ про зачислення мене на службу відмінено. Я дізнався у керівництві ЗСУ, що зроблено це за наказом Верховного Головнокомандувача В.Зеленського. Мені сказали прямо мої джерела: "Наверху вважають, що скоро буде перемога, і після війни має бути тільки один головний герой - Верховний, він вважає, що ти будеш заважати йому".
    Ми бачимо, яка йде жорстока та тривала війна. І я обурився, що Зеленського не турбує, що на фронт кидають десятки тисяч непідготовлених людей, які губляться без досвідчених командирів, що війна буде довгою, яка тут може бути політика, треба згуртуватись та разом бити ворога. Для Зеленського проблема - це я, і щоб змусити мене припинити вимагати відновлення законного наказу про зачислення на військову службу, Верховний Головнокомандувач знаходить час давати незаконні вказівки слідчим ДБР.
    Це великий сором, що тепер ДБР вигадало проти мене штучну справу, мене звинувачують, що я робив все належне для захисту України, в той час як Верховний Головнокомандувач, який провалив організацію оборони країни, тільки давав інтервью з підвалу. Це великий сором для держави, це образа.
    Вони хочуть показати армії, якій я віддав усе с воє життя, щоб мої побратими почали давати проти мене покази. Я думаю, наскільки ж низькою є мораль у наших керівників. Вони думають, що армія буде зраджувати своїх товаришів. Мабуть, так прийнято у "Кварталі", але в армії такі ганебні речі не пройдуть. Кожен військовий розуміє, що нам потрібна єдність, і що війна для нас не завершилась, що це тільки політики готуються до виборів, а ми будемо захищати Україну. Я чесно та законно виконував свій військовий обов’язок по захисту Києва, на тому місці де мене впровадили. Тому ця справа ДБР - це пляма ганьби не на мені - а на самому Зеленському".
    Сергій Кривонос надав Цензор.Нет наявні у нього документи, що підтверджують законність його повноважень щодо оборони аеропорту та його зарахування на військову службу. Наказу про визнання цих документів не чинними у нього нема, але йому про відміну повідомлено усно керівництвом ЗСУ, сказав Кривонос. Кривонос збирається продовжувати спроби повернутись на військову службу згідно з наказом від 13 березня.
    Якщо буде треба піддтримати на суді Сергія Григоровича - я прийду. Бо в Офісі президента почалось звичайне політиканське божевілля, яке прямо шкодить обороні країни. Президент Зеленський має думати разом з А.Єрмаком про свою власну відповідальність, бо це через їхню бездіяльність оборону довелось організовувати з непідготовлених людей, армія не була розгорнута, запаси зброї не створені. Так що для початку ви самі в ОП маєте сходити на допити в ДБР, бо до вас питань більше, ніж до будь-кого, хто став до лав захисників України. Ви там нічим не ризикуєте у підвалі, і не видно чим займаєтесь крім інтервью, бо снарядів та мін як не вистачало так і не вистачає, і вам треба не замовні справи видумувати, а виконувати ваші службові обов'язки. Бо ви такими справами Банкову та свої кабінети обороняєте, а не Україну.

Юрій Бутусов
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

6. Вверх #173545
    Кровавый Пастор

жалкие несчастные герои, которые совершили подвиг проголосовав за зеленского.

