| ||
Викрито мешканця Слов’янська, який передавав ворогу місця дислокації українських захисників
https://cripo.com.ua/news/crime/vikr...ih-zahisnikiv/
СБУ викрила проросійського інтернет-агітатора в Одесі. ФОТО
https://sprotyv.info/photo/sbu-vikrila-prorosijskogo-internet-agitatora-v-odesi-foto/
На Запоріжжі підлітки пішли на співпрацю з окупантами — ОВА
https://hromadske.ua/posts/na-zaporizhzhi-pidlitki-pishli-na-spivpracyu-z-okupantami-ova
А якби хоч одного по законам військового часу розстріляли перед камерами...була б така тиша. А так, як знають що відкупляться, відмиються тому і шкодять, а ми втрачаємо своїх захисників бо дуже любимо таку свою пяту колону...дуже добрі та демократичні
Интересно когда завершат выплаты 6500грн.?⚡️2,2-2,5 тыс. ежемесячно теперь могут получать больше граждан, — Денис Шмыгаль.
Я не фанат Зеленского, и у меня к нему очень много вопросов, на пример почему по теликам основная повестка что мы в Европу и Нато, а не то что мы хотим бороться с корупцией.
Но этот дядя, очень сильно смахивает на популиста.
Облигации гос займа не имеют такой высокий процент доходности, что бы приближенные к власти прям ломанулись их покупать, более того обычные люди тоже спокойно могли позволить себе их купить.
Сейчас погуглил https://mc.today/ovgz/
9–12% в гривнах;
4–5% в долларах;
На сколько я помню, очень существенной долей ОВГЗ владеют банки, и не потому что хотят, а потому что нац банк вроде как обязывает покупать какое-то количество (поправьте меня кто в теме, если не прав)...
Если говорить о "барыгах" которым сдалось государство... то человек просто не придлагает решений никаких... ну поставит государство 35 в итоге будет дифицит и черный рынок... офигенное решение.
Ну и главная проблема Украины - "недееспособная власть"? Мне казалось главная проблема это курупция и война
Я все еще учусь.
Український Моссад не буде ефективним, доки не запрацює український ШАБАК
Армія РФ втратить восени боєздатність
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/columns/yuriybutusov/armiya-rf-vtratit-voseni-bojezdatnist-847553.html
А ми не втратимо, особливо коли так "оперативно" отримуватимемо військову допомогу і надалі...після всіх бюрократичних погоджень та палиць в колесах.
Українців закликають підтримати петицію щодо заборони московського патріархату
https://dilo.net.ua/novyny/ukrayints...o-patriarhatu/У зв’язку з тим, що церква московського патріархату (УПЦ МП) підтримує росію у війні проти України, варто повністю заборонити діяльність цієї релігійної організації. Про це йдеться у петиції, зареєстрованій на відповідному сайті Кабінету Міністрів України.
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
в данном случае главная проблема это таки недееспособная власть, которая не собиралась бороться с корупцией а возглавила ее. но это еще не самое страшное в военное время. самое страшное что сейчас реально вся экономика по ...е пошла, а у этой гребаной власти вообще нет никакого видения как из этой ямы выгребать, не разрабатывается вообще никаких механизмов ни для людей в оккупации и как им вести бизнес на той территории, чтобы выжить и не оказаться предателем, ни для людей кто вышел из оккупации и остался без ничего, без бизнеса, без дома, без денег, без работы. они, блять, сидят ровно на жопе и ждут помощи, которая идет, но которая вообще не сопоставима с проблемами на нас навалившимися.
mamihlapinatapai
неужели для этого нужно петицию подписывать? что блядь у нас творится то
судя по тому что на фотках отпевания засветился наш мер, я думаю он поучаствовал в организации. хотя по большому счет в такой ситуации ед выжившему отцу вряд ли было до того, какого патриархата какой собор. а вот почему у нас на более высоком уровне этот вопрос никак не решится, это уже даже не смешно становится.
Баканов прихожанин кацапского патриархата.
А его жена - гражданка расии.
