Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3576 из 3863 ПерваяПервая ... 2576 3076 3476 3526 3566 3574 3575 3576 3577 3578 3586 3626 3676 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 71,501 по 71,520 из 77253
  1. Вверх #71501
    Ковидофил

Цитата Сообщение от litissia Посмотреть сообщение
    Рейтинг же Пороха с циферки "25" не опал, а даже немного поднялся.
    Занадто багато демагогії - покажу лише вашу необізнаність в цих цифрах.
    Зараз - 18%. Плюс антирейтинг набагато більше 50%, наближається до 70% - з таким показником 2-й тур виграти неможливо.

Показать скрытый текст
    Детальніше - на великій картинці
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #71502
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Чому Порошенко не зміг стати небезпечним конкурентом Зеленського.
    Потому, что Зелёная Сука, и его хозяева всегда подло брешут.
    Например, накануне выборов, в день тишины, канал "гамно и ещё одно гамно" показал фильм про Рейгана, озвученный Зелёной Падлой.

Куча брехни на Порошенко и его окружение.

3. Вверх #71503
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Михаил Мишанин Посмотреть сообщение
    Потому, что Зелёная Сука, и его хозяева всегда подло брешут.
    Например, накануне выборов, в день тишины, канал "гамно и ещё одно гамно" показал фильм про Рейгана, озвученный Зелёной Падлой.

Куча брехни на Порошенко и его окружение.
    Навіщо ти мені це пишеш?
    1) я не зелбойобик
    2) ти все одно в ігнорі. вибач, що зробив виключення і подивився - більше не буду.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

4. Вверх #71504
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от taras Посмотреть сообщение
    и шо, на этих пленках порох дает бесплатные концерты на донбассе боевикам в 2014 году как зеленая мразь?
    или порох делиться с медведчуком, как марина призывает в соц. сетях сообщать российским фашистам о передвижении наших войск российским фашистам, как это делала самка зеленой мрази?
    или ты продолжаешь оправдывать свое пособничество российским фашистам, по наделению абсолютной власти в стране работнику хуйла?
    Я не розумію предмету вашого спору?
    Ви сперечаєтесь з того, яка з влад була/є більш проукраїнською, чи яка була/є більш проросійською, чи яка була/є більш злодійкуватою?
    Та в Україні ще жодного разу не було чисто проукраїнської влади, для якої б доля держави та її народу була б головним в діяльності.
    Усі минулі роки одні куми/свати/брати ("команда") змінювали інших кумів/сватів/братів ("команди"), а народ завжди мав те, що має і зараз.
    Тому і немає предмету спору. Цей спір приблизно на тему, чиє лайно менше смердить...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

5. Вверх #71505
    Супермодератор
    Зверская коррупция
    Навіщо ти мені це пишеш?
    1) я не зелбойобик
    2) ти все одно в ігнорі. вибач, що зробив виключення і подивився - більше не буду.
    Ты уже всех оппонентов в игнор отправил?
    mamihlapinatapai

6. Вверх #71506
    Не покидает форум Аватар для litissia
    Цитата Сообщение от mogarich Посмотреть сообщение
    кстати да

масса народу, вполне социально адаптированных и в жизни состоявшихся, приличных и в целом вообще приятных, почему-то начинают нести лютую упоротую дичь, как дело доходит до известных политических тем
    А вот тех в реале из живущих на обычные наши зарплаты и конверты к ним, которые не сходят с темы "караул, воры и коррупционеры со всех сторон обложили" я часто спрашивала взяли бы они взятку в пять миллионов за проталкивание определенного закона, если бы смогли попасть в Раду?
    В основном отвечали, что взяли бы. Аргументировали тем, что если не я, то в такой нашей системе все равно возьмут же другие и закон пройдет...
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

7. Вверх #71507
    Не покидает форум Аватар для mogarich
    А вот тех в реале из живущих на обычные наши зарплаты и конверты к ним, которые не сходят с темы "караул, воры и коррупционеры со всех сторон обложили" я часто спрашивала взяли бы они взятку в пять миллионов за проталкивание определенного закона, если бы смогли попасть в Раду?
    В основном отвечали, что взяли бы. Аргументировали тем, что если не я, то в такой нашей системе все равно возьмут же другие и закон пройдет...
    ну, это как в бородатом уже анекдоте про виртуальную реальность:

