Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 7679 из 7817 ПерваяПервая ... 6679 7179 7579 7629 7669 7677 7678 7679 7680 7681 7689 7729 7779 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 153,561 по 153,580 из 156329
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #153561
    Постоялец форума Аватар для Люси
    Хто казав, що щеплень не роблять?! Моя родина у повному составі зробили бустер - 3-те щеплення. Мамо, брат, я, чоловік, 2 сина та невістка! Роблять щеплення, ще й як! Аж бігом! Навіть черга була у пункті щеплень! Невеличка, звісно, але була!)
    Добро всегда побеждает зло! Значит, кто победил - тот и добро!

3. Вверх #153562
    User banned
    Цитата Сообщение от Люси Посмотреть сообщение
    Хто казав, що щеплень не роблять?! Моя родина у повному составі зробили бустер - 3-те щеплення. Мамо, брат, я, чоловік, 2 сина та невістка! Роблять щеплення, ще й як! Аж бігом! Навіть черга була у пункті щеплень! Невеличка, звісно, але була!)
    странно, что на официальном сайте не ведётся учёт
    https://vaccination.covid19.gov.ua/

4. Вверх #153563
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Де зараз роблять безкоштовні тести?
    Я ходив у приймальню в лікарню на 15-ій ст Фонтана,то мені зробили бескоштовно тест,хоча спитали в мене чи я не проти і додали,що моєї відповіді не треба.бо це наказ для прийому пацієнтів.

5. Вверх #153564
    Не покидает форум Аватар для Диона
    На початку був рідкий стул, відсутність смаку/запаху та головний біль.. зараз у літку у багатьох загострюється алергія (амброзія тощо) і з'явився новий симптом ковід.. як доречно.. давайте відсторонювати від роботи тих, хто не вакциновані
    Выслушав меня, мой психолог записался к своему.

6. Вверх #153565
    Гражданин начальник

Цитата Сообщение от Мультфильма Посмотреть сообщение
    Петро, чего вы так разволновались? Всё же в порядке.
    Вы бустер уже сделали?)
    Да.
    Третья порция (это был Пфайзер при первых двух Астрозенеках) была ещё в апреле (говорил в теме). В принципе (согласен) на фоне сейчас более важных событий, тема китайского гриппа сейчас совершенно и категорически неактуальна.
    Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.

7. Вверх #153566
    Не покидает форум Аватар для Мультфильма
    Цитата Сообщение от ПЧ.Петро Чорномор Посмотреть сообщение
    Третья порция (это был Пфайзер при первых двух Астрозенеках) была ещё в апреле (говорил в теме).

Будете делать четвертый раз? У меня уже с момента бустера прошло примерно полгода.
    Вообще есть такая практика?

8. Вверх #153567
    Гражданин начальник

Цитата Сообщение от Мультфильма Посмотреть сообщение
    Будете делать четвертый раз? У меня уже с момента бустера прошло примерно полгода.
    Вообще есть такая практика?
    Посмотроим, сейчас, если честно признаться, китайский грипп меня мало волнует, есть более важные на сейчас события, что менее значимое отодвигает на второй (если не на третий) план.
    Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 17.07.2022 в 20:05.

9. Вверх #153568
    Ковидофил

Точно, что у кого-то от редкого стула, вызывного когда-то перенесенным им китайским гриппом (он ещё клянчил у администрации форума модераторских полномочий, чтоб вершить тут "суд" над юзерами на свой рассудок, но был справедливо послан лесом, да ещё в бане тоже посидел за настырность) окончательно крыша поехала.
    Тільки повний довбодятел не може відрізнити велосипедну смужку від смуги для паркування, а грип від Ковід-19.
    Хоча вік та досвід мали би допомогти відрізнити одне від іншого.
    Проте воно щось розповідає про ліс, дах, власне дристання та настирність.
    Його б потуги - да у мирне русло.
    Але ні.
    Не здатний.
    Бо довбодятел.

