|
Абсолютно все своє..тут дають тільки роботу..розрахунок кожні два тижні, за те що закінченно..робота нелегальна)) у любий момент можуть прийти німецькі поліцаї і все закінчиться депортом)) легалізуватись майже неможливо, окрім як робити євродокументи, а це 2 років десь і біля 4-5 штук євро...якщо легальні))) а зелепуха коштує 300 євро)) але якщо перевірять ті докі, то пожиттєво заборона в,їзду у ЄС..Тут працюють і араби і негри і всі хто хочеш)) і всі бідні нещасні але легальні)) одні ми прориваємось якимось незрозумілими шляхами)) поляків правда допомогають якщо працюєш на них, за мзду малу)) у мене по другому...Хлопець запропонував, зустрів, хату зняв, з інструментом допоміг, щось з дому взяв..діскі,алмазні корони, бо тут дорого дуже це все..диск наприклад типу дістар7д біля 40 євро.професійний пліткоріз кауіман,сігма від 300 євро..і таке інше)) але інструмент тут люблять гарний)).Роботи тьма!! Контракти на 4-5 років вперед, робочих майстрів катастрофічно не вистачає, але хрен німці пустять нас)) це все наслідків виборів...болгари,румуни,полякі обирали нормально, тепер вільні люди...заробляють 4-5 штук..А ми вже друге звено)) і платять нам меньше..ось так...
Ви живете так, як обирали вчора...
Ось електрику незнаю де вони ховають))) бо стеля бетонна!!)) Її шліфують ..і фарбують і все..кабеля я так розумію у підлозі залитті..,бо на стелі ніяких натяжних та гіпсокартону!)) Німці кажуть що натяжна стеля то було вигадано для складів та нежитлових приміщень)) дивні люди)) нічого вони не розуміють у дизайнах ))
Честно говоря, я думал когда сделали безвиз, что половина наших хороших мастеров будут работать в польше и германии.
Можно по-тихому работать себе 90 дней из 180 в году. А кто пошустрей, тот оформлял себе второй загран и работал еще 90 дней
Но поехали немногие...не знаю почему. Видать не поняли шо к чему.![]()
Подпись.
Тут купа українців!)) По двум паспортами працюють)) просто з ковідом проблема заїхати..поліція тормозить і цікавиться чого їдеш і таке інше)) короче прориваються хто як може..Якщо не нагліти і не поводитись як бидло, можна довго працювати)) ну і ще як пощастить)) але даже з розрахунком на житло,їжу, проїздний та помічника виходить набагато краще ніж вдома...ну і хто як руку набив)) тут однотипні роботи))ну і вже якщо пійшов розмова про заробітків, то мій хлопець який тут вже 4 рокі, заробляє 3500-3800 євро....якось так...
У нас тоже углы силиконят, просто не все заказчики хотят раскошеливаться на силикон, силикон в цвет затирки стоит столько же (или дороже), как пачка затирки. Углы силиконятся не для того, чтобы перекрыть криво порезанную плитку, а потому что затирка в углах трещит, что особо критично в мокрых зонах. Под силикон тоже надо делать ровный шов, иначе его надо будет наваливать толстой некрасивой колбасой и плюс при неравномерном заполнении он нормально не работает.
Если сравнивать с нашим, местного разлива, то наверное да. Тот же мапей, литокол или бенфер должен быть везде одинаковый. У нас тоже аккумуляторными пользуются, просто мало, у нас это так не востребованно, мы киллометрами не силиконим, у нас после плиточников не заходят специально обученные силиконщики))
Скупой платит дважды... Пойду работать к скупому ).
Последний раз редактировалось BUSZ; 09.08.2021 в 12:57.
Лента чи Банд, як німці звуть її)) сама по собі нічого не варта, її потрібно примазати гидроізоляцією,яка продається як клей, сухою..у Мапей є така, але дуже дорога, бо у мішках по 25 кіло..може є меньше, не знаю..Використовуйте стрічку від Ескаро..у них є і стрічка і сама гідроізоляція..по ціні нормально))
Та не в дві ленти)) банд примазують гідроізоляцією...а потім повністю гідроізолірують..виходить що у кутах два шари..може я не так написав)) вибачаюсь).. прикрашати тут немає чого ,пишу що бачу)..тут взагалі часто стає питання " а зачем?".. коли бачиш щось не так як у нас)) німці одним словом.." что хто за імпровізація такая..кто ее видумал?..немци наверное"(с)
Последний раз редактировалось Саня-городок; 09.08.2021 в 13:12.
Социальные закладки