|
Интересно про плёнки бигуса
1. Я не знаю, що таке млин. Я хочу знати, чи здатна партія ЄС публічно визнати помилки сивочолого гатьмана та висунути на наступні вибори іншого кандидата.
Тільки не генплокулола та гєрасімова, який звбув задекларувати частину свого майна.
2. За законом - нічого не забороняє мені пошкодити мій бюлетень, щоб він не був використаний ані на користь першого, ані на користь другого.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Якщо в 10 годинах розмов мертвечука немає дзвінків особисто Порошенко - це доводить, що їх не було, або між ними не було розмов та зустрічей та домовленостей віч на віч або іншими каналами?
Найчастіше згадується "наш керівник". Неодноразово - "президент" (і ща контекстом - це не про хуйло). Кілька разів - "Петр Алексеевич". Щонайменше один раз - "Порошенко".
Всі домовленості між Порошенко та мертвечуком відбувалися в його (Порошенко) резиденції, коли мертвечук його навіщав, про що сповіщали "Схеми" та Бігус.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Звісно, це доводить, що це все лажа!!!
Як ти собі уявляєш допит Пороха по плівках медведчука:
- Ви чули що сказав медведчук про трубу і завод в криму з плівок?
- звісно, але хіба це мало місце?
-Ні!!
- Питання закрите?
-Так!
Ну і так далі по всім питанням... Можу з тобою поспорити, що в результаті з плівок медведчука буде пшик, причому куму хуйла можливо Україна ще й заплатить компенсацію. Те що медведчук не сяде, розуміє навіть самий тупорилий зелбойоб...
Последний раз редактировалось sashav; 08.06.2021 в 18:14.
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Неужели кто-то думает, шо будь у потерпевшего и его 100%-о своей своры хоть шота реальное на Пороха, эти козломордые не довели бы до суда за 2 с лишним года?
А так дергаются, как свинья на веревке, да все без толку.
Kill off all my demons, and my angels might die, too.
Да пусть сто раз он или еще там кто даже что-то там насхематозил, вывел, обошел и т.д., но...
Сажать в коррумпированной системе кого-то выборочно, когда "всё и вся" повязаны, рука руку моет и дает на карман чемоданами, отбирать бизнес и т.д., то это всё дело похоже больше на расправу, передел с рэкетом, но только на высоком уровне.
Можно просто простить..., кроме нарушений из ряда вон, плюс убийства, государственную измену.
Провести все нужные реформы, снизить налоги, уйти от монополизма, дать дорогу малому и среднему бизнесу, сократить капитально армию чиновников и проверяющих и т.д., т.е., поставить систему с головы на ноги, которая будет работать в правовом поле по дороге развития рыночной экономики.
Как только машина начнет работать, то за нарушения уже привлекать.
Инвестиции пойдут в страну.
Олигархи сами превратятся автоматом в бизнесменов.
Последний раз редактировалось litissia; 08.06.2021 в 19:48.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
кем всеми? дурний дурними думками багатіе. Порох уважаемий политик как в Европе так и в Америке, а так же умными людьми в Украине. а тупые зелевыборцы могут только слюни пускать как дауны на зелозунги о посадках. вас тупых идиотов зеля развел как детей, хотя по-ходу его тоже развели вместе с вами, но у этого придурка хоть зыск есть, а вас тупо киданули, как лохов.
mamihlapinatapai
Социальные закладки