Тому продовжує довбити мантру про якійсь китайський грип:
    В принципе (согласен) на фоне сейчас более важных событий, тема китайского гриппа сейчас совершенно и категорически неактуальна.
    Посмотроим, сейчас, если честно признаться, китайский грипп меня мало волнует, есть более важные на сейчас события, что менее значимое отодвигает на второй (если не на третий) план.
    З ким згоден, довбодятел? Я ж у тебе в ігнорі.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

10. Вверх #153569
    Три бан дури
    Я не можу і не буду стверджувати, що раптова втрата свідомості прямо на сцені через три місяці і смерть через пів року після ковід-вакцинації конкретно пані Писанки були обов'язково пов'язані з ін'єкціями. Але я можу і буду стверджувати, що купа вчених, лікарів та дослідників регулярно розповідають про аналогічні випадки і наявний там прямий зв'язок. На жаль, медійні писаки їх ігнорують, висміюють і оббріхують. Вважають себе розумнішими і захоплено ведуть за собою народ до перемоги вакцинізму.
    Інфлюенсери ж..

Захар Мілютін.

11. Вверх #153570
    Гражданин начальник

Посмотрим, сейчас, если честно признаться, китайский грипп меня мало волнует, есть более важные на сейчас события, что менее значимое отодвигает на второй (если не на третий) план.
    В продолжении выше мыслей про четвёртую порцию вакцинации, то в этом есть здравое зерно, на днях надо действительно проконсультироваться на этот счёт (результаты доложу в теме), бо, действительно, с навязанной нам войной, тема китайского гриппа (здесь кто-то очень-очень истекает злобой, но это больше от бессилия, а я привык называть вещи своими именами) как-то сильно уж отошла в тень, но, как говорили материалисты, объективная реальность существует не зависимо от наших знаний о ней.
    (Г.Ы. Игнор не означает, что можно безнаказанно лить грязь и не получать ответки).

12. Вверх #153571
    Постоялец форума
    Да не такой уже и второй план. Солдат это тоже касается. Особенно когда они набиваются толпой в тесную казарму. Им там вообще легко заразу разносить.

13. Вверх #153572
    Гражданин начальник

Цитата Сообщение от Сто-пять Посмотреть сообщение
    Да не такой уже и второй план. Солдат это тоже касается. Особенно когда они набиваются толпой в тесную казарму. Им там вообще легко заразу разносить.
    Хвала Всевышнему, до начала войны хотябы успели основную массу народу охватить вакцинацией, в виду чего, не в последнюю очередь, это дело (китайский грипп, и его проблемы, имею в виду) и смогло на фоне общей картины отойти на второй план.

14. Вверх #153573
    Ковидофил

Ти хоч 100, хоч 1000 разів назви Ковід-19 грипом - від цього він грипом не стане.
    Грип:
    Збудники людського грипу належать до різних родів Influenzavirus A, В і С родини Orthomyxoviridae (ортоміксовіруси). Ці роди мають по одному виду вірусів, Нерідко ці види називаються типами. Вони мають значну кількість біологічних і структурних спільних рис, але різняться антигенно. Деякі вірусологи нині проти виділення окремих родів у родині Orthomyxoviridae й вирізняють лише один рід Influenzavirus, куди вносять види / типи А, В і С.
    Читаємо про Ортоміксовіруси:
    Охоплює 5 родів: віруси грипу А, В, С, тоготовіруси та ісавіруси. Віріони мають здебільшого сферичну форму, але зустрічаються ниткоподібні форми. Діаметр частинок 80 – 120 нм, молекулярна маса близько 250 мегадальтон, плавуча густина 1,19 г/см³ та коефіцієнт седиментації 700-800S. Віріон складається з внутрішньої нуклеопротеїдної спіралі діаметром 8 – 9 нм та оболонки, що містить два шари ліпідів, у які інтегровані молекули гемаглютиніну та нейрамінідази. Білки на поверхні ліпідного шару утворюють ворсинки довжиною 10 - 14 нм та діаметром до 4 нм. Віруси не мають високої резистентності до фізичних та хімічних факторів, зокрема гинуть за температури 56°C, чутливі до ефіру та дезоксихолату. Містять кілька антигенів: нуклеокапсидний (Np), мембранний (М) антигени знаходяться в середині віріону, є також поверхневі антигени — гемаглютинін (Н) та нейрамінідаза (N). Геном представлений одноланцюговою лінійною РНК, що складається з кількох фрагментів, загальною масою до 4 мегадальтон.