Не, ну не разводиться же Баканову и не менять церковь из-за каких бандеровцев, требующих закрытия церковной кацапской помойки.
Kill off all my demons, and my angels might die, too.
Кстати, нихто не в курсе, у жены Баканова уже арестовали активы из-за ее гражданства?
И заодно у сожителя Буданова - Гогилашвили?
Kill off all my demons, and my angels might die, too.
Фашик Донецкий
Медведчук, Порошенко та інші.
Ті, хто мене давно читають, прекрасно знають, шо я не є прихильником як Порошенко, як і Зеленського. Таке буває і я з цим живу
Щодо останнього відео, яке опубліковано Службою Божою - особисто я чекаю факти. Бо з тим же успіхом Медведчук міг розказав про те, шо Порошенко, наприклад, торгував з марсіанами.
Тим, в кого вже порвало, пояснюю на пальцях: це не є спроба відмазати Порошенко чи шось інше. Бо я не живу в чорно-білому світі, на відміну від багатьох інших людей
Для мене все просто в даному випадку: якшо сказав А, то говори Б. На шальці терезів зараз імідж Служби Божої, яка після опублікування відео має надати факти, що будуть використані у суді. Все інше - неважливо. Бо факти або є, або нема.
Для тих, кому складно, пояснюю: слова* - це не факти. Факти - це документи, фото та аудіо чи відео записи, які отримані законним шляхом (так роблять в усіх демократичних державах якшо шо)
Тому пропоную не сратися в даний момент - це не на часі. Давайте дочекаємося фактів і тільки тоді можна буде про шось говорити.
Для тих, кому ну дуже складно, пояснюю ше більш доступно: це не є закликом об'єднатися навколо діючого президента України. І Україні подібні закиди не працюють
Це просто прохання не сратися заради України (президенти в Україні міняються, якшо хто забув). Не на часі кидати один в одного лайном, розказуючи чи доводячи те, шо ххх(прізвище кумира) чорт.
Є війна, є ворог. Якщо дохуя вільного часу, то кидайте дезу кацапам, а не ламайте списи в коментарях. Якшо дохуя вільного часу, то займіться осінт пошуком воєнних злочинців, які вчинили чи вчиняють військові злочини на території України. В нас є суд, прокуратура, які навіть кацапів судять (про це буде публікація нижче), незважаючи на те, що їбана худоба зізналася в тому, шо вбила цивільного і зізналася в цьому
Тому наголошую на тому, шо ворог - це рф, росіяни. Тому наголошую на тому, шо спочатку потрібно з ними розібратися, а потім закидувати один одного лайном. Спочатку координати, спочатку звільнення територій, а потім можна і хуєсосити опонента за те, шо він не розуміє того, який він насправді дебіл, бо проголосував за ххх і не розуміє геніальності ххх.
Шануймося, бо ми того варті. Розбрат, станом на сьогодні, на руку тільки рф.
Кінець
Я скажу не очень хорошие вещи, а именно:
Украина обязана нанести удары по инфраструктуре Донецка и Луганска , в ответ на такие же удары от них по городам в Донбассе подконтрольным Украине.
Дело в том , что промышленность Донецка и Луганска работает полностью на войну с Украиной и разрушение промышленности Украины. Поэтому Украина просто обязана нанести разрушительные удары по Донецку и Луганску.
Я не вижу другого способа защищать себя.
Израиль также делает, он наносит в ответ удары по Палестинским заводам, когда те обстреливают Израиль.
Террористическая промышленность ЛДНР должна быть разрушена полностью и не работать на них.
Сколько можно смотреть на захваты наших городов и котлы ??? Смотреть как ракеты уничтожают нашу промышленность, а у них она работает себе спокойно и они думают что так и надо что хорошо там с Россией быть и читать новости как Украину бомбят и стирают государство с лица земли. Пусть чувствуют разрушение и отсутствие работы, что война это плохо и что надо ее остановить, а не воевать с Украиной и НАТО.
Последний раз редактировалось Galka045; 26.05.2022 в 02:09.
Социальные закладки