Приходит Вовочка к отцу и спрашивает:
    - Папа а что такое виртуальная реальность?
    - Подойди сынок к каждому члену из нашей семьи и спроси, готовы ли они переспать с негром за 1 миллион баксов.
    Подходит Вовочка к маме:
    - Мама, а ты готова переспать с негром за 1 миллион баксов?
    - Конечно готова! Деньги-то вон ведь какие огромные!!!
    Затем подходит к сестре:
    - Маша, ты готова переспать с негром за 1 миллион баксов?
    - Конечно, такие ж бабки всю жизнь копить можно!
    Потом к деду:
    - Дед, ты готов переспать с негром за 1 миллион баксов?
    - Естественно!
    Возвращается Вовочка к отцу, говорит мол все согласились. Ему отец и отвечает:
    - Вот Вовочка смотри. Виртуально мы имеем 3 миллиона баксов, а реально - две шлюхи и одного старого педика.

8. Вверх #71508
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Ну вот , Порошенко с Путиным орали друг на друга,а Зе заглядывает ему в очи.
    Зато Бигус пытается Порошенко представить другом Путина и Медведчука. Заходит тому у кого мозгов нет
    Так припиздент собирался ещё и на колена стать перед Хуйло.
    Интересно: а что он бы делал, стоя перед Путиным на коленях?
    Может миньет?

9. Вверх #71509
    Живёт на форуме
    Навіщо ти мені це пишеш?
    1) я не зелбойобик.
    Какая разница - ты всё равно про-кремлёвский поц, раз ты против Порошенко.
    Мне похер: в игноре я у тебя, или нет.
    Главное что люди читают мои ответы таким поцам как ты.
    И я скажу больше: я даже не подписан на эту тему.

10. Вверх #71510
    Живёт на форуме
    Зеленський не призначав свінарчука .
    ты поц - все обвинения оказались фейком

11. Вверх #71511
    Живёт на форуме
    Комментарий Порошенко о встрече Байден-Путин.
    И сравним это с тем ЧТО сказал Величайший Препиздюк

12. Вверх #71512
    Супермодератор
    Зверская коррупция
    это печально. на самом деле людей, которые сознательно не дали бы взятку и не взяли очень мало. и мне кажется, что это и есть самой большой проблемой нашего общества или вернее источником проблем. почему то лояльность к такому поведению заложена уже на подсознательном уровне и многие пытаются это обозвать благодарностью, оправдывая свои действия.
    mamihlapinatapai

13. Вверх #71513
    Вот именно. В самую точку. )

14. Вверх #71514
    Цитата Сообщение от Вселенская скорбь Посмотреть сообщение
    это печально. на самом деле людей, которые сознательно не дали бы взятку и не взяли очень мало
    по-моему людей, которые никогда не давали взятку не просто очень мало, это какие-то мифические существа в нашей стране

тех кто не взял, существенно больше, но тут строго в соответсвии с пьесой Островского

— А я вот не беру взяток! Вот так!
    — На одно жалованье живёте что ли?
    — Вам никто и не даёт! Место у вас такое, недоходное. Вот кабы вам давали, а вы не брали, так тогда и хвастаться можно было.

15. Вверх #71515
    Цитата Сообщение от Вселенская скорбь Посмотреть сообщение
    это печально. на самом деле людей, которые сознательно не дали бы взятку и не взяли очень мало. и мне кажется, что это и есть самой большой проблемой нашего общества или вернее источником проблем. почему то лояльность к такому поведению заложена уже на подсознательном уровне и многие пытаются это обозвать благодарностью, оправдывая свои действия.
    Именно на подсознательном. Всё правильно.

И еще оправдывают тем, что вынуждены в такой нашей системе и в конвертах брать, и взятки давать/брать, и налоги обходить, и..., и..., и...
    Если и в самом деле у нас проведут нужные реформы, снизят коррупцию этим хотя бы на 50% и эти же люди опять будут проявлять недовольство.

