| ||
Тема: Что Вы помните о 80-х?
А у нас у 83 році здали ПалацКультури!)) Одеса до речи будувала..смета по моєму 1 мілліон рублів...і пам,ятаю перший концерт у великому залі..віа Москва приїхав!)) 3 рубля квиток..Співали песню про карате, светомузика!! На той час бомбовий концерт був..зал вміщав 500 чоловік!)) Бабці думали філармонія якась, та вибігали з зали та хрестились))
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 14:03 ----------
У мене друга була однокласницею)) проводжала у армію...не дочекалась)) і слава богу!)) А то прийшлось б у селі жити, а то не моє))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 28.07.2021 в 13:49.
Ви живете так, як обирали вчора...
Вот вспомнила как сложно было купить золото, на той несчастной витрине только кольца и серьги с красными кирпичами
Не то шо сейчас)) Теперь терпеть не могу красное золото
Veni, vidi, vici
В Донецке синюю школьную форму надо было искать. Вернее форма была, но почему-то моего размера не оказывалось. Коричневой было полно, но я учился в Дебрецене, а там в форме УССР было незя.
Когда будут бить тогда и будешь плакать!
Ох яка ж ти хитра!)) Тобто мій дід який народився на Буковині, а це та ж сама частина на північ Молдови, даже далі..Чернівці..для тебе був молдованином)) бо я писав що народився у Молдові)) і ти мені писала що я задріпаний молдованин)) а у тебе дід ну чисто арієць українській)) гарна логика))
А ти чого рузька?))
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 16:31 ----------
Хто скільки разів дивився Месть и Закон?)))я раз 15)) 40 копійок дві серії...і потім діскотека!!))..батько у субботу давай мені 1 рубль!!!..а у школу кожен день 15-20 копійок)) булочка коштувала 8 копійок))) але рідко коли діставалось)) розбирали на великої перерві))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 28.07.2021 в 15:34.
"Не бойся ,я с тобой".. половина школи не прийшло на урокі!!)) Там жеж карате!!!!))) У кого було?)))
Социальные закладки