Тема: Что Вы помните о 80-х?

Ответить в теме
Страница 3161 из 3240 ПерваяПервая ... 2161 2661 3061 3111 3151 3159 3160 3161 3162 3163 3171 3211 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 63,201 по 63,220 из 64792
  1. Вверх #63201
    Плиточник у шоколаді
    З 20 соток табаку з травня по жовтень виходило 1 тонах сухого прессованного табаку)) коштувала 1200 рублів)) це потрібно було зірвати листя, насилитт на джутову нитку, висушити і потім на прес здати)) процесс займав 6 місяців..такую стрАну прАсрали)) зато джинси були у магазини та взуття Цебо))) і то роки три..
    Ви живете так, як обирали вчора...

2. Вверх #63202
    Ви мине устали
    Налезли политические и навоняли своим галоперидолом. Отписываюсь пока.

3. Вверх #63203
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Бозон Посмотреть сообщение
    Налезли политические и навоняли своим галоперидолом. Отписываюсь пока.
    Бозон ти що!!?? Як можна!?? Ти ж совкодрот потомствений, тобі не можна відписуватись!! Давай згадай що там ще було у 80х?.. Партагас цигарку палив?)) Чи грошей тільки на Родопи вистачало?))

4. Вверх #63204
    Живёт на форуме Аватар для ОХОТНИЦА
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    З 20 соток табаку з травня по жовтень виходило 1 тонах сухого прессованного табаку)) коштувала 1200 рублів)) це потрібно було зірвати листя, насилитт на джутову нитку, висушити і потім на прес здати)) процесс займав 6 місяців..такую стрАну прАсрали)) зато джинси були у магазини та взуття Цебо))) і то роки три..
    ничего в магазинах не было, правда у меня был дедушкин пропуск в инвалидный магазин, там кое-что можно было купить, цебовская обувь была дубовая
    Veni, vidi, vici

5. Вверх #63205
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от ОХОТНИЦА Посмотреть сообщение
    ничего в магазинах не было, правда у меня был дедушкин пропуск в инвалидный магазин, там кое-что можно было купить, цебовская обувь была дубовая
    Та нуууу)) ти що!!)) З 84 по 88 магазини були завалені товаром!! Цебо були різні)) у мене були корічневі на тонкої підошві, і верх цельний..лехкі, м,які..Може біли якись інші моделі дубові? Югослави робили більш гарне взуття, це так)) Цебо довго не ходили)) у мене за рік протерлась діра на підошві)) я іклеїв і паяв, але як дощ, ноги мокрі)) зато зверху добре виглядали..))

---------- Сообщение добавлено 21.07.2021 в 14:04 ----------

А тут що всі хотіли тільки гарні спогади про 80-ті?))) Я рам,ятаю майже все!! І погане також!! Так що немає чого тут бути гриби..Це були часи совка і політика напряму пов,язанна..То все розвалилось бо не мало під собою ніякого економічного сенсу..У нас автобус у місто ходив 4 рази!!! Вічно полупустим!! Дитячий квіток 10 копійок..Так ,здавалось що це рай!! )) Але ж хтось це все сплачував!! А це був ЛАЗ ..роззод 30 літрів на 100 км..І так у всьому!! Можу це довести з власного прикладу тих часів..Так що Бозон незрозуміло чого ти тут демарш влаштовуєш..)) ніхто ж не бреше, пишуть як було..

6. Вверх #63206
    Та нуууу)) ти що!!)) З 84 по 88 магазини були завалені товаром!! Цебо були різні)) у мене були корічневі на тонкої підошві, і верх цельний..лехкі, м,які..Може біли якись інші моделі дубові? Югослави робили більш гарне взуття, це так)) Цебо довго не ходили)) у мене за рік протерлась діра на підошві)) я іклеїв і паяв, але як дощ, ноги мокрі)) зато зверху добре виглядали..))