7. Вверх #173546
    User banned
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    "За рішенням президента Зеленського проти мене порушена справа ДБР - мене звинувачують у незаконному захисті аеропорта Жуляни від російських окупантів" - генерал-майор Сергій Кривонос
    Сьогодні по військових штабах ЗСУ на фронті було розіслано телеграму про порушення кримінальної справи проти генерал-майора Сергія Кривоноса Державним бюро розслідувань. Слідчі досліджують можливі протиправні дії Кривоноса та запитують військових, чи є свідки цих протиправних дій під час оборони Києва. Розсилка цієї телеграми, текст якої я публікую, викликала великий резонанс в армії. Тому я звернувся за коментарем до Сергія Кривоноса:
    "Так, дійсно, проти мене 2 серпня порушена кримінальна справа ДБР. Слідчі ДБР отримали вказівку визнати незаконним наказ підписаний особисто головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним про призначення мене командиром оборони аеропорту Жуляни, і про зарахування мене на військову службу. Тому порушена замовна справа що я ніби-то видавав незаконні накази при організації оборони аеропорту Жуляни у лютому-березні. У вищому керівництві ЗСУ меня сказали відверто, що Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський видав незаконний наказ відмінити моє зарахування на військову службу, щоб не дозволити Валерію Залужному призначати мене на керівні посади, бо Зеленьский вважає мене політичним опонентом.
    Справа у тому, що перед війною я був звільнений із армії через критику бездіяльності В.Зеленського у сфері оборони та провалу офісом президента та міністерством оборони підготовки України до російської агресії. 25 лютого, одразу після нападу, я зробив висновок, що противник після Гостомеля може викинути десант безпосередньо у Київ, у аеропорт Жуляни, і виіхав туди онайомитись з обстановкою. Я побачив, що у Жулянах на той момент були відсутні будь-які керівники, які б відповідали за оборону стратегічного об'єкта, і засоби оборони були відсутні. Я зателефонував звідти головнокомандувачу ЗСУ В.Залужному, повідомив обстановку, і отримав усний наказ взяти під командування оборону аеропорту. За наказом Залужного мені направили партію кулеметів 12,7 мм та 7,62 мм, а також зенітні установки 23 мм. Але це було вже на початку березня. Я об'єднав усі підрозділи, у більшості з необстріляних людей - прикордонників, срочників з президентського полку, нацгвардійців добровольців, ветеранів морської піхоти , побратимів з ДУК, та курсантів Військового інституту університету Шевченка, і вжив заходів по обстановці, які вважав за необхідне зробити терміново. Злітна смуга була залита машинним мастилом та перегороджена технікою, усі об'єкти та периметр були підготовлені до протидесатної оборони, налагодив підготовку особового складу та проводив учбові стрільби, щоб зустріти російський наступ. Там був на початку повний хаос, але ми швидко створили органзацію. Усі мої дії були підтверджені керівництвом ЗСУ, а 13 березня В.Залужний підтвердив мої повноваження особистим наказом. 13 березня мене знов зарахували на військову службу.
    Але 29 березня я прибув до Валерія Федоровича та дізнався, що наказ про зачислення мене на службу відмінено. Я дізнався у керівництві ЗСУ, що зроблено це за наказом Верховного Головнокомандувача В.Зеленського. Мені сказали прямо мої джерела: "Наверху вважають, що скоро буде перемога, і після війни має бути тільки один головний герой - Верховний, він вважає, що ти будеш заважати йому".
    Ми бачимо, яка йде жорстока та тривала війна. І я обурився, що Зеленського не турбує, що на фронт кидають десятки тисяч непідготовлених людей, які губляться без досвідчених командирів, що війна буде довгою, яка тут може бути політика, треба згуртуватись та разом бити ворога. Для Зеленського проблема - це я, і щоб змусити мене припинити вимагати відновлення законного наказу про зачислення на військову службу, Верховний Головнокомандувач знаходить час давати незаконні вказівки слідчим ДБР.
    Це великий сором, що тепер ДБР вигадало проти мене штучну справу, мене звинувачують, що я робив все належне для захисту України, в той час як Верховний Головнокомандувач, який провалив організацію оборони країни, тільки давав інтервью з підвалу. Це великий сором для держави, це образа.
    Вони хочуть показати армії, якій я віддав усе с воє життя, щоб мої побратими почали давати проти мене покази. Я думаю, наскільки ж низькою є мораль у наших керівників. Вони думають, що армія буде зраджувати своїх товаришів. Мабуть, так прийнято у "Кварталі", але в армії такі ганебні речі не пройдуть. Кожен військовий розуміє, що нам потрібна єдність, і що війна для нас не завершилась, що це тільки політики готуються до виборів, а ми будемо захищати Україну. Я чесно та законно виконував свій військовий обов’язок по захисту Києва, на тому місці де мене впровадили. Тому ця справа ДБР - це пляма ганьби не на мені - а на самому Зеленському".
    Сергій Кривонос надав Цензор.Нет наявні у нього документи, що підтверджують законність його повноважень щодо оборони аеропорту та його зарахування на військову службу. Наказу про визнання цих документів не чинними у нього нема, але йому про відміну повідомлено усно керівництвом ЗСУ, сказав Кривонос. Кривонос збирається продовжувати спроби повернутись на військову службу згідно з наказом від 13 березня.
    Якщо буде треба піддтримати на суді Сергія Григоровича - я прийду. Бо в Офісі президента почалось звичайне політиканське божевілля, яке прямо шкодить обороні країни. Президент Зеленський має думати разом з А.Єрмаком про свою власну відповідальність, бо це через їхню бездіяльність оборону довелось організовувати з непідготовлених людей, армія не була розгорнута, запаси зброї не створені. Так що для початку ви самі в ОП маєте сходити на допити в ДБР, бо до вас питань більше, ніж до будь-кого, хто став до лав захисників України. Ви там нічим не ризикуєте у підвалі, і не видно чим займаєтесь крім інтервью, бо снарядів та мін як не вистачало так і не вистачає, і вам треба не замовні справи видумувати, а виконувати ваші службові обов'язки. Бо ви такими справами Банкову та свої кабінети обороняєте, а не Україну.

