|
Диана Гончарова
Добрий день! Чи можна десь побачити цьогорічний демонстраційний варіант з математики?
Український центр оцінювання якості освіти
Пані Діано, на жаль, демонстраційного варіанта 2022 року ми не оприлюднили, користуйтеся, будь ласка, минулорічним.
Еще не было ЗНО, чтобы говорить о том, в каком году было легче, их фантазия может накуролесить разного. Захарийчук сказала, что в этом году задания с аргументом тоже будут, когда был разбор задания прошлого года. Так же, из-за того, что в прошлом году те, кто писал математику уровня стандарт почти завалили задания с развернутыми ответами в бланке Б, в этом году их поэтому и отменили для них, чтоб не портить статистику и не напрягать типа детей, но я думаю весь вопрос все таки в статистике и невозможности решения данных заданий.
Последний раз редактировалось Panty; 11.02.2022 в 19:20.
Сергій Шкарлет, [28.02.2022 19:42]
Сьогодні я підписав наказ, яким внесено зміни до Календарного плану проведення та організації Зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році.
Відтепер реєстрація учасників ЗНО-2022 триватиме до 9 квітня.
Тримаємо стрій!
Ми – сильні!
Ми – Україна!
ПРОБНЕ ЗНО: ІНФОРМАЦІЯ
Через ганебні загарбницькі дії Росії проти України наше звичне життя змінилося, ми вимушені захищати свою землю, своїх близьких і рідних, свої оселі. Очевидно, що більшість запланованих заздалегідь заходів у цій ситуації не можуть відбуватися, а будуть проводитися пізніше або й узагалі будуть скасовані.
Наразі маємо вас повідомити, що проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання 19 і 26 березня не є можливим.
Ми упевнені, що скоро настане мир, тоді ми зможемо визначитися із тим, як і коли будуть проводитися освітні оцінювання. За упевненість у майбутньому дякуємо нашим захисникам!
https://testportal.gov.ua/probne-zno-informatsiya/
Чувствую пролетим мы в этом году с медином...
Переоценив себя ты недооцениваешь других.
да, главное выжить, каждое утро просыпаюсь с мыслью, слава богу , живы(
Я пришла из доброй сказки......выгнали
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
Да,девочки,мне казался тот год,когда переносили ЗНО,выпускные,кошмаром....Неее,то были цветочки,ягодки сейчас((((
Кто с мечом к нам придёт,тот от меча и погибнет!!!
Не пролетите . Главное,чтоб все закончилось.
У сына в этом году последний курс колледжа,диплом и поступление дальше.
Мне сейчас вдвойне "веселей". Сын в рейсе. Пришли в Николаев грузиться. И твою же ш мать,не успели уйти. Порты закрыли. На связи с ним в течении дня. Сегодня я услышала страшные слова- "снилась война,бомбежки".(Сегодня бомбили Николаев. ).каждый звонок ему- тихо? В ответ- стреляют и бомбят,но я привык уже к этому.
Но кто сказал,что нужно отказаться от мечты?
Вон МОН ночью( как обычно,все решения принимаются ночью) объявил о начале занятий дО,в колледжах и ВУЗах смешанное. Они шо там курят?
..и каждый раз навек прощайтесь, когда уходите на миг...
Все правильно, пусть учатся.Это отвлечет от всех событий.
А мой заканчивает 3 курс Водного комп науки и в этом году хотел поступать ( капец) на ветеринарную медицину . Когда сдавал три года назад зно ,заодно сдал и биологию без подготовки . И на этот год у него есть все сертификаты зно для поступления .
Два года уже работает в ветеринарии , параллельно по мелочи и с компами что-то там делает .
Страшно за детей .
Девочки всех с праздником и мирного неба над головой .
Что - благодать? А что - порок?
Остался миг, и я - исчезну...
Доброе утро, подскажите мы не успели в колледже зарегистрироваться вчера на сайте зарегистрировались,распечатали заявление ,что дальше как и куда его отправить и остальные доки тоже,первый сын успел в колледже зарегистрироваться а второй нет
трижды папа
Об’єднавши зусилля з Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, освітянською та батьківською спільнотами виходимо з пропозицією про одноразову зміну алгоритмів щодо державної підсумкової атестації для учнів 11 класу та вступу до закладів вищої освіти України у 2022 році.
Враховуючи правовий режим воєнного стану, який спричинений військовою агресією Російської Федерації, агресивність російських військових і терористичних угруповань до національної системи освіти та науки, пропонуємо скасувати складання державної підсумкової атестації (ДПА), зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) як конкурсний критерій доступу до освітніх послуг в 2022 році виключно!.
Таке рішення є непростим, але необхідним! Адже наше головне завдання знизити рівень будь-яких стресів для дітей. Вони проживають непростий період сьогодні, і ми маємо докласти всіх зусиль, щоб цей період хоча б якось пом’якшити.
Відміна ЗНО сьогодні необхідна для збереження студентського контингенту, національного інтелектуального потенціалу, стимулювання до навчання в Україні, навіть у такий скрутний для нашої країни та суспільства час.
Ми сильні!
Ми Україна!
Сергій Шкарлет
Debes, ergo potes.
И что это означает? Поступают, кто хочет? Без ЗНО? А предыдущие сертификаты тогда продлят на следующий год?
Социальные закладки