О! Я смотрю, что группа товарисчей дружно отправились курсом русского корабля )))
| ||
Тема: Петр Порошенко
О! Я смотрю, что группа товарисчей дружно отправились курсом русского корабля )))
Рад буду если это так!Порох конечно не будет на этом пиариться,но паспорт ему интересно вернули?
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали
[ Видео ]
❗️В Украине больше нет власти и оппозиции - все едины
Об этом заявил Порошенко. Также он заявил, что поддерживает Зеленского и помогает ему.
Украина Online (https://t.me/UkrainaOnlline)
з дурнем сперечатися, собі дорожче.
Порошенко рассказал, как договорился с Зеленским о единстве https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/11/7330488/
А в это время Зеленский продолжает политически мотивированное дело об "измене" Порошенко.
Вот интервью суки Венединковой суке Мосейчук
Ірина Венедіктова про втечу Медведчука
Слушаем 1:06 - "... особа, яка проходить у нас по державній зраді..." - это и есть про Порошенко, дело, где Медведчук проходит свидетелем, или со-участником.
Последний раз редактировалось musik; 12.03.2022 в 09:22.
Порошенко на засіданні ПА ОБСЄ закликав Європу зупинити Путіна, щоб він не пішов далі
08.03.2022
Петро Порошенко озброює за свій рахунок вже третій тербат.
• Як відомо з перших днів війни сім’я Порошенків профінансувала забезпечення зброєю 206 батальйону тероборони Києва.
• Проте, враховуючи проблему недостатнього забезпечення інших тербатальйонів, 07 березня Порошенко передав зброю та спорядження батальйону Скіф, який захищає Київ з південного Васильківського напрямку.
• Сьогодні 8 березня Порошенко передав зброю та спорядження і батальйону, який захищає Київ з боку Борисполя.
• Порошенко заявив, що за свій рахунок замовив виготовлення 5 тисяч бронежилетів з фінської броньованої сталі, які будуть готові найближчим часом.
Порошенко далеко не вперше діє як спонсор оборони Києва, не розраховуючи на піар. Ще в 2014 році корпорація Рошен профінансувала удосконалення ППО столиці, яке тепер віддячує знищення ворожих літаків та ракет. Однак про спонсорську допомогу стало відомо лише в 2015 році з інтерв’ю міністра оборони.
• Наразі невідомо, щоб хто-небудь з інших багатих людей фінансував придбання зброї, крім Порошенка і його корпорації Рошен.
Кстати да,Зе далеко не нищий,а нырнул ли он в свой карман,вот этого я не знаю
Посмотрел видео, какой же всё-таки вменяемый чувак если сравнивать, нормальная речь всё взвешенно, никаких дебильных оскорблений в сторону западных стран. Предложение передать оружие Украине по ленд-лизу а не даром. У него конечно косяков тоже достаточно Но мне бы спалось намного спокойнее он был руля.
не тебе одному !!!Но мне бы спалось намного спокойнее он был руля.
но имеем то , что имеем .....
Jedem das Seine !
Наступит день, когда живые позавидуют мертвым.
Социальные закладки