| ||
Тема: Что Вы помните о 80-х?
Ну эт если использовать дипломат по назначению....как обычный совьецкий разгильдяй...
А так...госты...НИИ...краш тэсты там....
Ну не мог сэрэсэр выпускать говно для нормального потребителя...
А самая читающая часть-носила эти самые дипломаты-под рукой...изрядно сморжопливая при этом картонный контур изделия....
Короче босота такая типо приблатненная...
Они еще спецом ту ручьку отрывали....
И сменку не носили....
Дык от этих хвашистов вошедших в состав союзных рэспублик(с превеликим удовольствием)-и тетрадки глянц с прорисованными полями доезжали,аж до Урала
Особенно, когда в старших классах делали "велосипед". Сзади сверху вниз ногой ударяли по портфелю или дипломату, чтобы выбить из рук. Надёжные советские портфели выдерживали, а в дпломатах часто оставалась только ручка в руках, если крепко держать.
Но это только пацаны пацанам делали. Выбивать ногой у девочки портфель или сумку считалось унизительно и не по мужски. Поэтому к старшим классам у всех пацанов обычно уже были сумки![]()
я так не заморачивался
ездили в Молдавию каждое лето покупали новый костюм
рижский он был московский или молдавский мне как бы не важно
пару раз с московии привозили
да и не помню что бы хоть кто то это обсуждал в те далекие годы
может это было важно родителям
а для подиума надо шить на заказ и непременно у хорошего портного
все остальное - не костюм
Не ищите счастье
Оно уже у меня
А мы с подружкой хитрили , чтобы не носить тяжёлые портфели , в кулечки Мальборо складывали только тетрадки. А учебники просили у мальчиков , они никогда не отказывали)) Получается , что в школу ходили с модными кулаками, но это уже в последних классах.
Десь біля 300 чоловік школа була..класи А и Б)) у нас продвінуте село було!!)) Ти не наговорюй!)) Даже Светлана Тома вчилась до 3 класу))
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 13:08 ----------
Вони йшли до револьвера дитячого)).. потім їх перестали виробляти, бо вогненебезпечно було) зато сирників по 1 копійкі)) вдома завжди було їх навалом!! На решту давали у магазині)) так ось там фантазії море!)) Що хочеш можна було зробити!!)) Ми так у 10 класі зірвали під вікном у вчителя физикі , такий пакет з сирників )) так гепнуло що самі охриніли!))..потім дільничий розслідування проводив, але нам пощастило, не дізнались)) аж через 15 років я вчителю физикі розказав сам)
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 13:11 ----------
А мені сестра у 84 році дуті чоботи дістала)) японські)) о диво було!!)) Вся школа приходила помацати та подивитись)) тільктґи у мене таки були!)))у магазинах мабуть тільки з під прилавка..один сезон поносив і все.. Не для села то взуття було)))але мороз тримали добре..
Ви живете так, як обирали вчора...
Добре пам,ятаю землетрус 1976 року..ми вже збирались лягати спати і наче рокіт такий за вікном..мама бігом за шкірку і з хати!!! Так досі і не зрозумів як вона почула що це землетрус, ми ж не у Японії жили..
Последний раз редактировалось Саня-городок; 28.07.2021 в 12:21.
А у кого були Кросна( станок що коври та дорожкі ткати).. А у мене мама кожну зиму пряла вовну і ткала кілими та дорожкі..адська робота!! І нікому не потрібна!! Але ж традиції!! У мене завжди були вовняні шкарпетки сплетині з вовняні нитки))
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 13:23 ----------
А ще ми любили ходити у посадкі та пекти кукурудзу молоду у золі)) це зараз всі їдять варену, а записана у золі круче на смак))..зараз тих посадок та вишневих дерев вже немає..як не було..вирізали у 90х..
Последний раз редактировалось Саня-городок; 28.07.2021 в 12:24.
А ще я пам,ятаю наших гандонськіх вчителів..не всі звичайно, але у основному..учень для них був гімном..У нас у класі був хлопчина віруючий..п,ятидесятник по моєму..так туповатий, але ж він дитина був!! По субботам у школу не ходив, батьки не пускали..я пам,ятаю як його гнобили та насміхались над ним..Сам було грішив, пока мама моя не дізналась, та не провела зі мною бесіду, досі пам,ятаю як мені було соромно..
Пам,ятаю як мені вчителькп англійської мови у 4 класі(11років мені було) вдарила мене що аж носа розбила і кров була по всьому класі..Я просто вже всі слова знав даже наперед і мені було нецікаво, я читав Дюму на уроці втихаря)) амвона сщаду тихенько підійшла і як врізала мені)) я перестав ходити на агґнгоіцській і мама дізналась..Як зараз пам,ятаю як вона зайшла у клас з сапою з поля)) і як вчителька обісралась...і не знала куди тікати..Більше мої батьки ніколи не ходили ні на батьківські збори, ні у школу до кінця школи...
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 13:51 ----------
А проводи у армію!)) Блін весілля ....зараз оглядаюсь назад дурниця!!.. 1000 рублів мої батьки витратили щоб мене у армію спровадили!!.. традиція довбана!! Вони так важко пахали щоб витратити їх на якусь провожанку у армію...капець
---------- Сообщение добавлено 28.07.2021 в 13:53 ----------
А у 87 році у 17 років я вперше напився рузЬкої водкі))) у Таганрогу)) як чип!!)) Нас еле занесли у кімнату)).. з тих пір я ненавиджу водку))
А чого ніхто не згадує перше кохання та перший секс у 80х?))) Аааа ,ну да .секса ж у СРСР не було...)
Социальные закладки