Тема: Ремонт в квартире.

Ответить в теме
Страница 4023 из 4089 ПерваяПервая ... 3023 3523 3923 3973 4013 4021 4022 4023 4024 4025 4033 4073 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 80,441 по 80,460 из 81780
  1. Вверх #80441
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Frage? Посмотреть сообщение
    Плотностью какой?
    Т.е. под нагрузкой силиконят? И что клея не используют?
    На підлогу садять по моєму на піну-клей..потім продуваюють края і опускають ванну..Працюють вдвох!!).. потім вирізують віконце для сіфона, монтують сіфон..наливають повну ванну і вирізане віконце вставляють та задувають піною..у цьому місці плитка не фугується!..я так розумію щоб потім можна було визізати та сіліконом знову обробити шов..ванна до плиткі не торкається, там по краю 5 мм лента щось типу демпферної..силіконять тільки під нагрузкою!..
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 07.09.2021 в 22:19.
    Ви живете так, як обирали вчора...

2. Вверх #80442
    Плиточник у шоколаді
    там что целлофановые обвёртки не валяются? цифры не видны: 15, 25 или 45?

я когда за первый пассивный дом узнал под Киевом, то экструдер именно из Германии везли. Потому что в Украине такой не могуть((
    Та є там все)) і маркіровкі..я що буду сидіти та копорсатись у них щоб прочитати..У мене своєї роботи купа)) та і як це буде виглядати?.. аборіген з України не бачив як вагу монтують?)) Я не думаю що у нас гірше екструлер..просто вони все своє використовують ...принципіально!! Так заточений ринок у них...щоб заробляли тільки свої!))

3. Вверх #80443
    Не покидает форум Аватар для ralfique
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Та є там все)) і маркіровкі..я що буду сидіти та копорсатись у них щоб прочитати..У мене своєї роботи купа)) та і як це буде виглядати?.. аборіген з України не бачив як вагу монтують?)) Я не думаю що у нас гірше екструлер..просто вони все своє використовують ...принципіально!! Так заточений ринок у них...щоб заробляли тільки свої!))
    Саня, у них просто развита химическая промышленность. Понятно что все свое используют, потому что конкурентам чтобы дотянуться до их уровня нужно хорошо попотеть...
    Это как с автомобилями. Зачем покупать в Германии японца, когда есть мерс, бмв, фольц, ауди, шкода и т.д.
    Подпись.

4. Вверх #80444
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от ralfique Посмотреть сообщение
    Саня, у них просто развита химическая промышленность. Понятно что все свое используют, потому что конкурентам чтобы дотянуться до их уровня нужно хорошо попотеть...
    Это как с автомобилями. Зачем покупать в Германии японца, когда есть мерс, бмв, фольц, ауди, шкода и т.д.
    Гг)) тим не меньш тут таки полюбляють японців та французів)) і що кідажтся у очи, це те що я ще не бачив жодного Джипа Прадо на вулицях!!!!)) Зато велосипедів валяється купа!!!)) Їх тут крадуть частіше машин)))..взагалі тут дорого жити...щоб більш меньш нормально жити одному, потрібно заробляти від 3000 євро..меньше, то вже біднота))

5. Вверх #80445
    User banned
    Тикай швыдше до Витчизны тут мы маемо городы. Картопля, морква, бурква, ... ростуть. На шматень мьяса та сала заробышь!

6. Вверх #80446
    Не покидает форум Аватар для Spaider
    Серега, давай замутимо нове ноу-хау?)))..німці так роблять і чудово виходить)) пам,ятаєш я вАзмущАлся що ми витрачаєм купу часу на підрізку внутрішніх кутів?)) Мов підточужм, шліфуєм щоб чітко було у кутах)) так ось тут такою хернею ніхто не займається...шов плаває від 2 до 6 мм..його не фугують..сірим сіліконом все стягується і виглядає дуже класно!!)) Але ж наші замовників поки дочекаються кінцевого результату мізк винесуть, чому шов у куті неоднаковий))
    До речи, ось вам трохи німецьких технологій)) це сталева ванна..товщина десь 3 мм..монтується виключно на ось цей пінопласт))..ніякої цегли..каркаси..просто пінопластовий каркас товщиною 10 см по колу..набирається повна води і зливають тільки коли все закінчено ,просіліконено..
    Силикон давно не ноу-хау)
    А вот до пенопластовых каркасов у нас прогресс еще не дошел, мы монтируем на века, на правила-профили, на кирпичи, на сварные каркасы)
    Скупой платит дважды... Пойду работать к скупому ).

