Звичайно, трактувати те, що відбулося, мають професійні психологи, психіатри, але як на мене, цей брифінг президента для іноземних ЗМІ чітко продемонстрував, що його неадекватність посилюється. Дивна міміка вже навіть не смішить... Просто прикро і соромно, що маємо на чолі держави ось таку людину.
Але там і наговорено стільки...
По-перше, він продовжує повторювати: "я - президент України", "я - президент"... Тобто, цей примітивний чоловічок і сам не може до кінця повірити, що вліз у все це, що обіймає настільки високу посаду. Власне, самостверджується як може. Видно, що йому дуже важко, що він почувається "не в своїй тарілці" (але не співчувати ж тому, хто постійно шкодить державі). Його тягарі - його проблеми, а от він сам, на жаль, - проблема наша.
По-друге, вся його логіка (ви можете сказати, що логіки там немає, але я не згоден - вона є) в цьому випадку полягала в донесенні представникам західних ЗМІ та політикам, що "проблема перебільшена", що він начебто знає більше, ніж Байден. Але ж це суцільний абсурд! Фактично, це можна трактувати і як спеціальне намагання посваритися з усім цивілізованим світом! Яка "конкретика від НАТО" в період, коли біля твоїх кордонів понад 100 тисяч "ординців"? Щось подібне може говорити або ідіот, або людина, що працює проти України...
Всебічної допомоги від партнерів "вимагає" президент, який в період наростання військової загрози відмовляється збільшувати фінансування власних збройних сил. Ну це вже щось феєричне...
Що там розповідало якесь язикате "слугенятко": Зє готує підстави для позаблокового статусу? Ну от саме на це, насправді, і схоже.
А ще дуже схоже на те, що в Офісі президента є чітка орієнтація - Путін. Не Байден, не Джонсон, не Дуда - ні. Головний пріоритет - Путін. Його, як вони вважають, треба просити, задобрювати, його не можна злити, з ним, зрештою, треба "домовлятися про мир". Але Путіну не потрібен мир - йому потрібна капітуляція України...
Социальные закладки