Тема: Ремонт в квартире.

Ответить в теме
Страница 4016 из 4084 ПерваяПервая ... 3016 3516 3916 3966 4006 4014 4015 4016 4017 4018 4026 4066 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 80,301 по 80,320 из 81664
  1. Вверх #80301
    Частый гость Аватар для Мишанчик
    Цитата Сообщение от kvitohka Посмотреть сообщение
    Оу, сегодня оказывается праздник! Поздравляю всех

Надо же, такой день а в доме ни капли спиртного. Надо срочно спасать положение)) пойти купить бутылочку коньячку и отпраздновать))
    ......одной нельзя.
    У человека две любимые игрушки:собственная судьба и чужие чувства.

2. Вверх #80302
    Живёт на форуме Аватар для kvitohka
    Цитата Сообщение от Мишанчик Посмотреть сообщение
    ......одной нельзя.
    Чего это нельзя) коньяк как раз подходит чтобы пить в одиночестве) самое то
    Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...

3. Вверх #80303
    Не покидает форум Аватар для Nickolay
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Не зовсім так).. є кути яки перекривають силиконом..там можна не підрізати точно як у нас дрочаться)) 2-6 мм і пофіг..А скільки у нас часу займає підрізка внутрішніх кутів?)) Скільки тут можна укласти квадратів, за той час поки я вдома буду запилювати кути під45?)) А метр тут коштує 18 євро..на години мінімум 10євро..О тож..)) ти мене ловиш за язик наче я щось вигадую.)).Це нас ,поляків українців румунів тут вимагають якість та швидкість..німці особливо не паряться рівними швами та якістю)) звичайно що в межах нормального..можу тобі фото познімати))я тут тільки укладаю плитку!! Все!!)) Сміття прибирають, гідроізоляцію , силіконять кути, та піднімають все інші люди..я їм платою 50 євро на тиждень..тобто за місяць я повинен заробити так щоб 200 євро віддати помічнику)) у поляків я витрачав 3-4 дні на всі ці роботи сам..
    Санек чей инструмент ?
    Система оплаты ?недельная,месячная
    Любая власть для черни ненавистна

4. Вверх #80304
    Не покидает форум Аватар для Nickolay
    Ну хоть шарику или мурки тоже налей
    Любая власть для черни ненавистна

5. Вверх #80305
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    Санек чей инструмент ?
    Система оплаты ?недельная,месячная
    Абсолютно все своє..тут дають тільки роботу..розрахунок кожні два тижні, за те що закінченно..робота нелегальна)) у любий момент можуть прийти німецькі поліцаї і все закінчиться депортом)) легалізуватись майже неможливо, окрім як робити євродокументи, а це 2 років десь і біля 4-5 штук євро...якщо легальні))) а зелепуха коштує 300 євро)) але якщо перевірять ті докі, то пожиттєво заборона в,їзду у ЄС..Тут працюють і араби і негри і всі хто хочеш)) і всі бідні нещасні але легальні)) одні ми прориваємось якимось незрозумілими шляхами)) поляків правда допомогають якщо працюєш на них, за мзду малу)) у мене по другому...Хлопець запропонував, зустрів, хату зняв, з інструментом допоміг, щось з дому взяв..діскі,алмазні корони, бо тут дорого дуже це все..диск наприклад типу дістар7д біля 40 євро.професійний пліткоріз кауіман,сігма від 300 євро..і таке інше)) але інструмент тут люблять гарний)).Роботи тьма!! Контракти на 4-5 років вперед, робочих майстрів катастрофічно не вистачає, але хрен німці пустять нас)) це все наслідків виборів...болгари,румуни,полякі обирали нормально, тепер вільні люди...заробляють 4-5 штук..А ми вже друге звено)) і платять нам меньше..ось так...
    Ви живете так, як обирали вчора...

6. Вверх #80306
    Частый гость Аватар для Мишанчик
    ......понято.Если главный вопрос в происхождении----буду знать,что коньяк можно,а ,к примеру,ликёр нельзя.Буду теперь знать .Приятного отдыха.
    У человека две любимые игрушки:собственная судьба и чужие чувства.

7. Вверх #80307
    Плиточник у шоколаді
    Ось електрику незнаю де вони ховають))) бо стеля бетонна!!)) Її шліфують ..і фарбують і все..кабеля я так розумію у підлозі залитті..,бо на стелі ніяких натяжних та гіпсокартону!)) Німці кажуть що натяжна стеля то було вигадано для складів та нежитлових приміщень)) дивні люди)) нічого вони не розуміють у дизайнах ))

8. Вверх #80308
    Не покидает форум Аватар для ralfique

По умолчанию Ремонт в квартире.