Юрій Бутусов

8. Вверх #173547
    Не покидает форум Аватар для Лелик2008
    Цікаво, всі ті притули, арістовічі, земарафонці пиздакі позакривають і взагалі зроблять вигляд, що нічого не було? Як будуть виправдовувати якщо що?
    Magna est veritas et praevalebit

9. Вверх #173548
    Кровавый Пастор

таки да

10. Вверх #173549
    User banned
    Колона виборців ЗЕленського прямує звільняти Херсон

https://telegraf.com.ua/mestnyiy/202...-khitom-rossmi
    Последний раз редактировалось Riziy; 28.08.2022 в 23:04.

11. Вверх #173550
    Кровавый Пастор

нацюцюрник зеленский пирует во время войны со своей челядью.

12. Вверх #173551
    Не покидает форум Аватар для Лелик2008
    Бля, йоханийжтиврот, кошевой нагороджений орденом " за заслуги". В мене немає слів.
    Magna est veritas et praevalebit

13. Вверх #173552
    Кровавый Пастор
    Цитата Сообщение от Лелик2008 Посмотреть сообщение
    Бля, йоханийжтиврот, кошевой нагороджений орденом " за заслуги". В мене немає слів.

видимо за то что дезертировал в варшаву перед вторжением российских фашистов.

14. Вверх #173553
    Кровавый Пастор

Чотирикратний ухилянт, який весь час не на своєму місці…
    Тепер про це можна розповісти.
    В травні 2019 року я напівофіційно супроводжував делегацію України в поїздці до Ізраїля. Головним питанням була модернізація українських (точніше, старих радянських) МіГів та СУшок - давня ідея-фікс Пашинського, який і очолював делегацію.
    Їхали не на порожнє місце. Під час візиту в січні того ж року Порошенка до Ізраїля, він якимось дивом витиснув із Нетаніягу згоду на цю модернізацію - до абсолютного подиву всіх причетних.
    Побували в Кнесеті, Міноборони, на заводах самого підприємства Ельбіт, котре першим у світі відпрацювало технологію модернізації, за якої старі радянські драндулети за характеристиками починали переважати F-16. Узгодили загальні риси майбутньої співпраці, локалізацію виробництва в Україні й поверталися з надзвичайно піднесеним настроєм.
    Проблема була лише в тому, що саме в день початку нашого візиту щойно інавгурований президент Зеленський зніс парламент. За ним - Головнокомандувача та, де-факто, міністра оборони. І вся модернізація пішла по пи@ді, бо Хомчак її відмінив. Це вони так «до війни готувалися».
    Тим більшими героями є наші авіатори, котрі навіть у таких умовах знайшли що протиставити московитській навалі.

шо, и там вам не тот ланшафт был?

уверен после нашей Победы работнику хуйла зеленскому не долго будет работать на хуйло.

15. Вверх #173554
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Лелик2008 Посмотреть сообщение
    С пикаловым вместе, сладкая парочка тьфу...
    И козловский деятель великий за компанию.
    Там ещё много фамилий ,которые в условиях военного времени вообще непонятно как в список попали...

16. Вверх #173555
    User banned

17. Вверх #173556
    ФотоГений

"Слуги" готують "спецоперацію", щоб завадити провести конкурс з обрання директора НАБУ.

Ярослав Юрчишин, народний депутат і перший заступник голови антикорупційного комітету Верховної Ради, повідомив журналістам схему, за допомогою якої представники партії "Слуга Народу" планують зірвати конкурс з обрання директора Національного антикорупційного бюро.
    Про це він заявив в інтерв’ю "НВ".