16. Вверх #71516
    Не покидает форум Аватар для zarema
    кстати да

масса народу, вполне социально адаптированных и в жизни состоявшихся, приличных и в целом вообще приятных, почему-то начинают нести лютую упоротую дичь, как дело доходит до известных политических тем
    Ну не все ж такие гуру в политике как мы)))))

17. Вверх #71517
    Цитата Сообщение от Михаил Мишанин Посмотреть сообщение
    Зелебобики, посмотрите, и ответьте: а как реагировал ваш припиздент на победу украинской команды?
    Да, и с кем из героев войны ваш прездёныш дружен?
    Вот тут я на видео видел, например, Алексея Петрова.
    И когда ваш прездюк произносил "Слава Украине!".

Ему еще речь не написали

18. Вверх #71518
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Ну не все ж такие гуру в политике как мы)))))
    в человеке все должно быть прекрасно! )))

19. Вверх #71519
    1. Подивимось, побачимо.
    2. Рейтинг Садового задавив "сміттєвою блокадою", коли Львів потребував допомоги від уряду.
    Гриценко - просто негативні відгуки без жодної підстави - дивись нижче.
    РНС - "міхомайдан" (хоча насправді там було 6 партій та 14 ГО) та безпідставна депортація в Польщу.

Знову те саме.
    1) Гриценко - один з 20 міністрів оборни за часи незалежності. Він сам все продавав? Без узгодження з прем'єром? Це неможливо.
    2) А де кримінальні справи генплокулола на нього? А на всіх інших міністрах (один навіть був громадянином Росії)* Немає, бо вони не були кандидатами в президенти? Розумію. Але це точно не про справедливість.

Вашу енергію - да в краще русло...
    Ось думка еспертів.
    Порох без вогню. Чому Порошенко не зміг стати небезпечним конкурентом Зеленського, залишаючись його головним опонентом

Зупиніться боротися проти мене - я не ворог ЄС. І взагалі, якщо я не попадаю в 25% - це ще не означає, що я попадаю в інші 73%, і що я не хочу побачити розвиток і процвітання України.
    Зупиніться.
    Замислитесь.
    Робіть висновки.
    А хіба блокада торгівлі на крові не мала допомогти Садовому утримати рейтинг, що там та сміттєва блокада?

Не переймайся,ми робимо висновки, але поки що окрім Пороха немає потужної патріотичної кандидатури на президента. Він фігура на міжнародній арені, він досвідчений дипломат і він ніякий ні друг ні Путіна ні Медведчука. А бездоганних не буває. Всі роблять помилки. Чеплятись до всього що робив Порошенко,розглядати все під мікроскопом, це просто підмахування Путіну, він утримав державу, визволив 2/3 окупованої теріторії . Це було найважливішим тоді,ми могли залишитись с десятками онр,днр. Окрім того ще багато чого зроблено для держави. Томос,безвіз, адмінцентри, медреформа. Ріст ВВП 4%. Так він крав,що казна залишилась повна. Армія одягнута,взута і нагодована.
    Якщо подивитись на склад ЄС, то в партії найкращі залишилися, було очищення. Всі інши партії сміття,особливо опзж і слуги. Як послухаєш якусь Безуглу чи Василевську чи Гетманцева чи Потураєва, це ж жах просто. Де вони їх набрали.

20. Вверх #71520
    Живёт на форуме Аватар для Irina95\65\95
    Вот такого лидера я желаю и хочу в Украине,а не гундосящее недоразумение,непонимающее,где оно,и ато оно.

Саміт у Женеві розвіяв ілюзії Кремля щодо можливості домовитись із Заходом про новий розподіл світу, про сфери впливу, про те, щоб заплющити очі на злочини Путіна проти України. Байден дав Путіну півроку. Україна повинна повною мірою використати цей час для потужного міжнародного тиску на Кремль.