Абсолютно все своє..тут дають тільки роботу..розрахунок кожні два тижні, за те що закінченно..робота нелегальна)) у любий момент можуть прийти німецькі поліцаї і все закінчиться депортом)) легалізуватись майже неможливо, окрім як робити євродокументи, а це 2 років десь і біля 4-5 штук євро...якщо легальні))) а зелепуха коштує 300 євро)) але якщо перевірять ті докі, то пожиттєво заборона в,їзду у ЄС..Тут працюють і араби і негри і всі хто хочеш)) і всі бідні нещасні але легальні)) одні ми прориваємось якимось незрозумілими шляхами)) поляків правда допомогають якщо працюєш на них, за мзду малу)) у мене по другому...Хлопець запропонував, зустрів, хату зняв, з інструментом допоміг, щось з дому взяв..діскі,алмазні корони, бо тут дорого дуже це все..диск наприклад типу дістар7д біля 40 євро.професійний пліткоріз кауіман,сігма від 300 євро..і таке інше)) але інструмент тут люблять гарний)).Роботи тьма!! Контракти на 4-5 років вперед, робочих майстрів катастрофічно не вистачає, але хрен німці пустять нас)) це все наслідків виборів...болгари,румуни,полякі обирали нормально, тепер вільні люди...заробляють 4-5 штук..А ми вже друге звено)) і платять нам меньше..ось так...
    Честно говоря, я думал когда сделали безвиз, что половина наших хороших мастеров будут работать в польше и германии.
    Можно по-тихому работать себе 90 дней из 180 в году. А кто пошустрей, тот оформлял себе второй загран и работал еще 90 дней
    Но поехали немногие...не знаю почему. Видать не поняли шо к чему.
    Подпись.

9. Вверх #80309
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от ralfique Посмотреть сообщение
    Честно говоря, я думал когда сделали безвиз, что половина наших хороших мастеров будут работать в польше и германии.
    Можно по-тихому работать себе 90 дней из 180 в году. Аикто пошустрей, тот оформлял себе второй загран и работал еще 90 дней
    Но поехали не все...
    Тут купа українців!)) По двум паспортами працюють)) просто з ковідом проблема заїхати..поліція тормозить і цікавиться чого їдеш і таке інше)) короче прориваються хто як може..Якщо не нагліти і не поводитись як бидло, можна довго працювати)) ну і ще як пощастить)) але даже з розрахунком на житло,їжу, проїздний та помічника виходить набагато краще ніж вдома...ну і хто як руку набив)) тут однотипні роботи))ну і вже якщо пійшов розмова про заробітків, то мій хлопець який тут вже 4 рокі, заробляє 3500-3800 євро....якось так...

10. Вверх #80310
    Живёт на форуме Аватар для kvitohka
    Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    Ну хоть шарику или мурки тоже налей
    Налила ему водички бюветной)
    Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...

11. Вверх #80311
    Не покидает форум Аватар для Spaider
    Цитата Сообщение от ralfique Посмотреть сообщение
    Саня, я тебе уже говорил, что там стандарт такой - внутренние углы плитки в СУ силиконятся в обязательном порядке и везде. Естественно поэтому нет смысла их делать красивыми.
    У нас тоже углы силиконят, просто не все заказчики хотят раскошеливаться на силикон, силикон в цвет затирки стоит столько же (или дороже), как пачка затирки. Углы силиконятся не для того, чтобы перекрыть криво порезанную плитку, а потому что затирка в углах трещит, что особо критично в мокрых зонах. Под силикон тоже надо делать ровный шов, иначе его надо будет наваливать толстой некрасивой колбасой и плюс при неравномерном заполнении он нормально не работает.

12. Вверх #80312
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Spaider Посмотреть сообщение
    У нас тоже углы силиконят, просто не все заказчики хотят раскошеливаться на силикон, силикон в цвет затирки стоит столько же (или дороже), как пачка затирки. Углы силиконятся не для того, чтобы перекрыть криво порезанную плитку, а потому что затирка в углах трещит, что особо критично в мокрых зонах. Под силикон тоже надо делать ровный шов, иначе его надо будет наваливать толстой некрасивой колбасой и плюс при неравномерном заполнении он нормально не работает.
    Серега, наш сілікон і те що тут, це різні сілікони)))у нас то не сілікон))) тут сілікон давять електричним пістолетом..густий що капець

13. Вверх #80313
    Серега, наш сілікон і те що тут, це різні сілікони)))у нас то не сілікон))) тут сілікон давять електричним пістолетом..густий що капець
    Если сравнивать с нашим, местного разлива, то наверное да. Тот же мапей, литокол или бенфер должен быть везде одинаковый. У нас тоже аккумуляторными пользуются, просто мало, у нас это так не востребованно, мы киллометрами не силиконим, у нас после плиточников не заходят специально обученные силиконщики))
    Скупой платит дважды... Пойду работать к скупому ).

