Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 6500 из 7817 ПерваяПервая ... 5500 6000 6400 6450 6490 6498 6499 6500 6501 6502 6510 6550 6600 7000 7500 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 129,981 по 130,000 из 156329
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #129981
    User banned
    Цитата Сообщение от ОХОТНИЦА Посмотреть сообщение
    переполнятся тюрьмы - всем наденут наручники и кандалы
    Цитата Сообщение от Freedom* Посмотреть сообщение
    Наручников не будет, будут штрафы
    .., а штрафы и долги теперь списывают с банковских карт:

https://economistua.com/shtrafy-i-dolgi-za-zhkh-razreshili-spisat-s-bankovskih-kart-dokument-vstupil-v-silu/

3. Вверх #129982
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от denizz Посмотреть сообщение
    И тем не менее во всем мире вакцинируются. И только благодаря вакцинации и ряду ограничительных мер начинают жить по старому. У нас же при наличии вакцин тут все лето царила антиваксная истерия. Про маски и средства защиты я вообще не говорю. Теперь пожинаем плоды. Даже при нонешнем состоянии все могло быть ГОРАЗДО лучше. Не надо говорить за мир. Надо начинать с самих себя!
    Плоды пожинаем, а антиваксная истерия продолжается(

4. Вверх #129983
    Форумная Злюка

Цитата Сообщение от Вениамин Зорин Посмотреть сообщение
    .., а штрафы и долги украинцев
    теперь списывают с банковских карт:

https://economistua.com/shtrafy-i-dolgi-za-zhkh-razreshili-spisat-s-bankovskih-kart-dokument-vstupil-v-silu/
    Ну это выбор антиваксов.
    Тут никто не виноват , кроме них
    Венера в скорпионе

5. Вверх #129984
    Живёт на форуме Аватар для kuzmin.a.d.72
    Цитата Сообщение от lisichka-l Посмотреть сообщение
    Сейчас уже этого нет, если местные власти сами эти ограничения не введут
    С каких пор нет? Просмотрел 3 последних изменения в постанову, нигде нет отмены. В мае месяце меня высаживали из маршрутки, как стоящего пассажира, а мы тогда были в жёлтой зоне.

6. Вверх #129985
    Адвокат дьявола

Цитата Сообщение от kuzmin.a.d.72 Посмотреть сообщение
    С каких пор нет? Просмотрел 3 последних изменения в постанову, нигде нет отмены. В мае месяце меня высаживали из маршрутки, как стоящего пассажира, а мы тогда были в жёлтой зоне.
    Я выше написала. Сейчас не май месяц и были изменения.

7. Вверх #129986
    Я выше написала. Сейчас не май месяц и были изменения.
    Я пишу, что не могу найти эти изменения, подскажите, когда были.

8. Вверх #129987
    Постоялец форума Аватар для -=Elena=-
    Цитата Сообщение от лина4 Посмотреть сообщение
    В прошлом году соблюдался локдаун ? Все рестораны работали с чёрного хода ,все фитнес клубы работали по звонку ,все салоны работали при закрытых дверях ,все маршрутки ездили забитыми .в 8 больницу вбацали миллионы гривен в прошлом году ,почему ее только сейчас открывают для пациентов ????
    Поэтому и говорю, что зависит все от людей, от нас. Как отсидим локдаун , то и получим. Уже открыли 8 больницу, заполнили сразу. А проблему это не решило. Потому что больных становится больше в геометрической прогрессии. Надо убирать причину, а не следствие. А причина - контакты людей и большая заразность. Уменьшим контакты - уменьшим заболеваемость. А открывать больницы можно бесконечно, только лечить в них будет некому и нечем.

9. Вверх #129988
    Адвокат дьявола

Я пишу, что не могу найти эти изменения, подскажите, когда были.
    У меня точной даты нет. Мне не интересноа точная дата, а достаточно, что они действуют сейчас. Зайдите на сайт МОЗ, может там найдете когда эти изменения были. А у меня нет времени для вас это искать. Вы уж извините.

10. Вверх #129989
    У меня точной даты нет. Мне не интересноа точная дата, а достаточно, что они действуют сейчас. Зайдите на сайт МОЗ, может там найдете когда эти изменения были. А у меня нет времени для вас это искать. Вы уж извините.
    На сайте КМУ есть все изменения к постанове о карантине, об общественном транспорте там ни слова.