Зазначається, що народний депутат від фракції "Слуга Народу" Андрій Клочко зареєстрував законопроєкт, який може стати на заваді проведенню конкурсу з обрання директора НАБУ і дозволить "взяти на гачок керівників всіх антикорупційних органів". У пояснювальній записці він аргументує нововведення тим, що антикорупційні органи "не демонструють ефективності".

При цьому сам нардеп Клочко є фігурантом розслідування Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП): провадження відкрили після журналістського розслідування, яке виявило, що за два роки депутатства Клочка його рідні придбали колекцію нерухомості, а 70-річна мати придбала дорогий електрокар Tesla.
    Последний раз редактировалось Darth Bender; 29.08.2022 в 04:03.
    "Так буде не завжди."©

18. Вверх #173557
    Військовий експерД
    Это всё, что надо знать о наездах СБУ.
    Был бы состав преступления или подозрения, не было бы награждения.
    Нагородити орденом княгині Ольги ІІ ступеня

НОЖЕВНІКОВУ Катерину Юріївну — волонтера, співзасновницю благодійного фонду "Корпорація монстрів", м.Одеса

19. Вверх #173558
    Не покидает форум
    Чи є шанс подолати численні кризи в країні, якою править ходяча криза?

Політика Ізраїлю завжди була егоїстичною. Це правда. Країна десятиліттями бореться за своє існування в агресивному оточенні й вигризає місце під сонцем. Для своєї безпеки від ближніх дрібніших терористів Ізраїль десятиліттями старався задобрювати далекого головного терориста. Зараз ця позиція швидко еволюціонує і це вже кардинальні зміни. Мудрий політик тримався б за ці тенденції та все більше прив'язував симпатії Ізраїлю й ізраїльтян до себе. Бо це не лише успішна країна на Близькому Сході, це ще й потужна система міжнародного політичного лобізму в глобальних вимірах.

Що зробить ворог своєї країни та провокатор? Він буде "шпурляти каміння в кришталевому будинку". Це було з демаршами й брудом проти федерального президента Німеччини, деякий час те саме пробували використовувати в діалозі із США, але там вчасно попередили, що буде дуже боляче... Зараз воно вирішило заїстися із Ізраїлем. Оно обідєлось, бо Ізраїль не взяв участі в Кримській Платформі... Повідомлення за посиланням:
    https://www.vesty.co.il/main/article/sjevalk1o

На відміну від торішньої, нинішня Кримська Платформа акцентувалася зарання, на звільненні Криму вже не дипломатичним, а збройним шляхом. І це абсолютно вірно. Тепер візьміть Ізраїль і його проблеми з територіями й силами, які також апелюють до міжнародно визнаних кордонів. Ізраїль не міг до цього приєднатися, хоча там усвідомлюють правильність такого шляху. Це, як і ми, коли не визнали разом з більшістю ЄС та США Косово, бо в нас були непереборні проблеми в цій сфері. Огляньтеся на свій досвід і застосовуйте його до партнерів.

Ізраїль і так уже переступав через "червоні лінії" кремлядів, хоча старається робити це без розголосу. За це вже прозвучало на болотах про "нєабхадімость дєнаціфіціровать Ізраіль" та посилення провокацій через Хезболлу, Іран, Палестину. Ще трошки й стосунки з важливим партнером перетнуть новий рубіж. Але цього дуже не хочуть у москві й дехто в Києві. Оскільки Зеленський цілковитий анальфабет, не спроможний самостійно ухвалювати рішення, йому досить було сказати "Фас!" і він побіг кусати не ворогів, а друзів.

Скажіть: нам зараз дуже доречно, щоб стосунки з Ізраїлем визначалися, як криза? Отак, на голому місці...

Тарас Чорновіл

20. Вверх #173559
    Живёт на форуме Аватар для vkdep
    25%

21. Вверх #173560
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от vkdep Посмотреть сообщение
    Ничего удивительного, Зеля и сам совок. Война только началась,а он уже звания героя раздавал городам и мэрам

Ответить в теме
Страница 8678 из 9344 ПерваяПервая ... 7678 8178 8578 8628 8668 8676 8677 8678 8679 8680 8688 8728 8778 9178 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права