Віруси аглютинують еритроцити людини, морських свинок, курей та ін. Містять фермент, що руйнує мукопротеїдні рецептори клітини. Гемоліз не властивий. До цієї групи входять численні віруси, що викликають респіраторні та генералізовані захворювання людини, ссавців та птиці. Зокрема це віруси, що викликають грип людини, класичну чуму птахів, грип качок, ластівок, свиней, коней.
    А тепер читаємо про збудник Ковід-19 - SARS-CoV-2:
    SARS-CoV-2 (скорочено від англ. Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2)[3], перекладається "Важкий Гострий Респіраторний Синдром Коронавірус 2", раніше відомий як новий коронавірус 2019 (2019-nCoV)[4][5] — одноланцюговий РНК-вмісний штам виду SARSr-CoV роду бетакоронавірусів, що вперше був генетично виявлений 2019 року в пробі пацієнта з атиповою пневмонією під час спалаху пневмонії в Ухані 2019—2020 років[6][7][8]. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), передача цього вірусу можлива від людини до людини повітряно-крапельним шляхом у межах сімей пацієнтів, тому можливі ширші спалахи.
    Дивимось далі - Бетакоронавіруси:
    Бетакоронавіруси, Beta-CoV — один із чотирьох родів коронавірусів підродини ортокоронавірусів у родині коронавірусів. Вони є оболонковими, позитивними, одноланцюговими РНК-вірусами зоонозного походження. Кожен із родів коронавірусів складається з різних вірусних ліній, зокрема рід бетакоронавірусів містить чотири таких лінії: A, B, C, D
    І ще далі - Ортокоронавіруси
    Ортокоронавіруси, або лат. Orthocoronavirinae — підродина вірусів з родини коронавірусів, що об'єднує оболонкові плеоморфні[К 1] позитивно спрямовані одноланцюгові РНК-віруси, що спричиняють широкий спектр захворювань різної тяжкості в людей і тварин. У більшості випадків коронавірусні інфекції перебігають у легкій формі, проте в XXI столітті відбулися спалахи тяжких захворювань, що їх спричиняють бетакоронавіруси — MERS-CoV і SARS-CoV. З кінця 2019 року йде спалах коронавірусної хвороби 2019, яку спричиняє новий бетакоронавірус SARS-CoV-2 (2019-nCoV) з цієї родини.
    Тож робимо висновок: це різні віруси, які належать до різних груп (родин) вірусів.
    Невже це так складно зрозуміти у твоєму поважному віці?
    Последний раз редактировалось Rus; 21.07.2022 в 13:51.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

15. Вверх #153574
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Vestna Посмотреть сообщение
    Я не можу і не буду стверджувати, що раптова втрата свідомості прямо на сцені через три місяці і смерть через пів року після ковід-вакцинації конкретно пані Писанки були обов'язково пов'язані з ін'єкціями. Але я можу і буду стверджувати, що купа вчених, лікарів та дослідників регулярно розповідають про аналогічні випадки і наявний там прямий зв'язок. На жаль, медійні писаки їх ігнорують, висміюють і оббріхують. Вважають себе розумнішими і захоплено ведуть за собою народ до перемоги вакцинізму.
    Інфлюенсери ж..

Захар Мілютін.
    Она болела онкологией, достаточно тяжёлой, при чем тут вакцина от ковида вообще ?