---------- Сообщение добавлено 21.07.2021 в 14:04 ----------

А тут що всі хотіли тільки гарні спогади про 80-ті?))) Я рам,ятаю майже все!! І погане також!! Так що немає чого тут бути гриби..Це були часи совка і політика напряму пов,язанна..То все розвалилось бо не мало під собою ніякого економічного сенсу..У нас автобус у місто ходив 4 рази!!! Вічно полупустим!! Дитячий квіток 10 копійок..Так ,здавалось що це рай!! )) Але ж хтось це все сплачував!! А це був ЛАЗ ..роззод 30 літрів на 100 км..І так у всьому!! Можу це довести з власного прикладу тих часів..Так що Бозон незрозуміло чого ти тут демарш влаштовуєш..)) ніхто ж не бреше, пишуть як було..
    ну в Молдавии были, мы ездили на шопинг в Тирасполь и Кишинев)
    тут просто вспоминают 80-е, без сравнений, если шо меня сейчас все устраивает
    Veni, vidi, vici

7. Вверх #63207
    Плиточник у шоколаді
    ну в Молдавии были, мы ездили на шопинг в Тирасполь и Кишинев)
    тут просто вспоминают 80-е, без сравнений, если шо меня сейчас все устраивает
    Зато б/у жигуль купити, це була така проблема!!)) І якщо даже знайшов у кого ціна майже не відрізнялась від нової)))

8. Вверх #63208
    Зато б/у жигуль купити, це була така проблема!!)) І якщо даже знайшов у кого ціна майже не відрізнялась від нової)))
    у меня сосед бандюган в 86 или 87 году купил восьмерку новую, говорил 15 штук
    Veni, vidi, vici

9. Вверх #63209
    Плиточник у шоколаді
    Велік Мінск-64 рубля)).. Україна був дорожче, точно не пам,ятаю)) а ось Десна 68 рублів, але він такий чомусь страшний нам здавався!!)) За того що руль був як у корови!!)) Така форма була)) в України були противоударні колеса, він був важковатий, металу не жаліли))Мінск був самий лехкій та швидкій, там на один зуб меньше було на задньої звезді)..але і ходив пару сезонів і потім потрібно було раму варити, педалі міняти..люфти були великі)) А Україна харкивська була міцна та довго ходила))

10. Вверх #63210
    Велік Мінск-64 рубля)).. Україна був дорожче, точно не пам,ятаю)) а ось Десна 68 рублів, але він такий чомусь страшний нам здавався!!)) За того що руль був як у корови!!)) Така форма була)) в України були противоударні колеса, він був важковатий, металу не жаліли))Мінск був самий лехкій та швидкій, там на один зуб меньше було на задньої звезді)..але і ходив пару сезонів і потім потрібно було раму варити, педалі міняти..люфти були великі)) А Україна харкивська була міцна та довго ходила))
    я хотела десну, поехали в Восход ее не было в наличии, купили какой-то орленок за 56 рублей, такое г) хорошо соседка сыну перекупила
    Veni, vidi, vici

11. Вверх #63211
    Плиточник у шоколаді
    у меня сосед бандюган в 86 или 87 году купил восьмерку новую, говорил 15 штук
    Ага)) а Вологу б/у по 20 штук рублів)) притому нова коштувала 14-15 наче..Пам,ятаю бо у лотерею грав, там ціни були у рублях, якщо не хотів товар брати)) ну якщо виграв звичайно)) у нас двоє таки виграли о жигулю копійку 01..а може збрехати щоб не світити достаток.. Знаю що у нас хто вирощував яблука, були дуже багаті!! Позгорало на книжках по 100 тищ!!! Знаю реально, бо дядько сусід напився та іалився книжками)) дві доньки були у нього)) мабуть шукав зятя)) мій дядько сину встиг кооператив у Кішиневі взяти 3 кімнатний..17 тищ коштував..3 лоджиї..я таких у совку і не пам,ятаю..велика площа..

---------- Сообщение добавлено 21.07.2021 в 14:35 ----------

я хотела десну, поехали в Восход ее не было в наличии, купили какой-то орленок за 56 рублей, такое г) хорошо соседка сыну перекупила
    Салют був краще)) складався на двое)) Орленок , так)) не фонтан)) діти швидко росли і мало хто купував велікикожен рік)) тому популярність орленка була не дуже..а коштував майже як дорослий..тому дитячий велікі не дуже прижилися)) велік брався на родину)) хоча мене мама балувала, у мене був свій!!)) Я його заробив мозолями)( допоміг мамі один сезон сапати буряки))Поки відпрацював, вже Яву хотів а не велік))) друзі на озеро, кукурудзу пекти у золі, гратись у війну, у розвідників...а я моя з сапою у поле))) ненавиджу совок!!)))
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 21.07.2021 в 13:37.

