| ||
Керівник штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан вийшов із транзитної зони, але проривати кордон не буде.
"Я вийшов із транзитної зони. Наразі я перебуваю в Польщі. Додому мене, як ви знаєте, не впустили. Паспорт відібрали, позначивши у графі громадянство моє становище як "особа без громадянства"", – написав він.
Корбан зазначив, що шукає можливості знову перетнути кордон України, але запевняє, що "прориву кордону в стилі Саакашвілі" не буде.
"У мене на руках є ще свідоцтво про народження, яке ніхто ні призупинити, ні скасувати не може. В цьому документі написано, де я народився – місто Дніпропетровськ, Україна. Проте пішла голота на вигадки, як свідчить народна мудрість", – додав Корбан.
Раніше повідомлялося, що прикордонники забрали у Корбана український паспорт, коли він повертався до України. Він назвав це непорозумінням і звернувся до Президента України з проханням вирішити це питання.
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
В 2023 году в Украине могут не повысить минимальную заработную плату,
В то же время ведомство не видит возможности для увеличения минималки 6700 гривени предлагает в 2023 году оставить ее такой же, как и сейчас. Кроме того, было предложено приостановить повышение размера должностного оклада работника I тарифного разряда ЕТС на сегодняшнем уровне, чтобы сдержать расходы госбюджета
Все уйдет на повышение в разы РАДникам...![]()
Может я не всё понимаю, но в тексте петиции идёт речь только о снятии надбавок и то не всех, с народных депутатов
Відмінити надбавки депутатам ВР:
- надбавка за інтенсивність праці у розмірі до 100 відсотків посадового окладу;
-премія відповідно до їх особистого внеску до загальних результатів роботи;
-матеріальна допомога на оздоровлення під час надання щорічного відпустку у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника.
А поднятии ЗП для ЗСУ только в сути обращения и в заголовке.
Недоработка?
: ) ; )
Восени на економіку України очікує різкий обвал - Financial Times
https://news.uaportal.com/ukr/sectio...6-07-2022.html
Я помню время золотое...когда доллар был по 5 (2007). История не знает сослагательного "если бы", но если бы, хотя бы у каких то наших правителей, когда то был ум...
Зашибись, контору еще чистить и чистить.
А копы профи попались. Ствол в землю, ни разу не направили на подонка. Хотя могли и положить его там. Была непогредственная угроза.Громкое задержание полковника СБУ сотрудниками полиции
Пьяный воин нажрался и решил, что ему можно сесть за руль. После того, как был остановлен сотрудниками патрульной полиции, полковник СБУ в Донецкой и Луганской областях Беликов Евгений Александрович пытался сбежать. Попытка сбежать не увенчалась успехом, поэтому он достал автомат и начал бросаться на патрульных, угрожая им оружием.
https://t.me/insiderUKR/37559?single
Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду 26 липня остаточно підтвердив законність розпорядження Національного банку, який призначив перевірку «ПриватБанку». Ця перевірка виявила порушення і зрештою призвела до націоналізації установи.
https://hromadske.ua/posts/verhovnij...acionalizaciyi
Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду підтвердив законність інспекційної перевірки, яка виявила численні порушення в діяльності менеджменту «Приватбанку» до 2016 року, заявляють у пресслужбі банку.
А Валерія Гонтарева філігранно провела націоналізацію Приватбанку, втримала економіку і вберегла дурне населення від його особистого фінансового краху.
За що потім отримала "подяку" від дурного населення і пісню від кварталу про палаючу хату.
Ну уїбани, яким сподобалась пісня кварталу, привели до влади уйобка (небритого-невтікущого) і навіть не розуміють, що сьогоднішня СТАБІЛЬНІСТЬ банківської системи, це більша заслуга Гонтарєвої, чим сьогоднішнього правління НБУ. (до речі, які просто друкують папірці-гривні)...
Які навіть не змогли відтермінувати виплати Нафтогазу, що призвело до дефолту компанії..
https://petition.president.gov.ua/petition/147182
Ну що друзі, 22400 голосів, залишилось 2600 всього...
Цікаво подивитись, як зелене хуйло буде скидати проблему на Шмигаля, якого сам і призначив.
Не больше 75 символов...
Социальные закладки