14. Вверх #80314
    Не покидает форум
    Привіт рідна тема) Всіх ремонтників, будівельників з святом!!.. Хочу трохи розказати я будують німці свої квартири)) у яких метр коштує 4-5 тищ євро)) тобто квартира загальною площею 45-50 метрів коштує тут у новобудові біля 250 штук євро)).. ванна: плитка стандартна 30 на 60 керамограніт, на підлогу та стіни абсолютно однакова..є три кольори і все..Ніхто не заморачується над вибором)) плитка міцна, по геометрії нормальна, по площині трохи горбата..вимоги високі що до укладання!! Стіни рівні ..рівень ніхто не вимагає, головне щоб не було зубів та площина була рівна даже якщо по рівню є відхилення..Особлива увага це гідроізоляція!!!! Просто помішані на гідроізоляції!! Ленти, по всіх кутках у два шари!! Не дай Боже десь порушити гідроізоляцію!! Побачать буде штраф )) вся плитка не повинна підходити щільно до то стін! Десь 5-8мм по кутам на підлозі проходить демпферна стрічка шаром 8мм, зрізати її можна тільки після укладання підлоги!!)) Плитка на внутрішніх кутах також не повинна торкатись одна одної, там потім заводиться такий шнур 5мм типу полістирольного, м,якого) і кути не заповнюються фугою! Тільки спеціальний сілікон!!.. ваги, душові ніхто повністю стіни не облицовує..
    а ссылку на такую штучку можете дать?)
    Ленти гідроізоляції
    спасибо заранее!

п.с. с прошедшим праздником причастных! хорошая у Вас специальность - дарить людям красоту! качественную и практичную!))
    Последний раз редактировалось BUSZ; 09.08.2021 в 12:57.

15. Вверх #80315
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от BUSZ Посмотреть сообщение
    Ленти гідроізоляції
    спасибо заранее!

п.с. с прошедшим праздником причастных! хорошая у Вас специальность - дарить людям красоту! качественную и практичную!))
    Силку не дам)) але знаю що у магазині Мапей що на Балківскі є така лента..запитаєте..

16. Вверх #80316
    Цитата Сообщение от BUSZ Посмотреть сообщение
    Ленти гідроізоляції
    спасибо заранее!

Та просто в гугле наберите лента гидроизоляционная, в том же эпицентре ее несколько видов. Всегда применяю, очень давно.

Зы. Только зачем ее в два слоя лепить, не понятно. То ли Саня недопонял что-то, то ли приукрасил)

17. Вверх #80317
    Плиточник у шоколаді
    Силку не дам)) але знаю що у магазині Мапей що на Балківскі є така лента..запитаєте..
    Лента чи Банд, як німці звуть її)) сама по собі нічого не варта, її потрібно примазати гидроізоляцією,яка продається як клей, сухою..у Мапей є така, але дуже дорога, бо у мішках по 25 кіло..може є меньше, не знаю..Використовуйте стрічку від Ескаро..у них є і стрічка і сама гідроізоляція..по ціні нормально))

18. Вверх #80318
    Плиточник у шоколаді
    Та просто в гугле наберите лента гидроизоляционная, в том же эпицентре ее несколько видов. Всегда применяю, очень давно.

Зы. Только зачем ее в два слоя лепить, не понятно. То ли Саня недопонял что-то, то ли приукрасил)
    Та не в дві ленти)) банд примазують гідроізоляцією...а потім повністю гідроізолірують..виходить що у кутах два шари..може я не так написав)) вибачаюсь).. прикрашати тут немає чого ,пишу що бачу)..тут взагалі часто стає питання " а зачем?".. коли бачиш щось не так як у нас)) німці одним словом.." что хто за імпровізація такая..кто ее видумал?..немци наверное"(с)
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 09.08.2021 в 13:12.

19. Вверх #80319
    Та не в дві ленти)) банд примазують гідроізоляцією...а потім повністю гідроізолірують..виходить що у кутах два шари..може я не так написав)) вибачаюсь).. прикрашати тут немає чого ,пишу що бачу)
    Тобі там що, фріци безкоштовний вайфай роздають?) Іди працюй)

20. Вверх #80320
    Плиточник у шоколаді
    Тобі там що, фріци безкоштовний вайфай роздають?) Іди працюй)
    У нас обід)) і вільний графік)) хочеш заробити працюєш)) а хочеш 1 тишу євро на місяць, ходиш палиш, каву пьєш, штука набіжить)))

Ответить в теме
Страница 4016 из 4084 ПерваяПервая ... 3016 3516 3916 3966 4006 4014 4015 4016 4017 4018 4026 4066 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права