11. Вверх #129990
    Адвокат дьявола

На сайте КМУ есть все изменения к постанове о карантине, об общественном транспорте там ни слова.
    Я Вам сказала где смотреть. Не хотите не надо. Спорить с вами или что-то вам доказывать я не собираюсь.

12. Вверх #129991
    Я Вам сказала где смотреть. Не хотите не надо. Спорить с вами или что-то вам доказывать я не собираюсь.
    Нашёл. Начиная с зелёного уровня "заборонено ... -здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб." И далее этот пункт без изменений независимо от уровня.
    Источник: https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody

13. Вверх #129992
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от НаСекундуЗагляну Посмотреть сообщение
    а были бы все вакцинированы, то больных было бы на 95% меньше и никакого износа.. уровень сезонного ОРВИ
    Ну да, ну да. Из родственников я осталась одна не привитая. А с ковидом уже двое. Один из них в больнице.

14. Вверх #129993
    Адвокат дьявола

Нашёл. Начиная с зелёного уровня "заборонено ... -здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб." И далее этот пункт без изменений независимо от уровня.
    Источник: https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody
    Так там как раз и сказано, что транспорт работает в "звичайному режимі"
    Последний раз редактировалось lisichka-l; 18.10.2021 в 04:48.

15. Вверх #129994
    Так там как раз и сказано, что транспорт работает в "звичайному режимі"
    С наполнением, соответствующим количеству мест для сидения.

16. Вверх #129995
    Адвокат дьявола

С наполнением, соответствующим количеству мест для сидения.
    Сегодня проверю. У МОЗ другое мнение, которое я вам озвучила. И для меня в "обычном режиме" означает без каких-либо ограничений. А пороезд по количеству сидячих мест, то это уже не в обычном режиме, а с ограничениями.

17. Вверх #129996
    Сегодня проверю. У МОЗ другое мнение, которое я вам озвучила. И для меня в "обычном режиме" означает без каких-либо ограничений. А пороезд по количеству сидячих мест, то это уже не в обычном режиме, а с ограничениями.
    У МОЗ может быть любое мнение, но карантин вводит КМУ). Постанова 1236, подпункт 8 пункта 2².
    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/...YJLJELThM#Text
    Последний раз редактировалось kuzmin.a.d.72; 18.10.2021 в 06:04.