12. Вверх #63212
    Рофлік невмирущій

О, у меня была Десна-2, очень классный велик )))
    Оставайся человеком, какие бы животные тебя не окружали.

13. Вверх #63213
    еще ролики помню куча колес и тарахтели) надевались на обувь
    Veni, vidi, vici

14. Вверх #63214
    Рофлік невмирущій

еще ролики помню куча колес и тарахтели) надевались на обувь
    Были с тарахтящими колёсами, а были с широкими резиновыми, тихонечко ездили)))
    Оставайся человеком, какие бы животные тебя не окружали.

15. Вверх #63215
    Не покидает форум Аватар для О.В.
    А мы с мамой , начиная с 80-го года , каждый год летали или в Москву , или в Питер на отоварку. Кое-что брали , чтобы перепродать и хотя бы окупить дорогу , честно признаюсь ))

16. Вверх #63216
    Цитата Сообщение от <VIKUSIK> Посмотреть сообщение
    Были с тарахтящими колёсами, а были с широкими резиновыми, тихонечко ездили)))
    да, мне купили тарахтелки, не повезло( они у меня где-то есть даже)
    Veni, vidi, vici

17. Вверх #63217
    User banned
    Цитата Сообщение от О.В. Посмотреть сообщение
    А мы с мамой , начиная с 80-го года , каждый год летали или в Москву , или в Питер на отоварку. Кое-что брали , чтобы перепродать и хотя бы окупить дорогу , честно признаюсь ))
    А я в ЦУМе встретилась с судьбой из Новосибирска. Банально... Все детство вместе, а встретились в очереди)

18. Вверх #63218
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от О.В. Посмотреть сообщение
    Спекулянти кляті!!)))

---------- Сообщение добавлено 21.07.2021 в 15:29 ----------

Конькі були на мутузках)) а потім з,явились ботінкі з конками на закльопках)) лижи хороші були дорогі,23 рубля з копійками..так ми робили з спінкі стала лижи..Клюшка з Мукачево коштувала 5 рублів наче, з сеточкою запаяною і закручена!!! Як у фетісова чи крутова епть!!))..але ми робили з вишні клюшкі)
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 21.07.2021 в 14:30.

19. Вверх #63219
    Плиточник у шоколаді
    Вудочкі бамбукові штекерні були, потім з,явились антени телескопічні)) 5 метрів!! По риболовлі все було складно!! Гачків пару грузив і все..волосіння ще дубове була)) резинка венгерка то була мрія всіх рибалок!!)) Ми купували жгут медичний і різали по 3 мм шириною резинку для риболовлі, була не гірше)) але часто рвалась, бо ножицями рівно не поріжеш без заусенців)) школа з першого вересня зразу посилала збирати помідори , якими ми кідались у дівчат!!)) 12 копійок за ящик 15 кг нам платили..Я як антисоветчик відмовлявся збирати більше 3 ящиків)) за що мене постійно травили на комсомольській зборах)) і за роки музику також))..у школи з комсомолу виключили, у армії знову прийняли, де я той квіток і загубив))

---------- Сообщение добавлено 21.07.2021 в 15:39 ----------

Цитата Сообщение от элькая Посмотреть сообщение
    Шурик, кто тебя сюда позвал? Ну, Бозон намного интереснее. Может выйдешь?
    Може тебе молдовською кирилицею відправити на родину?
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 21.07.2021 в 14:41.

20. Вверх #63220
    Постоялец форума Аватар для Бэрл Ганарейкин
    Цитата Сообщение от элькая Посмотреть сообщение
    А я в ЦУМе встретилась с судьбой из Новосибирска. Банально... Все детство вместе, а встретились в очереди)
    Откуда только в Одессу не приезжали, чтобы в очереди в ЦУМе постоять.
    Там, где много говорят о победах, или забыли истину, или прячутся от нее.

Ответить в теме
Страница 3161 из 3240 ПерваяПервая ... 2161 2661 3061 3111 3151 3159 3160 3161 3162 3163 3171 3211 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права