16. Вверх #153575
    Три бан дури
    Цитата Сообщение от Sable1985 Посмотреть сообщение
    Она болела онкологией, достаточно тяжёлой, при чем тут вакцина от ковида вообще ?
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_20220722_220941_121.jpg
Просмотров: 42
Размер:	31.3 Кб
ID:	13560666

1) Виставляючи свій медичний вибір на публіку і закликаючи до нього інших людина сама відмовляється від медичної таємниці і робить абсолютно закономірними питання про деталі і причини своїх наступних знепритомнень, «важких захворювань» та смерті.
    2) Коли в лютому через три місяці після участі у вакцинній кампанії пані Писанка «раптово» втратила свідомість прямо на сцені, своє падіння вона пояснила підборами і холодом в театрі. Ні про яку «важку хворобу» тоді не йшлось.
    3) «Важка хвороба» - це не діагноз для раптової смерті в 56 років.

17. Вверх #153576
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Vestna Посмотреть сообщение
    Вложение 13560666

1) Виставляючи свій медичний вибір на публіку і закликаючи до нього інших людина сама відмовляється від медичної таємниці і робить абсолютно закономірними питання про деталі і причини своїх наступних знепритомнень, «важких захворювань» та смерті.
    2) Коли в лютому через три місяці після участі у вакцинній кампанії пані Писанка «раптово» втратила свідомість прямо на сцені, своє падіння вона пояснила підборами і холодом в театрі. Ні про яку «важку хворобу» тоді не йшлось.
    3) «Важка хвороба» - це не діагноз для раптової смерті в 56 років.
    Почитайте фб ее мужа, просто жесть какая-то, такое ощущение, что внезапная смерта не могла быть внезапной только для чужих, свои наеэверняка знали,что происходит

18. Вверх #153577
    Три бан дури
    Цитата Сообщение от Sable1985 Посмотреть сообщение
    Почитайте фб ее мужа, просто жесть какая-то, такое ощущение, что внезапная смерта не могла быть внезапной только для чужих, свои наеэверняка знали,что происходит
    Захар Мілютін.
    Є загальний імунітет і специфічний.
    Вакцинація спрямована на розвиток специфічного. Багато науковців говорять, що розвивається цей специфічний імунітет часто за рахунок загального. В результаті «просипаються» контрольовані організмом до вакцинації «сплячі» інфекції типу лишая чи герпеса, прискорюється онкологія, прогресує СНІД.

19. Вверх #153578
    Карамельная фантазия
    Байден трижды вакцинирован, сейчас заболел короной. Ничего не скажу... таки вакцина защищает)
    И Пысанку и Шатунова и Нарцисса. И сколько их таких ещё счастливчик будет... а о скольких мы не знаем)

20. Вверх #153579
    Гражданин начальник

Цитата Сообщение от Ласси Посмотреть сообщение
    Байден трижды вакцинирован, сейчас заболел короной. Ничего не скажу... таки вакцина защищает)
    И Пысанку и Шатунова и Нарцисса. И сколько их таких ещё счастливчик будет... а о скольких мы не знаем)
    Тогда значит мало, нужна четвертая (и пятая, и более) порция!
    Получив третью весной, буду консультироваться за четвёртую порцию вакцинации.

21. Вверх #153580
    Три бан дури
    Цитата Сообщение от Ласси Посмотреть сообщение
    И у Лаймы Вайкуле случился рецидив рака груди, возможно, после вакцинации.
    Онкоболезнь впервые была диагностирована у латвийской певицы еще в 90-х годах. Тогда, благодаря лечению в Америке, произошла ремиссия.

Раковые клетки образуются постоянно, но у человека есть иммунитет, контролирующий их количество. Вакцина - это грубое вмешательство в работу иммунитета, поэтому неудивительно, что происходит сбой.
    К сожалению.

Ответить в теме
Страница 7679 из 7817 ПерваяПервая ... 6679 7179 7579 7629 7669 7677 7678 7679 7680 7681 7689 7729 7779 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права