18. Вверх #129997
    Айболит форума

Евгений Дубровский -инфекционист

Дневник доктора Дубровского

���� Свіжі дані по імунітету перехворілих.
    �� Перед тим, як ці дані попадуть на сторінки наукового журналу, пройде багато часу. За цей період дискусії та суперечки наберуть ще більших обертів. Знову британці паралельно надрукують свої неоднозначні звіти, а американці сумлінно виконають ще парочку грандіозних досліджень та поставлять жирну крапку. Проте, все це не покладе край суперечкам. Адже інформації все додається й додається, а от логічних висновків щось не більшає. Люди вже так заплутались, що далі просто нікуди.
    �� Про імунітет зараз сперечаються все сильніше. Який краще, який довше, який надійніше… Хтось в щось вірить, хтось на щось сподівається. Проте, краще за все, було б не гадати та не видумувати, а просто перевіряти при можливостях кожен суперечливий момент.
    �� Наразі я не роблю гучних висновків, просто поділюсь тим, що вже встиг самостійно перевірити. А далі буде видно. Як кажуть, час покаже.
    ▪ Отже, ближче до діла.
    �� Із своїх улюблених добровольців, яким я щиро вдячний за таку тривалу участь та підтримку, більша частина вже здала свою кров на чергове обстеження. У частини з них, як вам відомо, антитіла зникли (7,3%), у 92,7% антитіла тримались цілий рік.
    https://liksprava.com/index.php/journal/article/view/451
    �� Троє з групи щепились, за власним бажанням, трьома різними видами вакцин (у кого зникли антитіла). Інші не щепились. Зроблено обстеження на визначення рівня антитіл до ядерного білку (нуклеокапсиду) та спайк-білку. І ось що маємо.
    �� У всіх досліджуваних антитіла обох різновидів до SARS-CoV-2 на місці. 100%. І це - повні 17 місяців після хвороби❗ (квітень 2020 - жовтень 2021)
    �� Рівень антитіл дуже високий. Практично на межі чутливості тест-систем. Що у тих, хто щепився, що у тих, хто не щепився. Саме цікаве, що навіть у тих, у кого антитіл не було (зникли після 8 місяця), вони знову з’явились, хоча досліджувані не щепились. За всі ці 17 місяців двічі захворіла лише одна людина. Вдруге – практично безсимптомно. Саме ця людина і вакцинувалась згодом, після вже другого одужання. ВСІ ІНШІ НЕ ХВОРІЛИ.
    ▪ На що можна звернути увагу?
    �� Антитіла протягом цих 17 місяців у більшості тримались на високому рівні, у частини динамічно змінювались. То знижувались, то знову зростали. Чому? Відповідь дуже проста – в залежності від контакту з хворими. Після таких контактів імунітет реагує на спробу віруса ще раз потрапити в організм людини та захищається. При потребі, антитіла знову зростають. Навіть у тих, хто вже їх загубив протягом цього року. Рівень імуноглобулінів знову збільшився, до дуже високих значень.
    Наскільки важливий рівень антитіл наразі сказати важко.
    �� Частина дослідників схиляється до думки, що сам по собі рівень антитіл до ковіду значення не має. Те, що вони присутні, просто каже само по собі, що є нормальний клітинний імунітет. А це саме головне. Проте, нові дослідження сперечаються в цьому питанні, та доводять, що не лише один клітинний імунітет важливий. Антитіла при ковіді теж активно включаються в процес та здатні зв’язувати та блокувати проникнення віруса в організм.
    https://www.biorxiv.org/.../10.1101/2020.06.05.135921v2...
    �� В своїй групі я бачив і тих, що з високими антитілами, і тих, хто з низькими, й тих, хто після 8 місяця їх втратив. Але станом на 17 місяць всі вони знову з антитілами, так повторно і не захворівши протягом цього періоду.
    �� До речі, точно така ж картина спостерігається у медпрацівників, які працюють зараз із ковідом. У тих, хто перехворів, антитіла досі присутні (медиків постійно перевіряють). Імуноглобуліни динамічно змінюються, зростаючи до дуже високих титрів.
    �� Тому, на мою власну думку, на даний момент вакцинація перехворілих втрачає свій сенс. По-перше, перехворілі практично не хворіють повторно. По-друге, при необхідності антитіла і так самі підіймаються без всіляких бустерних доз. Підйом антитіл після вакцинації (у 3-х досліджуваних) демонструє не стільки ефективність вакцини, скільки реактивність та гнучкість власного постковідного імунітету.
    �� На останок хочеться ще раз наголосити всім, хто сумнівається та переживає: імунітет після ковіду тривалий, міцний та ефективний. Вже не рік, а без малого півтора року, перехворілі здатні успішно тримати оборону при постійних контактах із хворими. Дельта не пробиває захист.
    �� Тому все буде добре. Людство справляється та, рано чи пізно, вся ця епідемія закінчиться.
    P.S. Цей пост присвячено постковідному імунітету та має на меті довести, що перехворілі чудово захищені та не створюють небезпеки оточуючим. Тут НЕ НАПИСАНО, що треба навмисно заражатись або не намагатись допомогти людям з групи ризику. Не додумуйте того, чого не сказано.
    �� Будьте всі здорові та бережіть себе й своїх рідних!

19. Вверх #129998
    Цитата Сообщение от лина4 Посмотреть сообщение
    . За всі ці 17 місяців двічі захворіла лише одна людина.
    Из группы в 42 пациента это больше 2%.

20. Вверх #129999
    Айболит форума

Минздрав начал подготовку документов для вакцинации детей от COVID-19.

21. Вверх #130000
    Айболит форума

Звідки черги швидких, експерементальні ліки від ковіду, чому деякі країни призупинили вакцинацію молодих Модерною, що не так з Пфайзером, кому треба вакцинуватись, а кому це зайве та ще багато іншого.
    ℹ️ Повний випуск доступний за посиланням:
    https://www.youtube.com/watch?v=Hg6h1e2SOB4

Ответить в теме
Страница 6500 из 7817 ПерваяПервая ... 5500 6000 6400 6450 6490 6498 6499 6500 6501 6502 6510 6550 6600 7000 7500 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права