Майбутнє України — в НАТО. Росія — агресор, який не має права вето на наш стратегічний євроатлантичний вибір. Донбас та Крим — це Україна. Шлях до західних інтеграційних структур пролягає через реформи. Так виглядають для нас підсумки стратегічних дискусій світових лідерів, які протягом останнього тижня відбулися в рамках європейського турне Президента Сполучених Штатів. Джозеф Байден виступив як сильний і досвідчений політик, яким його знаю із часів нашої щільної співпраці в часи моєї каденції. Власним лідерством він знову об’єднав Захід на захист демократичних цінностей та міжнародного права. На подяку від України заслуговує і Байден, і керівники інших країн Сімки, НАТО та Євросоюзу.

Заява Президента США за підсумками саміту НАТО розставила усі крапки над і. Це промовиста відповідь на питання. Чому Зеленського не запросили на це поважне зібрання? Чому Україна не отримала ПДЧ? Кодове слово — корупція. Від «Великого крадівництва» до Коломойського.

Надання Україні безвізу чотири роки тому було визнанням успішності реформ, які здійснювала наша команда. Натомість відкладення надання Україні Плану дій щодо членства є оцінкою провалу реформ команди Зеленського, насамперед у сфері боротьби з корупцією та судочинства.

У Зеленського є час та можливість повернутися до розбудови справжньої європейської демократичної держави, стати активним учасником інтеграційних процесів та Західного альянсу демократій. Вважаю конче необхідним вже зараз:

✅ Провести серію телефонних переговорів з лідерами країн Сімки, керівництвом ЄС і НАТО та інших дружніх країн, аби висловити вдячність за незмінну підтримку і скоординувати подальші дії для протидії загарбницькій політиці Кремля.

✅ Ініціювати телефонну розмову Зеленського з президентом Байденом, аби подякувати за підтримку України і отримати з перших вуст інформацію про підсумки Женевського саміту. Якісно підготувати змістовну поїздку Зеленського до Вашингтону. Нагадаю, що ми як опозиція зверталися до Білого дому з проханням запросити Зеленського з візитом до США, і раді, що в Білому домі почули і нас, і українських дипломатів.

✅ Для цього, вже до завершення поточної сесії парламенту забезпечити прогрес реформ, передусім у сфері судової реформи, на чому вчора наголосили посли Сімки, боротьби з корупцією, незалежності антикорупційної інфраструктури, прозорого конкурсу на заповнення вакансій в Конституційному суді, згідно поданого нами законопроекту.

✅ Раджу не шукати передчасної зустрічі з Путіним, намагаючись «побачити в його очах мир». Вона може стати пасткою: і для України, і для Зеленського. Це хибна нав’язлива самоціль. Ми цілеспрямовано формували міжнародну коаліцію, щоби не залишатися з агресором сам-на-сам, щоби в порядки посилити наші дипломатичні позиції. Отож, тиснути на російського диктатора Зеленський має разом із з нашими партнерами, шляхом багатосторонньої дипломатії, бо КВН сам по собі ніколи не переграє КДБ.

✅ Припинити непрофесійну практику постійних публічних претензій до лідерів-країн партнерів. Так, ми повинні боротися за сильнішу підтримку України з їхнього боку. Але захищати свою позицію слід фахово, у добре підготовлених дискусіях за столом переговорів, а не лаяти їх у своїх словоблудних відосиках.

✅ Скликати засідання РНБО за участі лідерів парламентських фракцій, крім ОПЗЖ, для розгляду безпекової ситуації уздовж державного кордону України. Маємо бути готові до будь-яких несподіванок і продемонструвати єдність і у захисті країни, рівно як і у проведенні реформ.

Як би ми критично не оцінювали владу всередині країни, як справжні державники готові діяти з нею єдиним фронтом у питаннях, що стосуються європейської та євроатлантичної інтеграції, міжнародної коаліції на підтримку України, безпеки та захисту країни від російської агресії. І на відміну від влади, ми вміємо реалізовувати надзвичайно складні геополітичні завдання. А це вселяє оптимізм: рано чи пізно Україна вступить і до Європейського Союзу, і до НАТО.

Слава Україні!

Ответить в теме
Страница 3576 из 3863 ПерваяПервая ... 2576 3076 3476 3526 3566 3574 3575 3576 3577 3578 3586 3626 3676 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права