7. Вверх #80447
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Spaider Посмотреть сообщение
    Силикон давно не ноу-хау)
    А вот до пенопластовых каркасов у нас прогресс еще не дошел, мы монтируем на века, на правила-профили, на кирпичи, на сварные каркасы)
    О, а ти говориш тема померла)) я тут обновив німецькими технологіями її, так що не все втрачено)) наш силікон і той що тут, це Серега дві великі різниці)) як і імітація гідроізоляції)) тут відро коштує 200 євро нормальної гідри)) наші замовників вдавляттся щоб заплатити за неї таки гроші).. не кажу вже за роботу))

8. Вверх #80448
    Частый гость Аватар для valeriyy
    Есть живые примеры шумоизоляции ,что-то дёшево и сердито с максимально минимальной толщины на стены межквартирные?

9. Вверх #80449
    User banned
    Цитата Сообщение от valeriyy Посмотреть сообщение
    Есть живые примеры шумоизоляции ,что-то дёшево и сердито с максимально минимальной толщины на стены межквартирные?
    Есть и полно. Грн. где то в 1400/м2. И толщиной 8,5см. Эффективностью 14-18Дб.

10. Вверх #80450
    Есть и полно. Грн. где то в 1400/м2. И толщиной 8,5см. Эффективностью 14-18Дб.
    зипс?

11. Вверх #80451
    User banned
    зипс?
    Неа. Я им попервах интересовался. Сравнивал. Но цена была выше а эффект меньше. Так ни разу и не применял.

12. Вверх #80452
    Неа. Я им попервах интересовался. Сравнивал. Но цена была выше а эффект меньше. Так ни разу и не применял.
    Рассказывай)

13. Вверх #80453
    User banned
    Рассказывай)
    о чём?

14. Вверх #80454
    о чём?
    О 8,5 см)

15. Вверх #80455
    User banned
    Чё там рассказывать! 50мм минваты + 2 слоя ГКЛ.

16. Вверх #80456
    Плиточник у шоколаді
    Доречи)) плиточників у Німеччині виходять на пенсію на 5 років раніше, бо це шкідлива робота)) а наші замовників даже каву нам зажимають))..

17. Вверх #80457
    User banned
    Доречи)) плиточників у Німеччині виходять на пенсію на 5 років раніше, бо це шкідлива робота)) а наші замовників даже каву нам зажимають))..
    Ты вообще то в Германии есть партизанэн. А партизан немцы расстреливали на месте. Пенсия тебе не грозит.

18. Вверх #80458
    Ты вообще то в Германии есть партизанэн. А партизан немцы расстреливали на месте. Пенсия тебе не грозит.
    Ш̶т̶и̶р̶л̶и̶ц̶ Саня стоял над картой мира. Его неудержимо рвало на родину...

19. Вверх #80459
    User banned
    Ш̶т̶и̶р̶л̶и̶ц̶ Саня стоял над картой мира. Его неудержимо рвало на родину...
    Рвота пахла плохо((

Украинский Центр плиточных технологий решил провести сверхсложную и свехсекретную операцию!
    https://youtu.be/n8ECiz4NNd0
    И Штирлиц-Саня решил доразведываться до Победы!
    Саня, ты что только в мае 2022 вернёшься?((
    Последний раз редактировалось Frage?; 14.09.2021 в 20:25.

20. Вверх #80460
    Плиточник у шоколаді
    Боже збав мене тут жити)) не розумію чого всі сюди рвуться)) даже більше скажу..ще пару років і Сюди нехрен буде їхати даже на заробітки!!..а пенсія нам не світить, у нас ж шкідлива робота)) я це завжди говорив!! )) А німці своїх бережуть)) даже на пенсію раніше відправляють..ось так)) але то таке..

Ответить в теме
Страница 4023 из 4089 ПерваяПервая ... 3023 3523 3923 3973 4013 4021 4022 4023 4024 4025 4033 4073 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права